BySofieSønderby Arvostelua 2 211

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

D. 4.11. købte jeg et par ballerina sko til mit barnebarn, det var bare den forkerte ønskeseddel, der var så gået over en måned, returfristen var overskredet, men ikke noget problem! Jeg måtte retur... Näytä lisää

Fik hurtigt min pakke, desværre var den ikke hvad jeg regnede med, og sendte den derfor retur, hvilket også gik rigtig stærkt, de modtog min pakke en fredag, og havde allerede pengene tilbage om tir... Näytä lisää

Det går lyn hurtig Og da jeg opdaget jeg havde bestilt forkert str, sendte jeg en mail og de kunne nå at rette det inden den blev sendt, så jeg ikke skulle til at returnere og det kunne de Perfekt... Näytä lisää

Hej! Jeg fik to lækre bluser i skøn kvalitet, ren bomuld, fint design, som svarede til beskrivelsen. Hurtig levering- helt perfekte!!😀

1. Vaateliike

Online webshop, med de nyeste mode trends til kvinder og piger.

Erinomainen

(2 211)

360 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fik hurtigt min pakke

Fik hurtigt min pakke, desværre var den ikke hvad jeg regnede med, og sendte den derfor retur, hvilket også gik rigtig stærkt, de modtog min pakke en fredag, og havde allerede pengene tilbage om tirsdagen.

Det eneste som kunne gøre oplevelsen bedre var at retur ikke koster 49kr

Det går lyn hurtig

Det går lyn hurtig
Perfekt 💪

19. kesäkuuta 2026

Det var en hurtig og god oplevelse at…

Det var en hurtig og god oplevelse at handle med jer.

Kære Jens.
Tusind tak for de skønne ord!! Fornøjelse med kunder som dig.

De bedste hilsner fra Sofie // BySofieSønderby

Jeg kan helt klart kun anbefale andre…

Jeg kan helt klart kun anbefale andre at handle hos jer.
Det er nemt og super hurtig.
Glæder mig til at give det som gave.

Kære Marianne.

Super service og produkter

Billeder og virkelig på tøjet passer 100% hurtig levering og ikke mindst fantastisk kundeservice - jeg er fan og I er hermed et af mine favorit online shops ⭐️🩷

Kære Sanne.
WOW, jeg er meget beæret over at være blandt dine favorit shops!! Det er jeg enormt glad for at høre!!
TAK. Hav en dejlig dag <3

De bedste hilsner fra Sofie // BySofieSønderby

Nem og overskuelig hjemmeside og…

Nem og overskuelig hjemmeside og lynhurtig levering.

Kære Camilla.

Fin kvalitet

Hurtig levering.
Blusen er smuk og en fin kvalitet.

Kære kunde.

Bare perfekt

Bare perfekt

12. kesäkuuta 2026

Kære Mille.
Sådan skal det være!! Det er jeg enormt glad for at høre!!

Nemt og hurtig ekspedition 👍👍

Nemt og hurtig ekspedition 👍👍

12. kesäkuuta 2026

Kære Else.

De bedste hilsner fra Sofie // BySofieSønderby

Hjemmesidens priser stemmer ikke med tilbud

Jeg fik en reklame om shorts på Instagram fra virksomheden. Af reklamen fremgik shortsene i samtlige farver til 149,-
Da jeg så går ind på hjemmesiden for at købe et par shorts i blå står de imidlertid til 229,-
Jeg kontakter kundeservice som siger, at det kun gælder enkelte farver, hvorefter jeg sender et screenshot af reklamen hvor netop shortsene i blå vises i videoen til 149,- Efterfølgende har de valgt at ignorere mine henvendelser. Dårlig service! Hvis man kommer til at reklamere forkert må man simpelthen stå til ansvar for dette - og det gør BySofieSønderby absolut ikke..

11. kesäkuuta 2026

Hej Emilie
Tak for din anmeldelse.
Jeg beklager at du føler vi har givet dig dårlig kundeservice.
Vi gør rigtig meget for at give en rigtig god kundeservice.
Vi har ikke ignoreret dine henvendelser, vi har svaret og forklaret hvordan tingene hænger sammen, to gange.
Som skrevet til dig, havde vi først alle fire farver til en ens pris.
Derefter valgte vores leverandør pludselig at ændre på shortsene, så de indeholdt et andet materiale, derfor blev shortsene dyrere. Dette havde vi desværre ikke fået af vide, og da vi inså at vi solgte shortsene til en for lave pris, ændrede vi prisen, uden at vi havde tænkt over at der stadig kørte en reklame.
Så den Seville shorts vi sælger i dag til 229 kr er en anden end den model, vi solgte til 149kr. De hedder begge Seville, men modelnummeret er forskelligt.
Reklamen skulle være fjernet nu.
Mvh Jesper // BySofieSønderby

Meget tilfreds med alt

Meget tilfreds med alt fra hjemmeside, produkter og leveringstid. Kan kun anbefale🤩

4. kesäkuuta 2026

Kære Linda.

meget god

alt var godt

2. kesäkuuta 2026

Kære Lena.
Det er jeg enormt glad for at høre!! Tusind tak for den flotte anmeldelse <3

Allt är perfekt

Allt är perfekt, produkten, service och leveringsservice

Kära Samar.
Vad härligt!! Jag är oerhört glad att höra det!!
Ha en härlig dag.

Bästa hälsningar från Sofie // BySofieSønderby

God service hele vejen igennem

God service hele vejen igennem, og produkter der til fulde lever op til beskrivelse og foto

Kære Jette.
Det gør mig så glad at læse!! Det er lige som det skal være, når produkterne lever op til både beskrivelse og fotos <3