Banner for Cadeaukaart.nl

Cadeaukaart.nl Arvostelua

5 774
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Ruime keuze aan cadeaubonnen. Wel vind ik het jammer dat je geen restantbedrag op de cadeaukaart kunt laten staan om dit op een later moment te besteden. Ik wilde namelijk een cadeaukaart van een bep... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Geen bar code ontvangen bij digitale bon .Winkelier moet dan de cijfers invoeren : dat ging een paar x mis : lastig , hoe moet het dan : iets online bestellen ? Uiteindelijk lukte het : alle cijfers g... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na 3x een mail te bellen verstuurd ook door mijn eigen fout hebben uw collega's echt hun best gedaan om alles in orde te krijgen hartelijk bedankt voor uw goede zorg en dat alles goed is gekomen m.v... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bij Postnl was de cadeaukaart verdwenen tijdens verzending . Contact opgenomen met klantenservice van Cadeaukaart.nl Die heeft mij zeer goed geholpen en loste dit perfect op !

1. Lahjatavaraliike
  2. Yrityslahjat

Tietoja yrityksestä Cadeaukaart.nl

Yrityksen kirjoittama

Op Cadeaukaart.nl vind je een ruim aanbod aan de leukste cadeaukaarten van diverse populaire merken en winkels! Zoek je een leuk cadeau en je weet niet wat je moet kopen, ga dan voor een cadeaukaart! Bestel nu een cadeaukaart!

Cadeaukaart.nl Support

(5 774)

1 192 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk. Moest wel mijn eigen e-mail gebruiken, omdat die van de persoon niet had, maar net screenshot en kopiëren en plakken kom je er wel.

20. huhtikuuta 2026

Beste Adria,

Dank je wel voor je fijne review, wat leuk om te lezen dat het snel en makkelijk ging. We wensen je veel plezier met je cadeaukaart(en), en als je nog ergens hulp bij nodig hebt, mag je ons altijd een e-mail sturen.

Simpel

De cadeaukaart is makkelijk om te zetten, het zou alleen fijn zijn als je ook op naam kunt kiezen ipv alles door moeten scrollen( of ik heb de zoekfunctie gemist)

23. kesäkuuta 2026

Beste Miranda

Bedankt voor je mooie review, wat fijn om te lezen dat het omzetten van de cadeaukaart makkelijk ging. Dank je ook voor je tip, die nemen we mee. Als je nog iets nodig hebt, mag je ons altijd even mailen. Veel plezier met je cadeaukaart(en).
(sent via mail)

Saanut 4/5 tähteä

cadeau kaart kopen is zo easy

Makkelijk een cadeau kaart kopen, uitprinten en bij een leuke kaart toevoegen in 5min achter je computer ook op zondag!

21. kesäkuuta 2026

Beste Dafne,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review! We wensen je veel plezier met je cadeaukaart(en).

Hartelijke groeten, Bonnie

Prima gegaan

20. kesäkuuta 2026

Beste Agnes

Bedankt voor je mooie review, wat fijn om te lezen dat alles prima is gegaan! We wensen je veel plezier met je cadeaukaart(en).

Toppie

Toppie , kaartje bestellen niet te veel in hoeven vullen en hopla meteen binnen en weer verder top houden zo

24. kesäkuuta 2026

Beste Bart,

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je enthousiaste review! Fijn dat het bestellen zo makkelijk ging. We wensen je veel plezier met je cadeaukaart(en).

Coulance zou sieren

Erg klantonvriendelijk dat er geen enkele coulance mogelijk is bij een kaart van €100 die nog maar een paar dagen verlopen is

19. kesäkuuta 2026

Hallo,

Vervelend om te horen dat je dit zo hebt ervaren. De cadeaukaart is twee jaar geldig en biedt daarmee in principe ruim voldoende tijd om deze te besteden.

Als tegemoetkoming kunnen we een hotel giftcard voucher aanbieden. Mocht je daar interesse in hebben, stuur ons dan even een e-mail.

Alles was snel en goed

Beste E,

Bedankt voor je mooie review, wat fijn om te lezen dat alles snel en goed is gegaan! We wensen je veel plezier met je cadeaukaart(en).

Omslachtig

Omslachtig. Eerst inwisselen en daarna bij b.v
Bol weer opwaarderen.

Hallo William,

Vervelend te vernemen dat je dit heb ervaren. Ons proces is juist bewust zo ingericht omdat we daarmee veel verschillende verzilver- en bestedingsmogelijkheden kunnen aanbieden via uiteenlopende partners.

Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je graag verder.

Saanut 5/5 tähteä

Alles ging heel makkelijk voor het…

Alles ging heel makkelijk voor het overzetten naar bepaalde cadeau kaart
Top.

Beste Leen,
Bedankt voor je mooie review, wat fijn om te horen dat alles zo makkelijk ging met het overzetten. We wensen je heel veel plezier met je cadeaukaart.

Saanut 4/5 tähteä

Was even zoeken hoe je allemaal moet…

Was even zoeken hoe je allemaal moet doen. Maar gelukt.

18. kesäkuuta 2026

Beste Leny,

Bedankt voor je mooie review, wat fijn dat het uiteindelijk gelukt is! Veel plezier met je cadeaukaart(en). Als je nog ergens hulp bij nodig hebt, mag je ons altijd even mailen.

Saanut 5/5 tähteä

Het heel gemakkelijk om een cadeaukaart…

Het heel gemakkelijk om een cadeaukaart te ruilen voor een digitale kaart

17. kesäkuuta 2026

Beste Hennie,

Wat leuk om te horen, bedankt voor je mooie review! Fijn dat het ruilen van je cadeaukaart voor een digitale kaart zo gemakkelijk ging.

Veel plezier met je cadeaukaart, en laat het gerust weten als er later nog iets is.

Vlotte service

17. kesäkuuta 2026

Hallo Veronica,

Dank je wel voor je review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze vlotte service. We doen ons best om alles snel en soepel te laten verlopen.

Saanut 3/5 tähteä

Kaart verlopen niet opnieuw activeren

Jammer als een kaart verlopen is dat je deze niet meer opnieuw kunt activeren. Desnoods tegen een kleine vergoeding.

20. kesäkuuta 2026

Beste Inge,

Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen.

We kijken dit graag voor je na, maar daarvoor hebben we wel het kaartnummer nodig. Wil je dat naar ons sturen?

Zodra we het kaartnummer hebben, controleren we direct of de kaart inderdaad verlopen is en welke informatie we erbij kunnen vinden.

Phishing? Nepmail

Via een nepmail van een vriendin (met afzender offiicemailbox45 at gmail.com) naar deze site verwezen om cadeaubonnen voor haar te kopen voor 800 euro.
Gelukkig niet ingetrapt.
Weet niet zeker of deze site betrouwbaar is.

Oma-aloitteinen arvostelu

Hallo Ellen,

Bedankt voor je review en goed dat je dit hebt gemeld.

Dit staat los van onze website. Onze website is volledig betrouwbaar, maar helaas zijn er partijen die zich voordoen als anderen om op die manier fraude te plegen en misbruik te maken.

We raden je in dit soort gevallen altijd aan om zo snel mogelijk aangifte te doen bij de politie. Daarnaast mag je ons ook even een mail sturen, dan kijken we graag met je mee of we nog iets voor je kunnen betekenen.

Goed is goed

Goed is goed, dat is wat je ook kunt en mag verwachten

15. kesäkuuta 2026

Hallo Theo,

Bedankt voor je review.

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Veel plezier met je cadeaubon!

Saanut 4/5 tähteä

Handige optie als je weinig tijd hebt…

Handige optie als je weinig tijd hebt en je toch nog een cadeautje wilt geven. Binnen enkele minuten een cadeaukaart met een gratis berichtje erbij voor desbetreffend persoon.

15. kesäkuuta 2026

Hallo,

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je het zo’n handige optie vindt, vooral wanneer je weinig tijd hebt. We zijn blij dat het snel regelen van een cadeaukaart én het toevoegen van een persoonlijk berichtje goed voor je heeft gewerkt.

Saanut 5/5 tähteä

Omdat alles zo eenvoudig en perfect…

Omdat alles zo eenvoudig en perfect afliep.

19. kesäkuuta 2026

Beste Hosein,

Bedankt dat je dit met ons deelt. Superfijn om te horen dat alles zo eenvoudig en perfect is verlopen. Daar worden we blij van.

Veel plezier met je cadeaukaart!

Goed hoor!1

16. kesäkuuta 2026

Hallo Menno,

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. We waarderen je positieve feedback en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Saanut 1/5 tähteä

Wat een gedoe voordat je een bedrag…

Wat een gedoe voordat je een bedrag kunt besteden bij HOLLAND& BARRET.

18. kesäkuuta 2026

Hallo Jose,

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je dit zo hebt ervaren. Juist door ons omwisselsysteem kunnen we veel verschillende bestedingsmogelijkheden aanbieden. Mocht je ergens tegenaan lopen, laat het gerust weten, we helpen je graag verder.

Veel plezier met je cadeaubon!

(verzonden via e-mail)

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin