Meget flink og dygtige til deres arbejde. Skulle have lavet min Suzuki, og de fik mig presset ind samme dag selvom de havde skide travlt - det er service! Kan klart anbefale dem 👌 dygtig, hurtigt og... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg kan i den grad anbefale at få serviceret sin motorcykel hos CA Auto, Tuning & MC. De var utroligt hurtige til at vende tilbage med både et tilbud på arbejdet og en tid til udførelse. Derudove... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Altid god service og prof. arbejde
CA Auto stod for vinteropbevaring, service og rengøring af min MC. Det hele har været til punkt og prikke. Kan klart anbefale dem. Hurtig respons og gennemsigtighed hele vejen igennem.
Yritys on vastannut
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Jeg kan varmt anbefale CA-Auto
Jeg kan varmt anbefale CA-Auto, både til biler og motorcykler!
Jeg har været forbi flere gange, og hver gang møder man en super professionel service, ærlig rådgivning og en rigtig god stemning. Man kan mærke, at de brænder for deres arbejde, og at kvaliteten altid er i top.
Det er rart at vide, at man kan aflevere sin bil eller motorcykel et sted, hvor man får en fair pris, hurtig ekspedition og håndværk, man kan stole på. Jeg kommer helt sikkert igen og kan kun anbefale dem til andre!

Super service. Super priser på dæk 🏍️🚐🚗 en varm anbefaling her fra 💥👍

Vastaus yritykseltä CA Auto, Tuning & MC
Ensretteren på min motorcykel…
Ensretteren på min motorcykel kortsluttede på en køretur, men med hjælp fra venner blev ensretter og batteri pillet af, så skaden kunne standses. Motorcyklen blev kørt med vejhjælp til CA Auto, lørdag aften, og tirsdag eftermiddag kunne jeg hente den igen - helt fixet. Ledningsnettet er fixet med et nyt stik til de nye ledninger i stedet for en samling, og den har fået en helt frisk ensretter, da den gamle blev meget varm så snart der var tænding på. Super service, god information undervejs og beroligende beskeder til en meget nervøs ejer 😅

Vastaus yritykseltä CA Auto, Tuning & MC
Super service og fagkompetente…
Super service og fagkompetente medarbejdere. Jeg er yderst tilfreds med CA Auto, tuning & mc

Vastaus yritykseltä CA Auto, Tuning & MC
God service, til fair priser.
Man bliver mødt af venlige mennesker, der går ind for at kvaliteten skal være i top, og derved ikke vil gå på kompromis med halve løsninger.
De giver på alle punkter både en god service, og har hurtig behandlings tid.
Til fair priser.
Helt klart mit fortrukne værksted, for mig og familien.

Er super tilfreds
Er super tilfreds, Christoffer var hurtig til at komme med tilbud på forhånd og ligeledes virkelig god og hurtig service af min MC, til under prisen af det oprindelige tilbud. Så det var svært andet end at være glad :)

Bedste service
Vi fik en hurtig tid og fik hurtigt svar på hvad problemet var og en oversigt over prisen.
Virkelig god Service. Det er helt klart dem vi vil bruge fremover.
Vi er mere end tilfreds.

Service
Jeg har fået lavet service af min bil, det gør jeg gerne hos ca auto igen, gode vente faciliteter, og mega god service. Kan varmt anbefales.

Virkeligt god service
Virkeligt god service! Billigt og godt arbejde, gode ventefaciliteter, både med sofa og kolde drikkevarer. Fik skiftet bremser, som trængte voldsomt! Fik god vejledning til hvordan jeg passer bedre på min bil og ikke venter så længe næste gang 😅

Vastaus yritykseltä CA Auto, Tuning & MC
Rigtig god behandling og virkelig god…
Rigtig god behandling og virkelig god service ! Klart en varm anbefaling!

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.