Saanut 5/5 tähteä

Prachtige winkel met mooie kleding en accessoires voor in en rond het huis, ik ga hier zelden met lege handen naar buiten. Erg vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige winkel, met mooie kleding en heel veel moois voor je interieur, je kunt hier nooit met lege handen naar huis! Lieve dames die je goed adviseren en ook een super service, geweldig!

Saanut 4/5 tähteä

Het Mushkane kussentje dat ik besteld had, was netjes ingepakt en ik ben er blij mee. Het voldoet aan mijn verwachting. Wel vind lik het vreemd dat het pakket niet op het van te voren aangegeven pun... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Op mijn telefoontje heeft de medewerker een aantal maten van de trui gemeten. Heel fijn .Uiteindelijk een fijne trui gekregen.

1. Naistenvaateliike
  2. Sisustusliike

Yrityksen kirjoittama

Conceptstore ByNord is gevestigd in de prachtige oude binnenstad van Zutphen. Als klein meisje opgegroeid in een ondernemers gezin had ik al jong de droom om een eigen winkel te beginnen. Na veel ervaring op te hebben gedaan als stylist en visual merchandiser bij bedrijven als de Bijenkorf, Ikea en Intratuin heb ik in 2018 deze droom eindelijk waar gemaakt. Een mooie selectie spullen met een verhaal. Ik hou van onvoorspelbare combinaties die toch samen weer matchen. Rust, eenvoud en warme materialen en structuren. De meeste items komen uit de noordelijke landen als Denemarken en Nederland. Al onze kleding is Slowfashion, fairtrade geproduceerd en met een zo min mogelijk ecologische voetprint. Uiteraard gemaakt (of gerecycled) met de meest prachtige en natuurlijke materialen. Kom gerust een keer sfeer proeven in de winkel of online!

4,7

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 5/5 tähteä

De service is echt buitengewoon

De service is echt buitengewoon. Als klant voel je dat echt. Mooie winkel ook trouwens met een prachtige sortering, niet van 10 in een dozijn maar echt bijzonder.

5. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bynord

Dank je wel voor de mooie woorden, we gaan er van blozen.

Saanut 4/5 tähteä

Blij met Mushkane kussentje, bezorgpunt anders dan aangegeven

Wel vind lik het vreemd dat het pakket niet op het van te voren aangegeven punt bij mij in de buurt werd bezorgd, naar op een ander adres. Blijkbaar kan je er niet van op aan dat de post/ pakket bezorging zich aan jouw keus houdt.

27. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bynord

Fijn dat je blij bent met het mooie Mushkane kussen. We begrijpen helaas niet waarom de post je pakket op een andere plek heeft achtergelaten. Misschien was deze op het moment van levering gesloten. Veel plezier met het mooie kussen.

Super service!!!

Lieve dames die je goed adviseren en ook een super service, geweldig!

6. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Bynord

Dank je wel voor de mooie review en tot de volgende keer.

Alles keurig geregeld en snel in huis

Alles keurig geregeld en snel in huis
Wel jammer dat de jas zo’n parfumluchtje had. Maar ja dat is mijn klacht bij veel winkels

8. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bynord

Fijn dat de jas met dit koude weer snel binnen is gekomen. Het luchtje kan ik even niet verklaren, we hebben wel de heerlijke geuren van Marie-Stella-Maris in de winkel, misschien dat deze geur aan de kleding geven. veel plezier met de jas.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, vlotte verzorgde uitvoering en bezorging.

7. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bynord

Wat fijn om te horen, veel plezier met de prachtige warme trui!

Everything is Perfect

Everything is Perfect ! Super Quick delivery , really beautiful trui!

25. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bynord

So nice to hear, thank you and enjoy your beautiful 'trui'

Super!

Snelle, accurate levering! Leuke winkel ook trouwens.

13. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bynord

Dank je wel, wat fijn om te horen.

Saanut 5/5 tähteä

Supersnelle levering en goede kwaliteit…

Supersnelle levering en goede kwaliteit en persoonlijk berichtje. Echt top, je merkt dat er een gezicht achter de winkel zit, met trots.

4. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bynord

Wat fijn om te horen, dank je wel en heel veel plezier met de prachtige trui.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering van kwaliteitsvolle producten

Zeer tevreden. Reeds meerdere malen iets besteld en telkens verloopt alles perfect. Mooie duurzame spullen met telkens een kleine verrassing erbij.

22. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bynord

Dank je wel, veel plezier met het prachtige vest.

Must visit

Diverse products of good quality outside of the mainstream narrative.

19. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bynord

Thank you Diana for this nice review

Saanut 5/5 tähteä

fantastisch wollen vest en zelfs…!

fantastisch wollen vest en zelfs thuisbezorgd op dezelfde dag! uitstekende en vriendelijke informatie over produkt!

17. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bynord

Wat fijn om te horen, veel plezier met het mooie vest.

Mooie producten

Mooie producten, snelle levering. Heel fijn.

6. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bynord

Dank je wel, fijn om te horen.

Blij met de aanschaf !

De kwaliteit van het kussen is heel erg mooi, ook de kleur is als op de afbeelding
De levertijd was supersnel en dat is ook mooi meegenomen. Ik ben erg tevreden.

9. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bynord

Wat fijn om te horen, veel plezier met het mooie linnen kussen.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin