Een occasion lens Fujinon f. 2.4 60 mm macro gekocht in ruil voor een Zeiis Touit f. 2.8 50 mm macro en een statief plus bijbetalen. De ze transactie is prima verlopen. Alle lof voor de medewerker va... Näytä lisää
Camera Occasion heeft een fysieke winkel in het centrum van Geldermalsen met meer dan genoeg 2e-hands (en ook nieuwe) camera's, lenzen en tassen tegen schappelijke prijzen. Ik zocht een camerar... Näytä lisää
Op zoek naar een passende verrekijker zijn we in de winkel in Geldermalsen geweest. Een bekwame vriendelijke medewerker nam alle tijd voor ons en hielp de beste uit te kiezen. We hebben ter plaatse ve... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ontzettend goed geholpen door Ruud bij de aanschaf van een verrekijker. Met goede informatie enkele uitgeprobeerd. Ruud gaf me de tijd. Uiteindelijk is het de Swarovski Pure Nl 10x42 geworden met de F... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
CameraOccasion is een camerawinkel gespecialiseerd in de in- en verkoop van alle grote merken, o.a. Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Leica, Hasselblad, Sigma, Vortex, Zeiss en Swarovski. In onze showroom hebben we altijd meer dan 600 occasions staan. Daarnaast hebben we een ruim aanbod van nieuwe en outletproducten.
Hollanti
- cameraoccasion.com
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Grote klasse
Wat fijn! Ik wilde al mijn foto apparatuur verkopen ivm beëindigen van mijn foto hobby.
Bij camera occasion kon ik alles kwijt voor een goede prijs. En het mooie is dat er heel coulant werd omgegaan met alles wat ik inleverde: het was iets meer dan ik had aangemeld, maar alles werd voor een reëel bedrag afgenomen en dezelfde avond stond het hele bedrag al over gemaakt op mijn bankrekening. Datis werkelijk goud.
Verder zag ik dat er inde winkel een werkelijk grandioos mooi aanbod is voor wie foto toebehoren zoekt.
Kom daar zeker eens kijken!

Zeer prettig geholpen
Zeer prettig geholpen! Deskundig en vriendelijk personeel

Fijne service
Fijne service! Goed geholpen bij het inruilen van mijn camera en lenzen. En een mooie prijs!

Vastaus yritykseltä Camera Occasion B.V.
De verhouding tussen de prijzen van…
De verhouding tussen de prijzen van aan- en verkoop zijn zeer extreem. Dure tweedehandsspullen (wel een mooi assortiment) en je krijgt zeer lage prijzen als je je materiaal aan hen aanbiedt.

Vastaus yritykseltä Camera Occasion B.V.
Lens in perfecte staat ontvangen zoals was beschreven op de site.
Lens was in perfecte staat zoals beschreven op de site, en is keurig verpakt verzonden. Dit was de tweede lens die ik voor minder dan de nieuwprijs heb gekocht maar eruit zag als nieuw. Camera Occssion BV kan ik daarom echt aanbevelen.

Vastaus yritykseltä Camera Occasion B.V.
Duidelijk, snel en eenvoudig te doen
Duidelijke en vriendelijke mail communicatie bij elke stap en snelle afhandeling. Antwoordnummer voor verzending, alles helemaal prima!

Vastaus yritykseltä Camera Occasion B.V.
Mooi Leica filter gekocht.
Mooi Leica filter gekocht.
Deal snel en vlot gemaakt.

Prima levering
De bestelde lens was in prima conditie, als nieuw.
Met een handgeschreven tekstje er bij, wat heel persoonlijk overkomt.
Snelle levering.

Fijne winkel
Fijne winkel! Je wordt er goed geholpen en denken met je mee.

Vastaus yritykseltä Camera Occasion B.V.
Ik koop hier graag,de producten zijn…
Ik koop hier graag,de producten zijn niet van nieuw te onderscheiden.
De bestelling wordt keurig en netjes verpakt en snel verzonden.dus waarom niet?

Prima service
Prima service! Gekregen waarvoor ik betaald had.

vriendelijk en behulpzaam personeel
Vriendelijk personeel. Nemen de tijd om alles uit te leggen. Geven tevens advies over bijkomende vragen Zeer professioneel

Duidelijk en goed
Via de website heb ik een vraag gesteld. Daarop kwam snel antwoord (buiten openingstijden zelfs). Een eerlijk antwoord. Vervolgens heb ik een tweedehands objectief gekocht. De volgende dag netjes geleverd met een persoonlijke attentie! Ik ben heel tevreden!

Vastaus yritykseltä Camera Occasion B.V.
Een vriendelijk verkoopteam is het halve werk!
De directe vriendelijke respons door het verkoopteam, en de snelle reactie vielen mij positief op. De levering van het gekochte was snel en overeenkomstig de gegevens op de website. Ik ben super tevreden!

Vastaus yritykseltä Camera Occasion B.V.
The trade-in and inspection process was…
The trade-in and inspection process was smooth sailing. The staff on site is helpful and clear in his explanation of the process.

Vastaus yritykseltä Camera Occasion B.V.
snelle levering van een in een in een uitstekende conditie verkerende nikon camera.
snelle levering van een in een uitstekende conditie verkerende nikon camera.
ben er erg blij mee.

Chapeau! - Vakkennis en echt advies
Chapeau!! - Geholpen door Dico bij het vinden van de juiste verrekijker. In alle rust de voor- en nadelen van de diverse kijkers doorgenomen en dan ook nog alles mogen uitproberen. Je voelt direct dat ze adviseren met vakkennis zonder opdringerige verkoop. Ik zou hier direct weer iets kopen.

Vastaus yritykseltä Camera Occasion B.V.
Mijn lens werd niet geleverd
Mijn lens werd niet geleverd, fout bij koerier. Krishan van Camera Occasion heeft dit zeer professioneel aangepakt en is tot een oplossing gekomen. Fijne communicatie en adequate aanpak!!

Vastaus yritykseltä Camera Occasion B.V.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.