Banner for Goodiebox Sverige

Goodiebox Sverige Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 2/5 tähteä

Det är fruktansvärt dåligt att inte man kan läsa vad det är för produkter som man får. Jag vet inte vad jag fått och hur och var man ska använda produkten och hur länge mm. Det står inte på svens... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Perfekt tror det här företaget är det mest kundvänliga hjälpsamma jag någonsin stött på otroligt fina människor som bara gör allt för att hjälpa. En box försvann bara utan spår men efter kontakt me... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mycket nöjd med innehållet och kvalitet på produkterna i Goodieboxen! Så lyxigt att få så fina produkter, och att få en anledning att ta lite egentid med sig själv. Men även för att hitta en bra ansik... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mycket bra produkter. Roligt att välja själv. Verkligen en grej jag skulle göra fler gånger om det finns erbjudande på bygg din egen box ⭐️⭐️⭐️⭐️💗 Enda var att det inte var bilder på, så svårt att... Näytä lisää

1. Kosmetiikkatuotteiden toimittaja

Tietoja yrityksestä Goodiebox Sverige

Yrityksen kirjoittama

Goodiebox har som mål att inspirera kvinnor över hela världen att ta tid för sig själva – helt utan dåligt samvete. Vi gör upp med kulturen där kvinnor ständigt ber om ursäkt och säger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox får du en noggrant utvald samling skönhetsprodukter varje månad som kommer att överraska och glädja dig.

Varje box är fylld med fantastiska produkter att upptäcka, testa och älska 🌟 Vi visar dig de senaste trenderna och de mest populära varumärkena inom skönhet 💄💋 och varje box sätts ihop med massor av kärlek, omtanke och uppmärksamhet.

Vårt underbara Team Happiness finns alltid här för dig. Det snabbaste sättet att nå oss är via chatten i appen eller på vår hemsida. Du kan även kontakta oss via e-post, Facebook eller Instagram 💌

Nyfiken? Läs mer på vår hemsida och upptäck Goodiebox-världen.

Hyvä

Kaikki arvostelut

238 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jätte nöjd med produkterna

Jätte nöjd med produkterna, kul att bli överraskad med bra produkter.

Vastaus yritykseltä Goodiebox Sverige

Vad underbart att höra!🫶 Att få ge dig den där härliga överraskningskänslan med riktigt bra produkter är det absolut bästa vi vet.
Stort tack för att du delar med dig, och ha en riktigt mysig stund när du testar alla dina nya favoriter! 💖🌟

Saanut 4/5 tähteä

Jättekul att få en box varje månad

Jättekul att få en box varje månad! Bra produkter! Men jag har bara fått en box än så kan inte uttala mig om utbudet riktigt än därav en 4a.

Vastaus yritykseltä Goodiebox Sverige

Välkommen till familjen! 🥳 Vi är så glada att höra att du älskade din allra första box och uppskattar produkterna. Vi ser fram emot att överraska dig med ännu mer fantastisk variation under de kommande månaderna. Njut av dina godsaker! 💖

Älskar ❤️

Älskar ❤️ mycket bra produkter till ett bra pris!

Vastaus yritykseltä Goodiebox Sverige

Åh, tusen tack för de fantastiska orden! 🥰

Vad underbart att du älskar dina produkter och tycker att du får bra värde för pengarna. Det gör oss så otroligt glada! Ha en fantastisk dag och njut av dina favoriter! ✨

Nöjd med allt

Nöjd med allt

Vad härligt att höra, tusen tack! 🌸

Det finns inget bättre än helt nöjda kunder. Tack för att du tog dig tid att lämna en recension, och ha en underbar dag! ✨

Mycket bra bara fått en box

Mycket bra bara fått en box

Vastaus yritykseltä Goodiebox Sverige

Stort tack för den fina feedbacken! 🙏

Vad härligt att din start hos oss har varit så positiv! Vi ser verkligen fram emot att få skämma bort dig med fler härliga överraskningar i framtiden. Ha en underbar dag! 💖

Saanut 5/5 tähteä

Jag är mycket nöjd med min första box

Jag är mycket nöjd med min första box.
Man blir lite nyfiken på vad som kommer i nästa 😊

Vastaus yritykseltä Goodiebox Sverige

Åh, vad härligt att höra! Stort tack för din fina feedback! 🥰

Det gör oss så glada att du gillar din första box. Nyfikenheten är helt rätt känsla; vi längtar redan efter att få skicka nästa överraskning till dig! Ha en underbar dag! 💖

Saanut 3/5 tähteä

Fina produkter för sommaren

Fina produkter för sommaren. Det som är negativt är att alla verkar parfymerade, vilket är ett minus när det gäller hudvård i ansiktet.

14. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Goodiebox Sverige

Stort tack för att du delar med dig! 🙏

Härligt att du gillar sommarprodukterna! Vi är väldigt tacksamma för din feedback gällande parfymerad hudvård. Det är värdefull information för oss när vi sätter ihop framtida lådor så att vi kan skapa en än bättre balans. Ha en underbar dag! ✨

Saanut 5/5 tähteä

Bra produkter som passar mig perfekt

Bra produkter som passar mig perfekt! Älskar dom!
Dock tråkigt att det inte går att få hemleverans när en bor i hus med stor brevlåda.

Vastaus yritykseltä Goodiebox Sverige

Stort tack för din fina feedback! 🌸

Vi är så glada att du älskar produkterna! Samtidigt förstår vi att det är synd när hemleverans inte är ett alternativ för din adress. Vi tar med oss detta gällande våra leveransmetoder. Ha det så fint! ✨

Saanut 3/5 tähteä

Jätteroligt och spännande att få en ny…

Jätteroligt och spännande att få en ny låda varje månad. De flesta produkter är jättebra men en och annan är väl så där

28. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Goodiebox Sverige

Tusen tack för din fina recension! 🥰

Vad härligt att höra att du uppskattar spänningen i att öppna en ny låda varje månad, och att de flesta produkterna faller dig i smaken! Eftersom vi älskar att överraska och testa nya kategorier blir det ibland lite av en upptäcktsresa, men vi hoppas att nästa låda överraskar dig positivt igen! Ha en underbar dag! ✨

Fin liten låda

Tusen tack för den fina feedbacken! 🌸

Vad härligt att du tycker om den lilla lådan. Vi hoppas att du får massor av glädje och fina stunder med innehållet! ✨

Saanut 4/5 tähteä

Skulle vilja kunna välja bort smink…

Skulle vilja kunna välja bort smink annars är jag nöjd

Vastaus yritykseltä Goodiebox Sverige

Stort tack för din feedback! 🥰

Vad härligt att du är nöjd i det stora hela! Vi tar till oss din idé om att kunna välja bort smink och skickar den vidare till vårt team för framtida utveckling. Ha det så fint! ✨

Jag är nöjd med allt

Vad härligt att höra, tusen tack! 🌸

Det finns inget bättre än helt nöjda kunder. Tack för den fina feedbacken, och ha en underbar dag! ✨

Jag är jätte nöjd

Jag är jätte nöjd, produkterna är fantastiska!

Vastaus yritykseltä Goodiebox Sverige

Åh, vad underbart att höra, tusen tack! 🥰

Det gör oss så glada att du är supernöjd och tycker om produkterna. Ha en underbar stund med din egenvård! ✨

Fina produkter

14. heinäkuuta 2026

Tusen tack för den fina feedbacken! 🌸

Vad roligt att du tycker om produkterna. Vi hoppas att de ger dig massor av glädje i vardagen! ✨

Saanut 5/5 tähteä

Ersättningsprodukt kom med detsamma!

Jag klagade på en produkt som var trasig och fick omgående en ny! Kanonbra!

10. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Goodiebox Sverige

Vad härligt att höra! ✨ Det kan tyvärr hända att något går sönder i transporten ibland, men då vill vi självklart hjälpa dig och lösa det så snabbt som bara möjligt.

Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse, och hoppas att du blir riktigt nöjd med din nya produkt! 💖💎

Bra produkter

8. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Goodiebox Sverige

Att du är nöjd med dina produkter är det absolut viktigaste för oss.
Stort tack för att du tog dig tiden att lämna din feedback 🥳✨

Saanut 5/5 tähteä

Den var trevlig mycket produkter som…

Den var trevlig mycket produkter som jag blev glatt överraskad över!
Kan varmt rekommendera

9. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Goodiebox Sverige

Åh, vad helt underbart att höra! 🥳✨ Att få överraska dig positivt med massor av härliga skönhetsfavoriter är det absolut bästa vi vet.

Tusen tack för din varma rekommendation och för att du delar med dig! Vi ser verkligen fram emot att få fortsätta skämma bort dig i nästa box också! 💖💎

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin