Jeg bestilte en ring til min kæreste i gave og da jeg åbnede den manglede den en sten. Jeg skrev så til deres kundeservice, og før jeg kunne blinke var der sendt en ny. Helt fantastisk kundeservice og... Näytä lisää
God overskuelig hjemmeside med flotte smykker til billige priser. Jeg har købt smykker hos dem 4 gange og har været meget tilfreds alle gangene, specielt de åbne ringe, som er lette at tilpasse
Jeg er dybt imponeret over kundeservicen hos Callisto. Jeg købte nogle produkter, men desværre gik noget galt under leveringen, og pakkefirmaet mistede min forsendelse. Jeg kontaktede Callisto... Näytä lisää
For det første er hjemmesiden flot og man får en god fornemmelse for hvordan de forskellige smykker ser ud og hvordan proportionerne er ift. fx. øret. De øreringe jeg købte som en gave var super fint... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Callisto Jewellery
Kvalitet er vores første prioritet. For at holde vores løfte lægger vi stor vægt på nøje udvalgte materialer og streng kvalitetssikring i vores fremstillingsprocesser.
Callisto ure er drevet af Schweiziske Ronda og Japanske Miyota urværk af høj kvalitet, ridsefast mineral og safirglas, 316L stainless steel belagt med 14K rosaguld og sølvrhodium.
Callisto smykker er fremstillet af S925 sterling sølv eller 316L stainless steel med et tykt lag 18 karats forgyldning. Callisto smykker sælges udelukkende via vores hjemmeside og autoriserede forhandlere.
2690, København, Tanska
- support@callisto-jewellery.com
- callisto-jewellery.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Først sender i mig en kæde uden lås
3 gang lykkes det 😊
Tak for god og hurtig svar

Vastaus yritykseltä Callisto Jewellery
Helt igennem bedårende øreringe 🤍…
Helt igennem bedårende øreringe 🤍 Smukke, elegante og i fantastisk kvalitet. Jeg er så glad for mit køb 😍
Jeg bestilte lidt forskellige smykker
Jeg bestilte lidt forskellige smykker - De er alle super fine, men en ring mistede en sten efter to dage - En mail og et billede og vupti lå der en ny ring til mig i postkassen ….
Det er da god service
Absolut 5 stjerner super høj kvalitet…
Absolut 5 stjerner super høj kvalitet og lækre øreringe og ikke mindst super hurtig levering
Flotte smykker til en fair pris
Jeg bestilte øreringe torsdag og fik…
Jeg bestilte øreringe torsdag og fik dem allerede lørdag, lige så fine som billedet, køber altid kun smykker hos callisto
Mega flotte smykker og har en hurtig…
Mega flotte smykker og har en hurtig levering💕
Fantastisk
Meget flotte smykker af god kvalitet. God service! 🤩🤩
Flotte smykker til gode priser
Flotte smykker til gode priser. Og hurtig ekspedition og levering.
De smukkeste smykker til billige penge…
De smukkeste smykker til billige penge så alle kan være med 🥰hurtig levering oggggggg så er de vandfaste elsker det ik sidste gang jeg køber her
Jeg er positivt overrasket
Jeg er positivt overrasket over kvaliteten af smykkerne ift. prisen.
Desuden virkelig hurtig levering!
Den beste kvalitet levering pris
Den beste kvalitet levering pris
Virkelig smukke smykker
Virkelig smukke smykker, og god kvalitet, rigtig søde når man skriver til dem omkring deres smykker
Mega flotte smykker
Jeg var bange for at smykkerne var for gode til at være sande. Men da de kom blev jeg helt vildt positivt overrasket. En fin pakke og en masse fine smykker samt tilsammen to gratis smykker. Et af dem fra deres 3 for 2 tilbud, og det andet fordi jeg bestilte for over 500kr. Hurtig levering og god oplevelse overall♥️
Intet værd
Jeg lavede en ordre, får fri fragt hvis jeg laver en ordre mere, hvilket jeg gjorde, men fik ikke den frie fragt, de 29 kroner skulle diskuteres i flere mails før de gav mig fri fragt alligevel. Mine smykker ankommer ret hurtigt, desværre har jeg bestilt to ens ringe, en til min mor og en til mig, de havde ikke samme guld farve og stenen sad løst på begge ringe, og det kunne høres. Så havde jeg bestilt en ring mere til hende, som mister sine sten indenfor tre dage. Jeg havde bestilt en anden ring mere, til mig selv, som skulle passe til mine øreringe, men jeg får en sort ring rundt om fingeren af og have det på. Ærligt ville jeg ønske jeg aldrig havde bestilt, for det er intet værd og holder ikke.

Vastaus yritykseltä Callisto Jewellery
Fantastisk smukke ting
Fantastisk smukke ting.
Har lagt bestilling nr 2
Flotte smykker til en god pris
Flotte smykker til en god pris. Hurtig levering
Rigtig flink kundeservice og levering…
Rigtig flink kundeservice og levering til tiden. Samt smukke smykker.
Jeg har købt flere smykker herfra og…
Jeg har købt flere smykker herfra og har altid været meget tilfreds. De svare super hurtigt og er altid mega hjælpsomme🥰❤️