Banner for Cadeaukaart.nl

Cadeaukaart.nl Arvostelua

5 775
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Ruime keuze aan cadeaubonnen. Wel vind ik het jammer dat je geen restantbedrag op de cadeaukaart kunt laten staan om dit op een later moment te besteden. Ik wilde namelijk een cadeaukaart van een bep... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Geen bar code ontvangen bij digitale bon .Winkelier moet dan de cijfers invoeren : dat ging een paar x mis : lastig , hoe moet het dan : iets online bestellen ? Uiteindelijk lukte het : alle cijfers g... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na 3x een mail te bellen verstuurd ook door mijn eigen fout hebben uw collega's echt hun best gedaan om alles in orde te krijgen hartelijk bedankt voor uw goede zorg en dat alles goed is gekomen m.v... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bij Postnl was de cadeaukaart verdwenen tijdens verzending . Contact opgenomen met klantenservice van Cadeaukaart.nl Die heeft mij zeer goed geholpen en loste dit perfect op !

1. Lahjatavaraliike
  2. Yrityslahjat

Tietoja yrityksestä Cadeaukaart.nl

Yrityksen kirjoittama

Op Cadeaukaart.nl vind je een ruim aanbod aan de leukste cadeaukaarten van diverse populaire merken en winkels! Zoek je een leuk cadeau en je weet niet wat je moet kopen, ga dan voor een cadeaukaart! Bestel nu een cadeaukaart!

Cadeaukaart.nl Support

Kirjoita arvostelu

Snel en correct

Snelle en correcte afhandeling

Hallo,

Fijn om te horen dat de afhandeling snel en correct is verlopen.

Ben er blij

Ben er blij. Ik kom zelf kiezen wat ik wilde hebben

Hallo,

Fijn om te horen dat je er blij mee bent en dat je zelf kon kiezen wat je wilde hebben.

Goed mijn geholpen

Goed mijn geholpen
Alvast bedankt

Hallo,

Fijn om te horen dat je goed geholpen bent. Graag gedaan en dank voor je bericht!

Behuldzaam en duidelijk

4. huhtikuuta 2026

Hallo,

Fijn om te horen dat je de service als behulpzaam en duidelijk ervaart.

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor je bericht. Wij zouden graag willen weten wat je precies bedoelt, omdat we hier op basis van je bericht niet goed uit kunnen opmaken wat er aan de hand is. Op dit moment worden we daar niet veel wijzer van.

Zou je je vraag of situatie even kunnen toelichten en per e-mail willen sturen naar info@cadeaubon.nl (mailto:info@cadeaubon.nl)? Dan kijken we graag met je mee.

Rebecca

Makkelijk om te zetten

Makkelijk om te zetten. Prima service!

Hallo,

Fijn om te horen dat het makkelijk om te zetten is en dat je de service als prima ervaart.

Goed

Simpel, snel en veel opties om uit te kiezen. Een paar missen nog, maar zoveel als er in het aanbod zit, is dit geen probleem

4. kesäkuuta 2026

Hallo,

Fijn om te horen dat het simpel en snel is en dat je een ruime keuze hebt, ook al mis je hier en daar nog iets in het aanbod.

Niet zoals omschreven

Ik wilde bij bijenkorf bestellen maar na het kopen van cadeaubon ben ik achter gekomen dat het niet mogelijk is om online het cadeaubon te gebruiken

Hallo,

Wij hebben geen cadeaukaart die bij de Bijenkorf besteed kan worden, dus het gaat hier waarschijnlijk om een Fashioncheque. In dat geval ligt de werking en de besteding volledig bij Fashioncheque zelf.

Wij kunnen daarom niets met deze melding doen en hebben ook geen invloed op hun bestedingsmogelijkheden of voorwaarden. Als dit een review betreft, verzoek ik je om deze review te verwijderen en te plaatsen bij Fashioncheque, zodat zij dit verder kunnen beoordelen en oppakken.

Shania

Hele snelle service.

Hele snelle service.
De bon zat binnen enkele minuten in mijn mailbox.
Fijn, want mijn aankoop was erg "last minut".

Hallo Daphne,

Fijn om te horen dat de service zo snel was en dat je de bon binnen enkele minuten in je mailbox had, juist op zo’n last minute moment.

Snelle e-mail bezorging

Gelijk en snel bezorgd kon snel weer door

30. toukokuuta 2026

Hallo,

Fijn om te horen dat de bezorging snel en direct was en dat je daardoor meteen weer verder kon.

Saanut 5/5 tähteä

Heel veel keus in kadokaarten

Heel veel keus in kadokaarten en snelle communicatie bij online bestelling

2. kesäkuuta 2026

Hallo René,

Fijn om te horen dat je de ruime keuze in kadokaarten waardeert en dat de communicatie bij je online bestelling zo snel verliep.

Makkelijk

Makkelijk, snel, handig

30. toukokuuta 2026

Hallo,

Fijn om te horen dat alles makkelijk, snel en handig is verlopen.

Saanut 2/5 tähteä

Ik vind het een hoop gedoe om om te…

Ik vind het een hoop gedoe om om te zetten naar een kadokaart van een winkel
Je zou de kaart zo in iedere winkel moeten kunnen gebruiken
Dat scheelt een hoop gedoe

Hallo Jet,

Bedankt voor je review. We begrijpen dat je het graag eenvoudiger zou zien. Het omzetten naar een specifieke winkelkaart is juist nodig om de cadeaubon bij verschillende aangesloten winkels te kunnen gebruiken en zo een breed aanbod te blijven bieden.

Shania

Saanut 4/5 tähteä

het koste wat moeite om de card om te…

het koste wat moeite om de card om te zetten naar een Bol cadeau card. Uiteindelijk is het toch voor elkaar gekregen.

26. toukokuuta 2026

Hallo Cornelis,

Het klinkt alsof het omzetten naar een Bol.com cadeaukaart wat omslachtig was, maar uiteindelijk wel is gelukt. Fijn dat je het toch voor elkaar hebt gekregen.

betrouwbaar en snel

Hallo Livi,

Fijn om te horen dat je ons als betrouwbaar en snel ervaart.

Bestellen ging erg gemakkelijk

Bestellen ging erg gemakkelijk. Meteen bezorgd via e-mail.

29. toukokuuta 2026

Hallo,

Fijn om te horen dat het bestellen zo gemakkelijk ging en dat je de bon direct via e-mail hebt ontvangen.

Quick and good

29. toukokuuta 2026

Hello Lukasz,

Thank you very much for the positive review. We appreciate it.

Kind regards,

Website heel onduidelijk.

28. toukokuuta 2026

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor je bericht. We begrijpen dat het omwisselen van een cadeaukaart soms als omslachtig kan worden ervaren. Tegelijkertijd is er wel een duidelijk inwisselproces, dat op onze website wordt uitgelegd. Daar staat ook vermeld dat onze cadeaukaart bedoeld is om te wisselen voor andere cadeaukaarten binnen ons aanbod.

Mocht je tijdens het inwisselen ergens tegenaan lopen, dan helpen we je daar uiteraard graag bij. We zijn hiervoor bereikbaar via telefoon, e-mail en chat.

Rebecca
(verzonden via e-mail)

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin