Kwaliteit sieraden.
Snelle levering. Sieraden die mooi blijven. Ook als je ermee gaat douchen.
By Zodi loves to offer affordable and luxurious everyday jewelry. You can combine or pair it the way you like it! All the jewelry are made of stainless steel and are PVD 18K gold plated. They are designed to be water-resistant. This means that the color of the jewelry remain beautiful and will not fade easily. The Jewelry is also hypoallergenic and contains no lead and nickel. This makes them suitable for every type of skin!
De Voorhoede 15, 1531LL, WORMER, Hollanti
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Snelle levering. Sieraden die mooi blijven. Ook als je ermee gaat douchen.
Hele leuke sieraden voor een top prijs. Ze verkleuren niet, ook niet bij aanraking met water en/ of zeep.
Mooie sieraden, fijne materiaal, origineel en bovenal, je wordt heel goed geholpen! Ben blij met by Zodi!

Vastaus yritykseltä By Zodi
Wat een geweldige 🤩 sieraden voor een mooi prijsje. Maakt je outfit compleet.
Super Service!
Ik ben van plan om hier zeker vaker te bestellen🥰

Vastaus yritykseltä By Zodi
Mooie sieraden voor een leuke prijs. Super leuk verpakt en snelle verzending!! Ik ga hier vaker bestellen.

Vastaus yritykseltä By Zodi
Hele aardige verkoopster, snelle service en mega mooie sieraden! En ook nog eens heel mooi verpakt!

Vastaus yritykseltä By Zodi
Erg blij met de prachtige oorbellen. Als een cadeautje verpakt en kreeg er nog twee mooie items bij als verrassing. Ik bestel zeker nog een keer bij jullie!

Vastaus yritykseltä By Zodi
Super leuke kwalitatieve sieraden voor een betaalbare prijs .Sieraden werden snel geleverd en werden erg leuk verpakt .Bovendien zat er nog een leuk presentje bij ! Ik ga hier zeker nog eens bestellen !

Vastaus yritykseltä By Zodi
Super leuke sieraden gekocht, snelle reactie en super snel bezorgd! Zeer tevreden. Zou het iedereen aanbevelen hier te bestellen.

Vastaus yritykseltä By Zodi
Verzorgde website met items van goede kwaliteit
Gratis en snel verzonden
mooi verpakt en nog extra cadeautje toegevoegd.
Dank je wel byZodi!

Vastaus yritykseltä By Zodi
Mooie sieraden voor een fijne prijs. Snel verzonden en een cadeautje om uit te pakken!
Super leuke sieraden voor een leuke betaalbare prijs.
Snelle en nette levering.
Vriendelijk contact.
Ik ben heel tevreden!!
Prachtige sieraden, gemakkelijk te bestellen en heel snel in huis. De sieraden zijn mooi verpakt waardoor ze niet in de knoop raken. Ook is het etuitje waar ze in zitten erg handig om de sieraden in op te bergen of mee te nemen in je tas. Ik ga zeker vaker bestellen en hou de site goed in de gaten!

Vastaus yritykseltä By Zodi
Snelle en vriendelijke reactie gehad op mijn vraag van By Zodi. Daarna snelle levering, mooi verpakt en goede kwaliteit sieraden. Ik ben een super blije klant en zal zeker weer een bestelling gaan plaatsen.

Vastaus yritykseltä By Zodi
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.