Calmenta Arvostelua 134

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 5/5 tähteä

Het bestellen was een lastige keuze want ik wist niet hoe de ervaring was met dit apparaat. Het bevalt me uiteindelijk prima en minder rugklachten nu

Saanut 5/5 tähteä

Alles oppie toppie. Service. Uitleg. Afleveren stoel zeer snel. Men is geduldig. Niet te beroerd iets op te zoeken. Totaalbeeld: 24 karaats. Was vergeten te zeggen dat de massagestoel pico chapeau is... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Keurig pakket. Aan deur gezet wat goed uitpakte. Goede info verstrekking rondom (vertraging van) levering. Product: overzichtelijk. In gebruik - mijn moeder van 92 - even uitvinden of de afstandsbedie... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Trilplaat met chiatsu nu 4 maanden in gebruik en geeft mijn benen meer rust. Heb zeer harde en pijnlijke benen waardoor mijn doorbloeding en lymfegestel moeilijk op gang komt, met alle gevolgen v... Näytä lisää

1. Kauneus- ja terveysmyymälä

Yrityksen kirjoittama

Calmenta, voor fysieke gezondheid en mentale balans. Alles wat jij nodig hebt voor jouw optimale selfcare momenten. Ontspan met de producten van Calmenta, terwijl jij je lichaam aan het werk zet. Boost jouw vitaliteit!

Waarom kiezen voor Calmenta?

Gratis levering - 30 dagen uitproberen - Voor 17:00 uur besteld, vandaag verstuurd - 24/7 klantenservice

Promotion box for Calmenta

Tot wel 30% korting!

Nu tot wel 30% korting op het gehele assortiment!

4,5

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Top product en geweldige service

Ik ben ontzettend blij met het nieuwe trilapparaat! Mijn voeten en kuiten voelden direct al veel lichter. Blauwe plekken op mijn benen door slechte doorbloeding zijn al bijna verdwenen na twee weken gebruik. Het apparaat is eenvoudig te gebruiken: er zijn 3 programma's met ieder 3 standen, ideaal, zonder teveel gedoe. Het komt met een handige magnetische afstandbediening die je op het apparaat klikt, maar op zich kan ik alles makkelijk met mijn tenen bedienen. Het apparaat is lekker licht om te verplaatsen en maakt weinig lawaai. Als je rechtop zit in een comfortabele stoel voel je het door je voeten, kuiten, bovenbenen tot zelfs helemaal in je onderrug trillen. Het snoer dat erbij geleverd wordt is misschien wat kort afhankelijk van waar het stopcontact is, maar dat is makkelijk te verhelpen met een verlengsnoertje. Ik kijk er iedere dag weer naar uit om het te gebruiken! Heerlijk ontspannend en de warmtefunctie is zelfs op de laagste stand al voldoende voor mij in de herfst. Ik heb het syndroom van Raynaud (witte/paarse vingers en tenen bij kou), dus dat zegt wel wat. Het apparaat wordt snel warm. Heel fijn dat ik hem van de winter zelfs nog een stand hoger kan zetten. Tot slot nog een dik compliment voor jou en je bedrijf, wat een super service heb ik van je gekregen. Ik kreeg altijd binnen een dag of zelfs nog op dezelfde dag antwoord van je, zelfs per telefoon. Hartelijk dank!!

16. marraskuuta 2023

Super service

Ontzettend fijne organisatie. Goed product, hoede servece, goede levering.Toen ik product bestelde werd er al meegedacht en mocht ik een oudere aanbieding noch gebruiken. Na ruim verloop garantie had ik een probleempje met mijn kastje van het infrarooddeken. Ik heb contact gezocht en meteen een nieuwe aangeboden gekregen. Bedankt daarvoor

16. marraskuuta 2023

Een ongeloofelijke ervaring

Een ongeloofelijke ervaring , je voelt je bloed stromen door je aderen - alles wordt gestimuleerd ... Ik gebruik het nu al een jaar en kan niet meer zonder men voetmachine! Nu zijn ze zo vriendelijk voor een nieuwe adapter op te sturen omdat ik de mijne kwijt ben tijdens mijn verhuis. Dit noem ik nog eens een service! Ik raad dit product aan iedereen aan.

6. marraskuuta 2023

Service en advies.

Hoewel ik niet geslaagd ben in mijn aankoop , kan ik niet anders dan tevreden zijn over de service. Correcte en snelle afhandeling na retourzending.
Het is duidelijk dat dit bedrijf de wensen van de cliënt hoog in het vaandel heeft staan

24. lokakuuta 2023

Levering was snel

Levering was snel. Alleen terug sturen moet wel makkelijker zijn want tegenwoordig wordt er weinig geprint meer thuis. En dat je moet betalen voor retour.

24. lokakuuta 2023

Goede klantendienst.

Een bloedcirculatieapparaat gekocht via Bol.com. Levering was snel en het apparaat was goed verpakt.
De afstandbediening van het apparaat werkte spijtig genoeg niet. Namen contact op met de klantendienst die ons meedeelde dat ze een nieuwe afstandsbediening zouden opsturen. Zijn in blijde verwachting en waren toch blij verrast om zo snel een bericht te krijgen van de klantendienst met direct een oplossing. Bravo hiervoor.

9. lokakuuta 2023
Saanut 3/5 tähteä
Calmenta-logo

Vastaus yritykseltä Calmenta

Beste Jan,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Wat vervelend dat u de handleiding als onduidelijk heeft ervaren. Wij horen graag waarin wij kunnen verbeteren. Kunt u ons een mail sturen naar: info@liroma.nl? Daarnaast helpen wij graag persoonlijk verder, mochten er nog vragen zijn over het product of het gebruik hiervan.

Hopelijk bent u wel tevreden met uw product! We horen graag nog even van u.

Team Calmenta

super snelle levering

super snelle levering, met vooraf een nederlands talige beschrijving, geweldig !
fijn apparaat, het was even wennen, maar is ontspannend !
wel een wat kort snoer, wat ik jammer vind.

28. elokuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin