Desværre en super ringe oplevelse. Maden var kold udenpå og varm indeni, som om det var varmet i en mikroovn. Det var kedeligt og var ikke og så ikke frisk ud. Betjeningen var dårlig, som om de ikke r... Näytä lisää
Café Fry var tidligere stedet man kom når man skulle have noget godt veltilberedt mad. Desværre er kvaliteten virkelig blevet ringe med tiden. Deres brunch er absolut ikke pengene værd, tynd yoghurt,... Näytä lisää
2 gutter til frokost på Cafe Fry gågaden i Herning. Vores Cola og Latte var gode, betjeningen af den unge pige ligeså, men være 2 " bandit " burgere var mildest talt stegt fuldstændig ihjel, og mangle... Näytä lisää
Har netop fået en sandwich og har ikke oplevet noget mere kedeligt og tørt. Brødet er halvkoldt og blødt men skulle være sprødt. Kyllingen smagsløs og kold med smagen af fryser/køleskab. Har aldr... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Udmærket café mad da vi var i Herning
Udmærket café mad da vi var i Herning. Personalet havde for travlt og de var underbemandet hvilket kunne mærket på deres humør og overblik. Ellers et dejlig besøg.
Lækker mad
Var forbi Cafe Fry i Randers Storcenter i dag, og det var helt fantastisk mad. Kan varmt anbefales!
Muligvis den bedste burger, jeg har prøvet, og konens lakse- og spinattærte var også rigtig god!
3. Gang var ikke lykkens gang
Havde en dårlig oplevelse med cafe fry engang, men vi valgte at give dem en chance mere:
Vi bestilte en burger, cafe latte, cappuccino og en alm. Fransk toast.
Osten på toasten var ikke smeltet, bare lidt lun.
Burgeren var dårlig og kartoflerne var lune/kolde.
Kaffen var lavet på FILTERKAFFE!!! Og de havde ikke fortalt os, at kaffemaskinen var gået i stykker! Fik det kun at vide, da jeg var oppe for at klage over alt maden.
Vi fik et gavekort til en brunch (hvorfor ved jeg ikke) og til en kaffe.
I dag brugte vi det gavekort (imod vores vilje).
Vi måtte IKKE bytte brunch til noget andet, selvom vi nok skulle betale for differencen.
Sovsen vi fil til Fry steak var kold... heldigvis kunne de lige smide den i en mikrobølgeovn????!!!
Kartoflerne var lune, næsten kolde.
Æggene i min brunch var kolde (kan dog være det var meningen?)
Kaffen vi bestilte denne gang var lunken... og de glemte en af kafferne, som vi skulle til at hente.
Men i det mindste var colaen kold (hahaha)
Kommer her aldrig igen. Gratis mad eller ej...
Bestlt Fry stek medium stegt
Bestlt Fry stek medium stegt. Jeg fik en gennemstegt bøf og kolde kartofler. Kleger over mad og kort efter få en anden gennemstegt bøf og lune kartofler. Kunne ikke spise da kødet var gennemstegt og tør og kartoflerne bløde.
Øv øv og atter øv
Øv øv og atter øv. Var på cafe fry i Herning centeret, og så frem til at få en lækker burger, men ud kom der en vandet og lunken kyllinge burger og halv rå kartofler. Ikke et sted jeg vil anbefale.
Verdens bedste mad
Verdens bedste mad og de ansatte er altid serviceminded, smilende og hjælpsomme. Og deres lokaler er super hyggelige. Kan varmt anbefale café fry til alle der ønsker en god atmosfære og lækker mad. 5 stjerner herifra :)
Servitricerne havde travlt med at …
Servitricerne havde travlt med at snakke med hinanden og blev meget fornærmet da jeg spurgte om jeg måtte bestille. Priserne er ellers høje nok til at man kunne tro at bestilling foregik ved Cafe bordet. Men de to piger havde vist en del at snakke om. Drikkevarerne blev nærmest smidt på bordet. Meget ubehøvlet og ugæstfri behandling. Lidt ærgerligt, da maden kom ret hurtigt og smagte udemærket. Men de to snakkehoveder kunne høres over musikken. Her sætter jeg ikke mine ben igen.
Dårlig mad
Bestilte en Fry burger.. får en kold burger med halvrå bøf og gummikartofler til.. Spiser aldrig på fry igen
Pæn “indpakning” men mikroovns-mad
Det skal se så fint og ekstravagant ud, men Alt på menukortet er ting der er fra dåse, glas Eller pose og blot opvarmet.
Ikke så meget som salsa eller guacamole har de gidet gøre en indsats at lave hjemmelavet.
Deres “honningmarineret Kyllingespyd”, er de der minispyd fra frost med neutralmarinade, overhældt med lidt honning- “kød”(hvis man kan kalde de runde kugler det) svarende til tre pindemadder.
Da man så forsøger at give dem lidt feedback (frem for bare at blive væk), kommer der et arrogant svar, om at de da har kæmpe succes og ingen planer om at lave noget som helst anderledes ....
Sørgelig tilgang, og endnu mere sørgeligt de åbenbart mange mennesker, der vil betale De priser for deres super forarbejdet “kvalitetsråvarer”, som vi alle kan købe i Netto...
(Deres “café” i Randers Storcenter)
Virkelig dårlig oplevelse med to go …
Virkelig dårlig oplevelse med to go sandwich... øv! havde bestil en luxus sandwich med parmaskinke, mozerella og pesto. Der var kun parmaskinke i sandwichen, ingen mozerella eller pesto!! Derudover var agurkerne tæt på for gamle og rådne. Ærgerligt at man ikke blev spurgt om man ville vælge en anden sandwich, nu de tilsyneladende ikke havde de ingredienser der skulle til den bestilte... og endnu mere ærgerligt at man ikke er blevet det fortalt og først opdager det når man er kommet hjem. Virkeligt dårlig karma her fra!
Altid super god service
Altid super god service, og lækre pastasalater.
Godt og hyggelig
Hyggelig atmosfære, godt mad, god service og fornuftige priser.
Fin mad, men ofte lagermangel...
Maden smager ganske fornuftigt og er pengene værd på cafeen, dog har de oftere tendens til at løbe tør for enkelte produkter, så man ikke kan få det man gerne vil have. Og så skal det lige siges, at der ligger en Kvickly og en Fakta i centeret, så hvis de ville, kunne de bare købe det de mangler. Dog de vælger at forklare at de er løbet tør, og derfor ikke kan få det... Træls når madkvaliteten er udemærket...