BYIC Arvostelua 8 518

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 4/5 tähteä

De får 3-4 stjerner for at pakke og sende ordren afsted hurtigt og kjolen jeg bestilte var fin. Materialet var tyndt og nok hvad man kan forvente af en kjole til 350kr. - farven var bare ikke mig... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Skønt udvalg af tøj. Jeg købte en kjole og to basic toppe og alle dele lever kvalitetsmæssigt op til prisen. Jeg skal helt sikkert handle her igen næste gang en festkjole skal hjem og hænge på adresse... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fin hjemmeside og fint tøj, desværre fik jeg bestilt for stort, så jeg måtte returnere det. Det var nemt at bestille en returseddel på hjemmesiden, og allerede dagen efter jeg havde returneret varerne... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ikke nok med at deres kjoler er virkelig flotte og behagelige, så er deres service også i top. Jeg modtog en kjole med lidt snalder på (fedt pletter lignende det) og samme dag (faktisk lige omkr... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Naistenvaateliike
  2. Vaateliike
  3. Asusteet

Yrityksen kirjoittama

Discover on-trend women's clothing at BYIC. Visit us at BYIC.com.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 1/5 tähteä

Dårlig kvalitet

Det er første gang jeg handler hos jer, og jeg må desværre sige, at jeg ikke er imponeret! Når man giver tæt på 400 kr. + fragt for en helt simpel top fra jeres eget privatlabel, forventer man altså bedre kvalitet.

Stoffet er kun farvet på ydersiden, materialet er 100% polyester, og blusen både kradser og er gennemsigtig. Det får mig ærligt talt til at undre mig over, hvad det havde kostet at producere den i et bedre materiale, f.eks. viskose. I må have en ret god fortjeneste på sådan en top!

Til den pris forventer man en helt anden kvalitet, især når det er jeres eget mærke. Denne ryger desværre direkte retur.

Derudover er jeg efter købet begyndt at modtage nyhedsmails fra jer, selvom jeg ikke har tilmeldt mig dette, hvilket ikke er lovligt.

18. maaliskuuta 2026

Hej Anne.
Tak fordi du deler din oplevelse – det er vi virkelig kede af at høre💌

Vi er ærgerlige over, at toppen ikke levede op til dine forventninger i forhold til både materiale og komfort. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og din feedback tager vi med os i vores videre arbejde med kvalitet og materialevalg.
Vi arbejder hver dag på at lave produkter af en kvalitet, som vi selv kan stå inde for.
Man er altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på support@byic.com, hvis man har sådan en oplevelse.

I forhold til nyhedsmails, så skal du selvfølgelig kun modtage dem, hvis du selv har tilmeldt dig. Så vidt vi kan se i vores system, så er du afmeldt mails, men hvis du fortsat modtaget dem, så beklager vi naturligvis mange gange! I så fald er du meget velkommen til at kontakte os direkte på support@byic.com, så vi kan få det undersøgt nærmere.

God dag✨

Saanut 5/5 tähteä

God kvalitet af tøjet og hurtig levering!

9. maaliskuuta 2026

Hej Klara.
Tusind tak for din fine anmeldelse 🤍
Det gør os virkelig glade at høre, at du både er tilfreds med kvaliteten af tøjet og den hurtige levering.

Saanut 4/5 tähteä

Ikke en anbefaling af webshoppen, men..

- farven var bare ikke mig, så jeg valgte at sende den retur.
Jeg havde her læst at man selv betaler retur fragt på 29kr. (hvilket jeg trækker en stjerne fra ved, det nok en personlig holdning).

I min ordre bekræftelse får jeg sendt 290kr retur, hvilket undre mig lidt da mit fulde betalte beløb var 358kr. (Og fragten er 29kr ?)
Men jeg må have overset noget udgift omkring dette: Jeg vil blot gøre opmærksom med denne anmeldelse at jeg ikke vil anbefale webshop medmindre man er opmærksom på at retur kan blive en lidt større udgift for køber, end de 29kr i fragt.

19. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice! Helt klart 5 stjerner⭐️

17. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Sofie.
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🤍
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice – det er noget, vi lægger stor vægt på.

Tak for de 5 stjerner ⭐️

God dag til dig!

Saanut 3/5 tähteä

Blandet oplevelse

Produkterne var rigtig fine, men returneringen var bøvlet

6. maaliskuuta 2026

Hej.
Tusind tak for din anmeldelse 🤍
Det glæder os at høre, at du var glad for produkterne.

Vi er dog kede af at høre, at du oplevede returneringen som bøvlet – det forstår vi godt kan være frustrerende. Det er noget, vi løbende arbejder på at gøre så nemt som muligt.
Hvis man oplever problemer eller andet er man altid velkommen til at række ud til os på support@byic.com, så står vi klar til at hjælpe💌

Saanut 3/5 tähteä

kjole ikke som billedet

leveringen var så fin, kjolen var bare mere gul i virkeligheden end på billedet, så jeg returnerede

1. maaliskuuta 2026

Hej Frida.
Tak for din anmeldelse 🤍
Det glæder os at høre, at leveringen levede op til dine forventninger.

Vi er dog kede af, at farven på kjolen ikke levede op til dine forventninger. Vi gør os umage med at gengive farverne så præcist som muligt, men vi ved også, at de kan variere en smule afhængigt af lys og skærm. Vi tager dog din feedback til os, og forsøger at gør det endnu bedre for fremtiden!🎀

Hurtig levering.

4. maaliskuuta 2026

Hej.
Tak for din feedback!
Hvor dejligt at høre, at vores leveringstid levede op til dine forventninger📦💨

God dag.

Helt perfekt

Helt perfekt . Fik kjoler som aftalt og super flotte

4. maaliskuuta 2026

Hej Mette.
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🤍
Hvor er det skønt at høre, at alt var perfekt, og at kjolerne levede op til dine forventninger.

Vi er rigtig glade for, at du havde en god oplevelse, og at kjolerne faldt i din smag ✨

Vi håber, at du bliver rigtig glad for dem!

Alt ok

Alt ok. Hurtig levering

22. helmikuuta 2026

Hej Sanne.
Tusind tak for din anmeldelse 🤍
Det glæder os at høre, at alt var, som det skulle være, og at leveringen var hurtig.

Tak for din ordre!

Rigtig god dag!

Saanut 5/5 tähteä

Virkelig flot kjole som jeg modtog

Virkelig flot kjole som jeg modtog, og virkelig lækker at have på. Varen kom virkelig hurtig.

1. maaliskuuta 2026

Hej Annette.
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🤍
Det gør os virkelig glade at høre, at du synes, kjolen er flot – og at den også er lækker og behagelig at have på.

Skønt også at høre, at leveringen var hurtig, så du ikke skulle vente længe på din pakke ✨

Vi håber, at du bliver rigtig glad for den!

Kram Vibeke, BYIC💌

Hurtig levering og godt produkt

Hurtig levering og godt produkt

25. helmikuuta 2026

Hej Ea.
Tusind tak for din anmeldelse 🤍
Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede hurtig levering, og at produktet lever op til dine forventninger.

Vi håber, at du får masser af glæde af det!

God dag til dig!
Kram Vibeke, BYIC💌

Saanut 2/5 tähteä

Tøjet er flot, men…

Tøjet er flot - Bare svært at finde ud af, hvilken størrelse man skal have. Jeg bestilte den samme ordre 3 gange for indtil jeg fandt den korrekte størrelse, da størrelserne er misvisende (enten ekstremt små i størrelsen eller ekstremt store). Blev desuden trukket over 100kr samlet for returnering… det er lidt pinligt

10. helmikuuta 2026

Hej Lone.
Tak fordi du deler din oplevelse💌
Vi kan virkelig godt forstå, at det har været frustrerende at skulle bestille samme ordre flere gange for at finde den rigtige størrelse – det er bestemt ikke sådan, det skal være.

Vi arbejder hele tiden på at gøre vores størrelsesguides så præcise som muligt, men vi ved også, at pasform kan variere fra style til style. Din feedback er derfor rigtig vigtig for os, og vi tager den med i arbejdet med at gøre det tydeligere fremover.

Vi forstår også godt, at returfragten kan føles ærgerlig, når man har skullet ombytte flere gange. Det er aldrig vores intention, at det skal føles “pinligt” – det skal være trygt at finde sin størrelse hos os.
Desværre tilbyder vi ikke på nuværende tidspunkt gratis ombytning, men vi arbejder på en bedre løsning for fremtiden!

Hvis du har lyst, må du meget gerne skrive til vores kundeservice på support@byic.com, så vi kan kigge nærmere på det samlede forløb.

God dag til dig🤍

Fantastisk smukke kjoler

Fantastisk smukke kjoler, nem hjemmeside og vildt hurtig levering

11. helmikuuta 2026

Hej Mai-Britt.
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🤍
Hvor er det dejligt at høre, at du både synes, kjolerne er fantastiske, at hjemmesiden var nem at bruge, og at leveringen levede op til dine forventninger ✨

Vi håber, at du bliver glad for din ordre!

Rigtig god dag!

Gode produkter

Hurtig levering og god kvalitet

6. helmikuuta 2026

Hej Mille.
Tusind tak for din anmeldelse ✨
Det gør os rigtig glade at høre, at du oplevede både hurtig levering og god kvalitet – det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give.

Rigtig god dag!🤍

Saanut 5/5 tähteä

Dansk mærke og super kvalitet

Dansk mærke og super kvalitet, hurtig levering

2. helmikuuta 2026

Hej Mette.
Hvor er det dejligt at læse – tusind tak for din anmeldelse ✨
Vi er virkelig stolte af at være et dansk brand, så det betyder meget for os, at du fremhæver det sammen med kvaliteten.

Skønt også at høre, at leveringen var hurtig, og at hele oplevelsen har været god.

Rigtig god dag til dig💌
Kram VIbeke, BYIC.

Hej Alberte.
Tusind tak for din feedback✨
Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede god service og at leveringstiden levede op til dine forventninger!

Vi håber, du får masser af glæde af din ordre!

Kram Vibeke, BYIC🤍

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin