Ca-Va.Store Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mystery box besteld, helaas waren er 2 van de 3 items in mijn maat leverbaar. Na contact kreeg ik de keuze geld terug of een ander item kiezen zodra deze beschikbaar is. Uiteindelijk gekozen voor een... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Pre order besteld, ik had zelf over het hoofd gezien dat het een pre order was dus het duurde langer dan verwacht. Contact op genomen via Instagram, binnen een dag had ik antwoord! Heel fijn.... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

2 artikelen besteld bij CaVa en ben erg tevreden over de kwaliteit. De pasvorm van de longsleeve vond ik net wat lang dus besloot ik die te retourneren en dit verliep zeer soepel. Ik ga zeker de toeko... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Een zogenaamde "pre-order" gekocht waarbij ik al snel het excuus kreeg dat het "iets" langer zou duren eer het geleverd werd omdat het niet om "gewone stockitems" gaat maar om iets, euhm ja, spec... Näytä lisää

1. Vaateliike

Yrityksen kirjoittama

Explore Our Durable Black Heavy Unisex Oversized T-Shirt with Unique Backprint. High-Quality 220GSM craftsmanship With 100% Cotton! Shop Now!

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

45 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Super mooie en toffe hoodie!

Super mooie en toffe hoodie!! Lekker warm en ziet er mooie kwaliteit uit! Super leuk merk en ben er heel blij mee! Neem zeker ook een kijkje want ze hebben veel meer dan enkel deze leuke hoodie’s!

3. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 3/5 tähteä

De bestelling was niet compleet

De bestelling was niet compleet . Dan verwacht je op z’n minst een reactie ipv te vragen waar het artikel blijft. Wel toegezonden maar niks extra’s

11. heinäkuuta 2025

Hi Marco,

Bedankt voor je review.

Nogmaals excuses vanaf onze kant, dit is inderdaad niet gegaan hoe het zou moeten gaan. Maar hopelijk ben je evengoed blij met het product.

Mooi shirt

Makkelijk te bestellen, goede kwaliteit en pasvorm .
Mooi t shirt.

8. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ca-Va.Store

Hi Shirley, bedankt voor je review!

Goed om te horen dat je er blij mee bent.

Saanut 1/5 tähteä

Reageert op geen enkel bericht. Slechte service

Vastaus yritykseltä Ca-Va.Store

Hey ! Wij vragen ons af waarom je deze review plaatst. We hebben een klantenservice op de website staan, daarin reageren we elke dag. Daarin geven we ook aan als je direct antwoord wilt je ons ook een DM kunt sturen, daarin zullen we meestal direct reageren.

Maar leg ons vooral uit waar het fout is gegaan, want dan kunnen we daarvan leren.

Blij met het product

Blij met het product. Precies zoals omschreven. Enige minpuntje was de lange tijd voordat ik bericht kreeg dat het shirt onderweg was.

Hi Rick,

Bedankt voor je review! We zijn erg blij om te horen dat je blij bent met ons product. We zijn het helemaal met je eens dat het te lang heeft geduurd voordat hij binnen was, dat gaat ons ook niet meer gebeuren.

We waren te enthousiast over de items dat we ze al online hadden gegooid terwijl ze nog niet af waren. Toen er daarna een aantal problemen bij waren gekomen, konden de shirts wederom later verzonden worden.

Maargoed, we zien je graag terug Rick!

Bizar slechte service

Bizar slechte klantenservice. Mis de helft van mijn pakket en geen contant of geld terug gekregen…

Hi Morris,

We hebben je zojuist een mail gestuurd.
We zagen inderdaad je review langskomen en hebben dachten dat we helemaal geen bericht van je hadden ontvangen, maar die zat in de spam. Dat is inderdaad niet netjes van ons en moeten we vaker checken.

Je had ons wel verteld dat je erg blij was met het item, dat doet ons dan wel weer goed! Dat andere puntje gaan we daarom ook zeker wel uitkomen.

We willen je namelijk een positieve ervaring geven van ons merk, dezelfde die iedereen krijgt.

Fijne dag nog toegewenst!

Saanut 2/5 tähteä

Matige ervaring

Besteld, vervolgens laat geleverd. Wilde het niet meer, toen kon het opeens binnen een dag verstuurd worden. Maat (L) past niet goed en valt klein uit.

10. kesäkuuta 2025

Hi Joren,

Jammer om te horen dat je geen positieve ervaring aan ons hebt overgehouden, dat is natuurlijk niet wat we willen. Het klopt inderdaad dat ons nieuwe item wat vertraging had opgelopen, we hebben hiervoor ook een mailtje uitgestuurd. Toen jij contact met ons had opgenomen, was jouw bestelling al door het fullfillment heen en konden wij helaas niks meer doen.

Overigens willen we ook wel even zeggen dat maat L niet klein uit valt, voordat andere mensen dit meenemen in hun koopproces.

Perfecte festival fit

Goede fit, kwaliteit van het shirt is top en de levering is erg snel! Handig als je nog snel een shirt voor een festival nodig hebt.

26. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Aanrader

Aanrader
Goeie kwaliteit
En service 👍🏼👍🏼👍🏼

23. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ca-Va.Store

Bedankt voor je review Michel, we zien je graag terug!

Saanut 5/5 tähteä

Heel blij met m'n nieuwe hoodie van Ca…

Heel blij met m'n nieuwe hoodie van Ca Va! Kwaliteit is echt top, heel anders dan ik gewend ben van hoodies of sweaters. Lekker dik, maar niet té dik. Mooie details ook.

19. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ca-Va.Store

Bedankt voor je review Jeffrey, we zien je graag terug!

Netjes verpakt

Netjes verpakt. Snelle levering. Goede kwaliteit shirts

25. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Ca-Va.Store

Bedankt voor je review Anita, we zien je graag terug!

top service!!…

Vergeten de tote bag erbij te doen voordat ik het gemeld had kreeg ik hem al toegestuurd top geregeld!!

26. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Ca-Va.Store

Bedankt voor je review Dilano, we zien je graag terug!

Service + shirts beide top

Bij wat moeilijkheden met de bezorging netjes en snel contact gehad en geregeld, lekker persoonlijk en ook goede kwaliteit shirts, voor herhaling vatbaar

4. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Ca-Va.Store

Bedankt voor je review Wessel, we zien je graag terug!

Saanut 5/5 tähteä

Kwaliteit van de oversized shirts is…

Kwaliteit van de oversized shirts is fantastisch en zitten als gegoten... Prima levering!

21. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Ca-Va.Store

Hi Edwin! Bedankt voor je review!
Leuk om te horen dat hij als gegoten zit!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin