Cafecarlos Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,4

Vi bestilt bøffer ved Carlos min var gemstegt og min mands var rød og fuld af sener vi klaget og min blev taget ud vi vil ikke anbefale det spisested til nogen det er ikke penge vær

Fin og hyggelig oplevelse. Lækker brunch med en lækker anretning. Stedet har en dejlig atmosfære og med tilpasset musiksmag. Dog er man ikke obs på, at alle skal bære mundbind når man indtræder cafée... Näytä lisää

Kan kun anbefale andre at komme forbi dette sted. Hyggeligt sted, opmærksom betjening og ikke mindst lækkert mad. Vi fik Street Tapas, hvilket for os var skøn mad med mange forskellige småretter.

Vi var 5 personer der valgte burgere. Det var de mest smagsløse burgere vi nogensinde har fået. Det var vi alle enige om. Pomfrites der var hældt ud af en pose! Havde nok forventet de var hjemmelaved... Näytä lisää

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Desværre ikke en godoplevelse hos dem.

Desværre ikke en godoplevelse hos dem.
Vi kommer til den tid vi har booket, men venter 20 min på at der kommer nogen og tager imod vores ordre.
Vi bestiller 10 retter tapas, som du har skrevet hele menuen på deres hjemmeside, hvad den indeholder.
1. Rustikt brød med katalansk aioli
7. Kæmperejer med chili, lime og hvidvin
8. Chistorras i cider
9. Kartoffel omelet med kanarisk mojo
10. Tiramisu med Marsala
11. Jordbær parfait med frugt coulis.
Så den lyder jo mega lækker for 359kr per person.
Så vi venter spændt, men bliver meget skuffet da retterne kommer, da det ikke er 100% det de skriver på deres hjemmeside, samt der er desværre ingen smag i maden, og den er desværre og helt gennemstegt.
Jeg tænker de har lavet små retter og putter de små skåle i mikroovnen, så alt er bare tørt og lige gyldigt.
Hele restauranten oser af det skulle være et fint sted, med kræs for tingene, også på deres hjemmeside, men der er slet ikke det de servere, det er mere bare en cafe der skal have hurtigt mad ud, men ingen hjerte for tingene, det er så trist, når man giver den pris og regner med at få hvad man har bestilt.
Vi talte med tjenere om det med at det ikke er den mad der står på menuen, hvor hun undskylder og fortæller det er meget hvad kokken vil lave den dag, det kan man jo slet ikke, når der er en menu.
Vi brugte over 1000kr der inde og fik ikke den oplevelses vi havde håbet på, vi har skrevet direkte til Restauranten, men de har ikke svaret tilbage desværre.
Vi kommer ikke der mere, men håber de ændre på deres mad og gør det med hjertet fremover.

29. heinäkuuta 2024

Havde jeg kunne give 0 stjerner så fik…

Havde jeg kunne give 0 stjerner så fik de det.
Var nede og få brunch med min kæreste og da vi er halvvejs gennem maden på platen kommer der små dyr kravlende ud af min mad. Jeg siger det til tjenerinden der var der. Og hun tog sin finger og tværet dyret ud på tallerken og tog den med ud. Jeg fik ikke så meget som et undskyld eller at de beklagede den elendige oplevelse. Og som om det ikke var nok måtte jeg selv be om rabat og fik sølle 10% rabat. Så jeg skulle betale for et måltid mad med dyr i. Det simpelthen elendig service. Det sidste gang jeg sætter min fod derinde med så dårlig en service. Det under alt kritik at betale for mad med dyr i.

5. helmikuuta 2024

Ud af huset, mega skuffende!!

Ud af huset: Skuffende 10 tapas som totalt manglede smag, gf brød hårdt som tvebak og ikke de tapas som var angivet i sæsonmenu. Sidste gang mad fra café Carlos, Fredericia.

28. lokakuuta 2023

Skøn oplevelse

28. toukokuuta 2023

Ærgerlig og kedelig oplevelse

Jeg har spist på jeres cafe i dag sammen med min mor. Jeg giver klart udtryk for, at vi ønsker frokosttapas med 6 tapas og beder om at få tapaskortet. Jeg ved ikke, at street tapas og frkosttapas er forskellige. Først da jeg skal betale, opdager jeg det. En meget, meget ærgerlig og meget dyr afslutning på vores frokost!

14. toukokuuta 2023

Opkræver ulovligt energitillæg.

De når kun to stjerner fordi at maden vi fik til frokost var ok og som forventet. Men at de stadigt opkræver energitillæg, her 1½ md. efter det er blevet ulovligt er ikke ok. De oplyser heller ikke om det, som de oprindeligt skulle. Min opfattelse er " går den så går den" Deres toiletter lugter forfærdeligt af kloark og ud tørret vandlås. Med nyåbnede Mauritz lige overfor skal der en anden stil til for at beholde kunder i den ende af byen.

17. huhtikuuta 2023

Kommer ikke igen

Kære Rest. Carlos

Vil vil bare lige sige tak for i aften. Vi havde booket til 13 personer i aften, og ekstra spurgt om de kunne håndtere det. Og svaret var ja!
Magen til dårlig service, kold mad og varm vin skal man lede længe efter. Personale der var så trætte de ikke gad servicere os, og hellere ville stå bag baren og gabe. 1 time og 20 minutter om at servere hovedretten. Vi betalte pænt efter slet ikke at have bestil regningen, som i først omgang så heller ikke var vores. Tak for en katastrofal aften, som I overhovedet ikke kunne håndtere. Jeg vil aldrig anbefale jer til andre og må indrømme, at jeg var der i sommers og troede at I havde en dårlig dag der, men desværre ikke.
En festaften for os, blev en total øv aften! Hvor er det ærgerligt, når man gerne vil støtte lokalt.

30. marraskuuta 2022

Ud af huset

Vi fik take-away, det var supergodt, klar ved aftalt klokkeslet for afhentning, super betjening, rigtig rigtig skøn tapas. Tak for det ;-)

23. heinäkuuta 2022

Meget dårlig oplevelse

Meget dårlig oplevelse. Meget Små portioner så vi går alle sultne hjem. Vi var 8 mand til tapas, og betaler en pæn pris for det. Da vi kommer hjem ser vi på nettet, at vi for 50 kr mindre pr. Person end det vi betalte, kunne have fået "spis hvad du kan" det bliver vi på intet tidspunkt tilbudt eller det står i menu kortet, tilgengæl bliver vi spurgt om vi for 50 kr ekstra vil købe dessert. 😡 da vi dagen efter tager kontakt til café Carlos er svaret, mit personale har ikke gjort noget forkert, det må være jeres eget ansvar at tjekke tilbud på nettet. 😡😡 det var så Aller sidste gang vi er kommet der. Magen til ringe service har jeg da aldrig oplevet før. Så er det mere en penge maskine, end service for deres gæster. Der er heldigvis mange lækre spisesteder i Fredericia der får vores penge og besøg fremover. 🤮

21. toukokuuta 2022

Fin og hyggelig oplevelse

Dog er man ikke obs på, at alle skal bære mundbind når man indtræder caféen OG hvis man går rundt og dette blev desværre ikke nævnt for de indvoldene.

18. joulukuuta 2021

Smagsløs oplevelse.

Vi var 5 personer der valgte burgere. Det var de mest smagsløse burgere vi nogensinde har fået. Det var vi alle enige om. Pomfrites der var hældt ud af en pose! Havde nok forventet de var hjemmelavede!
Virkelig en kedelig og dyr oplevelse.

14. joulukuuta 2021

Middag for 2

Min kæreste og jeg tog en romantisk middag på Café Carlos som bestod af 8 tapas heraf 3 foretter og 5 hovedretter og dertil en cocktail ( Strawberry Daiquiri ) og et glas vin. Maden var overordnet set meget tilfredsstillende og veltilberedt og Cocktail var velsmagende. Betjeningen var meget nærværende og søde til at præsentere maden. Rigtig god oplevelse

29. kesäkuuta 2020

Ala carte menu ikke opdateret

Vi havde hjemmefra kigget menukortet på hjemmesiden, og udfra dette besluttet, at besøge netop denne restaurant.
Derfor blev jeg temmelig forvirret, da jeg fik udleveret et helt andet menukort på restauranten.
Det lignede designmæssigt, det vi havde set på hjemmesiden, men indholdet var yderst begrænset ift. Da jeg spørger tjeneren, oplyser han, at det er fordi de pt kører med en såkaldt "Teater menu". Det er stadig muligt at bestille tapas. I så fald, er det 8 eller 10 stk, sæsonbestemte og der er ikke mulighed for selv at vælge hvilke.
Jeg synes det var rigtig ærgerligt, og selvom jeg har fuld forståelse for, at restauranten pga travlhed kan have behov for at ændre deres ala carte, ville jeg gerne have vist besked før jeg bookede mit bord.
Jeg synes, det med fordel kunne være oplyst på deres hjemmeside. (Det var og er det ikke, jeg har tjekket 😉)
Det gode ved denne situation var, at jeg normalt aldrig kunne finde på, at bestille en burger på så lækker en restaurant. Det gjorde jeg denne gang. Godt nok var den ikke min første prioritet, men den var ualmindeligt god! 😀

12. marraskuuta 2018