Banner for Goodiebox Danmark

Goodiebox Danmark Arvostelua

4 527
TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Jeg må give flere ret herinde, når der er over 2 ugers leveringstid efter pengene er trukket og man ikke kan kontakte kundeservice, så er man ved at give op. Da jeg modtog min pakke, der var der en... Näytä lisää

Jeg er ikke den store shopper og har aldrig været det, med Goodiebox har min interesse udviklet sig. Det er spændende og følge med i hvilke produkter man får. Jeg anbefaler gerne Goodiebox til andre... Näytä lisää

⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har været medlem af Goodiebox i flere måneder, og jeg glæder mig oprigtigt til at modtage min boks hver måned. Det er en skøn lille overraskelse fyldt med nøje udvalgte beautyprodukter, s... Näytä lisää

Elsker hele konceptet. Men appen er ikke så god mere som den har været, kan fx ikke se mine favoritter mere i appen og nogle gange kan jeg ikke trykker eller accepterer visse ting, også kunne det være... Näytä lisää

1. Kosmetiikkatuotteiden toimittaja

Tietoja yrityksestä Goodiebox Danmark

Goodiebox har som mission at inspirere kvinder verden over til at tage tid til sig selv – helt uden dårlig samvittighed. Vi bryder med den kultur, der får kvinder til konstant at undskylde, og siger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox modtager du hver måned en nøje sammensat samling af beauty-produkter, der vil overraske og begejstre dig.

Hver boks er fyldt med ekstraordinære produkter, som du kan opdage, prøve og elske 🌟 Vi præsenterer de nyeste trends og mest populære brands inden for beauty-industrien 💄💋 og sammensætter hver boks med stor kærlighed, omhu og opmærksomhed.

Vores fantastiske Team Happiness står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål. Den hurtigste måde at kontakte os på er via Chatbotten i appen eller på vores hjemmeside. Du kan også nå os via E-mail, Facebook eller Instagram 💌

Nysgerrig? Læs mere på vores hjemmeside og oplev Goodiebox-universet.

Hyvä

Kirjoita arvostelu

Lækre produkter

5. elokuuta 2026

Tusind tak for kærligheden 💖 Nyd din velfortjente me-time ✨

Jeg har betalt for en boks for 10 dage…

Jeg har betalt for en boks for 14 dage siden som jeg ikke har modtaget. Der står den ikke har forladt deres lager. Jeg skrev til dem på mail og de skriver at den er gået tabt i posten 🤔
Nu svarer de ikke længere mine mails, pakken er ikke sendt og jeg har ikke fået mine penge retur 😡

20. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Goodiebox Danmark

Vi er så kede af at høre det her – det er bestemt ikke den oplevelse, du skal have, og vi undskylder mange gange for forsinkelsen 🤍 Vi vil meget gerne kigge nærmere på din sag og få løst det for dig med det samme 💫

Vi har anmodet om dine oplysninger, så vi kan slå din konto op i vores system og løse sagen hurtigst muligt ⚡️

Altid gode produkter som virker

Altid gode produkter som virker

Vastaus yritykseltä Goodiebox Danmark

Mange tak for de 5 stjerner ⭐️ Det betyder alt for os, at vores produkter lever op til dine forventninger hver eneste gang 🤍

Slecht klantcontact

De inhoud altijd een leuke maandelijkse verrassing. De service en aankomst gaat niet altijd goed. In een jaar 2x mis gegaan en de oplossing kostte mij geld en liet daarnaast heel lang op zich wachten. 2x in <12 maanden is echt teveel en voor mij aanleiding te stoppen.

19. elokuuta 2026

Way to pumper yourself every month

I love it! Every month there is something new... I would have even tried many products.. for example bush, I would not but it, yet now I love it !

Vastaus yritykseltä Goodiebox Danmark

We love that you get to discover products you might not have picked yourself 😊 That’s exactly what Goodiebox is all about — trying new things, treating yourself, and finding new goodies to enjoy each month ✨

Intet negativt at nævne

Intet negativt at nævne. Skønne produkter og god vejledning

Vastaus yritykseltä Goodiebox Danmark

Så dejligt at høre 💞 Vi er virkelig glade for, at både produkterne og vejledningen falder i god jord ✨

Elsker at jeg kan gå ind og smugkigge…

Elsker at jeg kan gå ind og smugkigge på næste måneds produkter og at det bliver unboxet så du har tid til at se hvilken ting der er i hvert produkt og hvad de gør godt for synes det er meget lærerigt uden at være tungt, jeg glæder mig hver måned til me time❤️

19. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Goodiebox Danmark

Det er så dejligt at høre 😊 Vi er virkelig glade for, at vores unboxings er nyttige, og at vi kan være med til at gøre den månedlige boks til et lille me-time øjeblik, der er værd at glæde sig til 💕

Min bedste beslutning

Jeg er altid tilfreds med produkterne fra Coodiebox. Det var min bedste beslutning at tegne et abonnement.😊

Vastaus yritykseltä Goodiebox Danmark

Det er virkelig dejligt at høre 😊 Vi er så glade for, at boksene og produkterne fortsat gør abonnementet det hele værd. Tak fordi du deler din oplevelse med os 🌟

Vastaus yritykseltä Goodiebox Danmark

Vores fornemste opgave er at finde lækre ting, som skaber værdi i din hverdag, så det er skønt at vide, at du er glad for udvalget. Tak fordi du deler din feedback ✨💖

Meget godt og variationsbredt sortiment…

Meget godt og variationsbredt sortiment i boksene

5. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Goodiebox Danmark

Vi arbejder altid på at sammensætte et varieret og lækkert indhold, så det betyder meget at høre, at du er tilfreds med udvalget. Tak fordi du deler din oplevelse med os ✨💖

Er utilfreds med afhentning

Er utilfreds med afhentning. Langt fra mig og skal betale for at parkere. Forstår ikke det er blevet ændret

Vastaus yritykseltä Goodiebox Danmark

Tusind tak for din feedback. Vi forstår godt din frustration over besværlig afhentning. Vores Team Happiness har lige sendt dig en e-mail med en rigtig god løsning, så du slipper for besværet fremover. Vi håber, du vil tjekke din indbakke, og ønsker dig en rigtig dejlig dag 💖🌸

Vastaus yritykseltä Goodiebox Danmark

Tusind tak for de fem stjerner og din søde anmeldelse. Det er den absolut bedste følelse for os at vide, at vores bokse skaber glæde og forventning i din hverdag. Tak fordi du er en del af vores univers ✨💖

Vastaus yritykseltä Goodiebox Danmark

Mange tak for de fine ord. Det er præcis den følelse af hygge og forkælelse, vi altid ønsker at give. Vi glæder os til at blive ved med at sende skønne oplevelser din vej ✨💖

Lækre og brugbare produkter i flot…

Lækre og brugbare produkter i flot indpakning.

Vastaus yritykseltä Goodiebox Danmark

Sikke en skøn tilbagemelding at få ind. Det er præcis den følelse af hverdagsluksus og brugbarhed, vi ønsker at skabe med hver eneste boks. Mange tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse ✨💖

Kan varmt anbefale Goodiebox

Kan varmt anbefale Goodiebox, det er den bedste selvforkælelse du kan give dig selv hver måned! ❤️

17. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Goodiebox Danmark

Tusind tak for de fem stjerner og de utroligt søde ord. Det gør os simpelthen så glade at vide, at vi kan bringe lidt ekstra hverdagsluksus og glæde hjem til dig hver måned. Mange tak for anbefalingen!✨💖

Indholdet lever pt ikke op til mine…

Indholdet lever pt ikke op til mine forventninger. Det er selvfølgelig relavtivt hvad forskellige kunder ønsker sig af udvalg og opfatter som godt indhold, men udover 2 produkter har jeg i mine to kasser oplevet indholdet som kedeligt og ikke relevant for mig.
Alt ift bestilling og levering har fungeret nemt og upåklageligt.

Vastaus yritykseltä Goodiebox Danmark

Tusind tak for din ærlige anmeldelse. Det er selvfølgelig ærgerligt, når indholdet ikke rammer plet, men det er skønt at høre, at bestilling og levering har kørt som det skal. Vi vil så gerne lære mere om, hvad du godt kunne tænke dig at se i dine fremtidige pakker, så Team Happiness har sendt dig en e-mail. Vi håber, du vil kigge i din indbakke 🫶💖🌸

Er fuldt ud tilfreds med boksens farve

Er fuldt ud tilfreds med boksens farve. Indholdet ser fint ud. Glæder mig til og afprøve det ❤️

Vastaus yritykseltä Goodiebox Danmark

Hvor er det skønt at høre, at både designet og indholdet falder i god jord hos dig. Vi gør os altid umage med hele oplevelsen fra det første visuelle indtryk til selve produkterne, så det er fantastisk at vide, du glæder dig til at prøve det hele af 💖🌸