Bädda Möbler & Textilier AB Arvostelua 620

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Saanut 5/5 tähteä

Köpte en bäddmadrass, fick ett mail på söndagen att madrassen fanns och skickas på måndagen, sen kom den på torsdagen, så väldigt snabb leverans Jag tror att den blir perfekt i gästsängen, känns fas... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Stadig och bra bäddmadrass. Stor skillnad i sovkomfort. Vänlig och bra rådgivning. Snabb leverans. Oroade mig för att madrassen skulle vara tung att bära hem, men det var den inte utan det gick bra... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Superbra bäddmadrass, snabb leverans och mycket fin vara, köpte även till sonen och vi sover alla nu så mycket bättre och har betydligt mindre ont i våra kroppar. Bra mailkontakt och återkoppling. Mad... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi köpte en jättebra bäddmadrass som vi fick helt unik vägledning via mejl av företaget om – gällande vilken som skulle passa oss och vårt behov bäst. Har aldrig upplevt en sådan proffsighet och kunds... Näytä lisää

1. Makuuhuoneen sisustus

Yrityksen kirjoittama

Vi vill erbjuda det största och mest tillgängliga sortimentet av bäddmadrasser på marknaden! Och så har vi lite mer tillbehör till sovrummet, såsom madrasskydd, lakan, bäddset, sängbord, gavlar, byråer och skänkar.

4,8

1 tähti

On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 2/5 tähteä

Långa leveranstider och begränsade möjligheter till retur

De lovar en snabb leverans men det drar ut flera veckor på tiden. Sedan kommer plötsligt ett leverensdatum efter flera veckor när man inte är på plats. Det går inte att ställa in leveransen för då får jag ändå betala 499 sek. Skulle jag ta emot beställningen ändå måste jag betala och ordna med retur på egenhand. En kostsam affär som man inte skulle få om man beställde från en mer etablerad affär. Krångligt alltihop. Rekommenderas ej.

6. huhtikuuta 2026

Rekommenderar

Tack, väldigt fin service! Köpte en bäddmadrass av eget märke fast modell, jättenöjd med produkten.

14. maaliskuuta 2026

Hej Peter,

Bra service

Bra service, bra madrasser!

27. helmikuuta 2026

Hej Fredrik,
och tack för ditt fina omdöme.

Underbar bäddmadrass

En jättefin bäddmadrass som man får en god natts sömn på. Den är fantastisk skön att ligga på.

14. maaliskuuta 2026

Hej Hans,
och supertack för ditt fina omdöme.

Stadig och bra bäddmadrass

Stadig och bra bäddmadrass. Stor skillnad i sovkomfort.
Totalt sett mycket nöjd! Rekommenderas varmt!

13. helmikuuta 2026

Hej Helena,
gläder mig att höra, och tack för ditt så fina omdöme.

Saanut 5/5 tähteä

Bra bäddmadrasser till bra pris

Bra bäddmadrasser till bra pris, snabb leverans och gratis frakt, kan verkligen rekommendera bädda.se.

2. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bädda Möbler & Textilier AB

och tack för ditt så fina omdöme.

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans till dörren.

Snabb leverans till dörren.
Madrassens mått och kvalitet stämde bra med beskrivningen på hemsidan. Priset var också rimligt, jämfört med andra.

24. helmikuuta 2026

Hej Jan,
och tack för ditt så fina omdöme.

Saanut 3/5 tähteä

Är inte så nöjd

Är inte så nöjd! Så mjuk för mitt tycke.

4. helmikuuta 2026

Hej Tuija,
och tack för ditt omdöme.
Synd att den inte motsvarar ditt önskemål. Bara återkom om det är något vi kan bistå med.

Snabb leverans, bra pris

11. helmikuuta 2026

Hej Morten,

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt. Fick allt inom ett par dagar

4. helmikuuta 2026

Hej David,

Saanut 1/5 tähteä

Fruktansvärt oprofessionellt företag

Fruktansvärt oprofessionellt företag. Fick vänta 7 veckor på leverans. När varan sedan levereras och inte matchar beskrivningen tar företaget inget ansvar. Tråkig upplevelse som bara tar tid och kostar pengar. Hade tyvärr varit bättre att köpa en billig madrass på typ Jysk. Både för kroppen och plånboken. Handla inte här!

14. tammikuuta 2026

Hej Isabella,
leveranstiden beror på vår leverantörs ledtider, och den har vi informerat om o du hade chans att avbryta ordern. Våra egna modeller har vi oftast på lager, och då kan vi skicka direkt.
Produktens egenskaper beskrivs utifrån leverantörens beskrivning. Toppsömn Trens Skum ska enligt denna vara mjuk, och då den är fylld med skum och vadd, och är s.k. trensad, så är det en naturlig beskrivning. Sen är det alltid en kombination av din sängmiljö i övrigt, bäddmadrassen och budget som avgör totalupplevelsen. En tjockare bäddmadrass, möjligen i kombination med ett annat fyllnadsmaterial, såsom latex, hade kanske gett dig den känsla du hellre önskat.
Vi försöker alltid ta vårt ansvar, men retur av en öppnad förpackning är inte lönt, och inte heller miljövänligt utifrån vår policy. Det är en hygienprodukt, och vi kan inte sälja en redan testad bäddmadrass vidare. Vi försöker i dessa fall i stället guida rätt, och ge avdrag på priset motsvarande den tidigare köpta bäddmadrassen, om man väljer att köpa en annan dyrare madrass.

Saanut 5/5 tähteä

Mycket snabb och bra service

Mycket snabb och bra service. Madrassen känns kanon, har dock ej hunnit utvärdera lite längre, men känns bra.

27. tammikuuta 2026

Hej Christoffer,
Ulf Atles

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin