Jeg bestilte en ring til min kæreste i gave og da jeg åbnede den manglede den en sten. Jeg skrev så til deres kundeservice, og før jeg kunne blinke var der sendt en ny. Helt fantastisk kundeservice og... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
God overskuelig hjemmeside med flotte smykker til billige priser. Jeg har købt smykker hos dem 4 gange og har været meget tilfreds alle gangene, specielt de åbne ringe, som er lette at tilpasse
Jeg er dybt imponeret over kundeservicen hos Callisto. Jeg købte nogle produkter, men desværre gik noget galt under leveringen, og pakkefirmaet mistede min forsendelse. Jeg kontaktede Callisto... Näytä lisää
For det første er hjemmesiden flot og man får en god fornemmelse for hvordan de forskellige smykker ser ud og hvordan proportionerne er ift. fx. øret. De øreringe jeg købte som en gave var super fint... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Tietoja yrityksestä Callisto Jewellery
Yrityksen kirjoittama
Kvalitet er vores første prioritet. For at holde vores løfte lægger vi stor vægt på nøje udvalgte materialer og streng kvalitetssikring i vores fremstillingsprocesser.
Callisto ure er drevet af Schweiziske Ronda og Japanske Miyota urværk af høj kvalitet, ridsefast mineral og safirglas, 316L stainless steel belagt med 14K rosaguld og sølvrhodium.
Callisto smykker er fremstillet af S925 sterling sølv eller 316L stainless steel med et tykt lag 18 karats forgyldning. Callisto smykker sælges udelukkende via vores hjemmeside og autoriserede forhandlere.
Yhteystiedot
2690, København, Tanska
- support@callisto-jewellery.com
- callisto-jewellery.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Ikke så meget at klage over
Ikke så meget at klage over, selvom det taget lidt mere end de 1-2 dage der stod på hjemmesiden
Hurtig levering af de flotteste…
Hurtig levering af de flotteste smykker. Ikke sidste gang jeg køber derfra
Flotte smykker
Flotte smykker, god levering.
Giver kun fire, da alle smykker kom i plastikposer i stedet for smykke æsker, hvilket jeg synes er lidt "billigt". Desuden er armbånd VIRKELIG svære at få på, da kædens led er MEGET små og låsen er stor (hvilket også er synd for designet).
Ringen river og stikker
Jeg gik efter en ring med blade. Det føltes som om den var lavet af blik, og den stikker og river, så den er umulig at gå med! De andre smykker er kun en smule bedre kvalitet.
Jeg kommer ikke til at købe mere hos jer.
Jane Christensen

God service og hurtig levering
God service og hurtig levering
Hurtig ekspedition.
Nu har jeg handlet 2 gange, hurtig og meget venlig betjening.
Bente Nielsen
Altid hurtig levering og altid så pænt…
Altid hurtig levering og altid så pænt pakket ind. Kan varmt anbefale at købe hos Callisto Jewellery 💪👍
love zirkonian ring
en af 5 smykker jeg har bestilt, den "love zirkonian ring", mangler 2 sten i desværre. de skulle være tjekket inden de bliver pakket, synes jeg, ellers de 4 smykker var ok.
Hurtig levering - Rigtig god kundeservice og smukke smykker af god kvalitet!
Det var godt
Jeg har lige modtaget 2 smukke ringe.
Jeg har lige modtaget 2 smukke ringe.
De er lige så flotte som på billedet.
Og samtidig blev de hurtig leveret
Super gode tilbud
Super gode tilbud
Flot design
Super god hjemmeside
Fantastisk kundeservice!
Jeg kan kun sige waow!
Jeg bestilte fra dem d. 23/12-25, men desværre var smykkerne ikke mig så sendte dem retur.
Jeg skrev en anmeldelse på Trustpilot efter jeg ikke havde fået mine penge tilbage (pga DAO) og blev mødt med forståelse.
De skrev med det samme og var selvfølgelig kede af situationen, og har nu skrevet at jeg får mine penge retur!
Fantastisk kundeservice! ❤️

Vastaus yritykseltä Callisto Jewellery
Bestilte et bogstav og halskæde
Bestilte et bogstav og halskæde, fik en kæde gratis med, alle 3 dele var fine, pakket i fin æske, og hurtig levering midt i juletravlheden..er meget tilfteds.
Smykker
Så flotte og fine smykker, anbefaler varmt callisto jewellery
Smukkeste smykker i god kvalitet
Smukkeste smykker i god kvalitet, er så glad!
Godt udvalg af fine smykker til gode…
Godt udvalg af fine smykker til gode priser.
Rigtigt gode tilbud!
Virkelig dejligt med tydeligheden omkring hvor langt den bestilling man har lagt er.
Ringen svarede til det jeg så på…
Ringen svarede til det jeg så på billedet
Grimmeste julegave
Min mor ønskede sig en ring fra Callisto - smuk sølv-ring med zikoner…
Det jeg modtog var jeg så flov over at give i gave! En mørk ring der lignede den var lavet af zink med små skævt limede glimmer-sten på…

Super hurtig levering☺️
Super hurtig levering og smykkerne er super flotte 🥰🥰 skal helt klart handle hos Callisto Jewellery igen ☺️
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.