Akçok Hukuk Bürosu Çok Teşekkür Ederim 🙏
Yaklaşık on ay önce eşimi, çocuklarımı, annemi ve babamı sınırdan Amerika’ya getirdim. İki gün içinde eşim ve çocuğum serbest bırakıldı; ancak annem ve babam aylarca kampta tutuldu. Üstelik ikisini de farklı bölgelere gönderdiler.
Bu süreçte yaklaşık beş ay boyunca iki farklı avukatla çalıştım. Ne yazık ki sonuç alamadığım gibi ciddi maddi kaybım da oldu. İnsanî yardım konusunda büyük hayal kırıklığı yaşadım.
Tam umudumu kaybetmişken bir aileyle tanıştım. Bana Akçok Hukuk Bürosunu, özellikle Utku Bey ve Anıl Bey’i tavsiye ettiler. İlk başta tereddüt ettim, yine yalnızca maddiyat odaklı olabileceklerini düşündüm. Fakat kısa sürede anladım ki, tek amaçları ailemi özgürlüğüne kavuşturmak ve huzurlu bir şekilde yanımızda olmalarını sağlamaktı.
Üç ay önce Akçok Hukuk Bürosu ile sürece başladık. Onlara sadece annem ve babamı çıkarmak istediğimi söyledim. Bana tüm süreci anlattılar ve diğer avukatların talep ettiği ücretin neredeyse yarısına işi kabul ettiler.
Sonuç olarak… On gün önce babam, ardından annem serbest bırakıldı. Üstelik annem, mahkemeye bile çıkmadan olumlu sonuç aldı.
Allah, başta Utku Bey ve Anıl Bey olmak üzere tüm ekibinizden razı olsun. Amerika’daki en büyük dönüm noktam sizler oldunuz. Yaptığınız her şey için hakkım size helal olsun, siz de hakkınızı helal edin. İyi ki varsınız, iyi ki yollarımız kesişti.
12. elokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu