Byens Brød Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

3,1

Havde bestilt en pose brød med TooGoodToGo, og blev mødt af en lukket butik på afhentningstidspunktet. Det kostede lige en køretur på 2x20 kilometer. Der kom fire andre kunder, der også var gået... Näytä lisää

Byens brød Børkop. Vi havde bestilt hindbærsnitter til en fødselsdag. Der var misset noget, så den var ikke blevet lavet. Ekspedienten ringede til chefen og der blev straks lavet en ny ude i Errit... Näytä lisää

Har aldrig smagt en dårligere kartoffelkage. Føj, cremen smagte decideret surt, og den smule billig marcipan, der trods alt var brugt, havde ingen. Decideret ulækkert, “luksusromkuglen” var flot deko... Näytä lisää

God bager med dejligt brød og stort udvalg ! Priserne måske lidt i overkanten … Personaler er bare søde og venlige !

1. Leipomot

Byens Brød er et af byens største og mest anerkendte bagerier, drevet af bagermester Lars Hesselvig. Hver dag åbner Lars og hans dygtige medarbejdere op for et væld af lækkerier, solidt brød og flotte kager, der følger håndværkstraditionerne. Lars Hesselvig overtog Byens Brød den 31. december 2003. Siden overtagelsen i 2003 er det gået stærkt for Byens Brød, og seneste udvidelse byder på et moderne Drive In-bageri, en stor lys, åben og lækker butik, hvor man kan se bagere og konditorer producere dagens brød og kager. Foran styrer Cecille dagens gang i butikken. Byens Brød står aldrig stille. Ideerne og nye produktioner er del af konceptet. Lækker kaffe og nyt spændende brød er en del af bageriets faste DNA. Vores brød skal inspirere, give oplevelser og nydelse for vores kunder. I maj 2018 åbnede Byens Brød butik nummer to i Fredericia, så Byens Brød nu både har butik på Bytorvet i Erritsø og i Sjællandsgade. Byens Brød holder åbent 364 dage om året. Vi holder kun lukket 1. januar. På helligdage og højtider lukker vi 16.00.

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

12 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Lækkert brød og kager

Lækkert brød og kager. Kan varmt anbefales!
Deres ansatte er dygtige og ved hvad produkterne indeholder. Deres Drive-In virker super godt!

24. maaliskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Byens Brød

Tusinde tak for de rosende ord. Dem er vi glade for at læse.

Fik 16-2 2021 kl 7.30 2 frosne…

Fik 16-2 2021 kl 7.30 2 frosne fastelavnsboller. De var tørrre , men det positive isen var ok.
Fik 2 nye uden is senere på dagen.

17. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Byens Brød

Det er vi kede af at læse. Du er velkommen til at kontakte os på info@byens-broed.dk eller hente en ny uden beregning ved at vise denne besked. Du kan være sikker på, at vi altid gør vores bedste. De beste hilsner, Lars

Ingen vilje! til at sælge sukkerfrit brød

Ingen vilje til at sælge sukkerfrit brød.
Ekspedienterne har gentagende gange afvist at gå ud i fryseren og hente det sukkerfrie brød vi ved de har, og man i øvrigt tager sig rigeligt betalt for.
Deres rundstykker er så overgæret, at det stort set kun er luft man køber.
Alt i alt skodoplevelser, hvor man lever højt på at der er langt til nærmeste konkurrent

11. heinäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä Byens Brød

Hej, tak for din anmeldelse. Vi har flere sukkerfrie produkter, men kan ikke fra den ene dag til den anden lave efter bestilling, men vi kan naturligvis ved større ordre igangsætte en produktion. Din oplevelse med vores rundstykker overgæret er vi ikke vant til at høre, men kig forbi igen og få nogle med på vores regning.

Mega dårlig oplevelse

Mega dårlig oplevelse, da jeg har fundet et langt stykke hår i min rundstykke 🤢🤮..
Jeg skriv mail til dem, men de ignorere bare og fik aldrig svar.

19. huhtikuuta 2020

Vastaus yritykseltä Byens Brød

Hej, vi har ikke set din mail med hår i rundstykke, men vi giver da gerne en ny omgang, vis blot denne besked.

En rigtig god studenterbrødskagemand!

En rigtig god studenterbrødskagemand, som blev købt til en fødselsdag. Alle gæster var vilde med den og der var rigeligt med kage til alle ud af deres bradepandekage. Kommer igen næste år og køber den igen :)

19. helmikuuta 2020

Hold jer væk fra brunsvigeren

Der findes brunsviger, og så findes der bronsvi’er. Brunsviger er noget, man kan være (u)heldig at finde på bagerste hylde hos en jysk eller sjællandsk bager. Den har ingen kærlighed fået og ligner til forveksling et stykke franskbrød med brun farin på. Bronsvi’er er derimod noget du finder på ærespladsen i en diamantbeklædt montre hos en fynsk bager. Den er blevet generøst indhyldet i et gyldent, smørglansende tæppe, der løber ned ad siderne og tigger dig om at finde nogen, der har fødselsdag.

Der er masser af ting, jeg kan blive enig med jyderne om. Trailere er eksempelvis praktiske, især til at hente chokolade over grænsen, man kan dømme folks person ud fra deres evner til at lave en ærlig kop kaffe, og alle der bor øst for bæltet går ind under kategorien ‘kjøvenhavnere’. Men der er én ting, vi ikke er enige om. Det drejer sig både om bagværk generelt – Århus har så godt som ingen gode bagere i midtbyen, de kalder romkugler for trøfler, de forstår ikke smørkager og det sker, at de ikke har krymmel på deres hindbærsnitter. Det er alt sammen noget, jeg måske kan leve med. Men så er der én ting, der er den ultimative dealbreaker: brunsvigeren. De forstår den ikke og de vil heller ikke forstå den.

øv, hvor blev jeg skuffet. Den smagte lidt af gær, var en kende julet i sin fremstilling og man skulle bruge en lup for at finde fyldet. Jeg sætter stor pris på kunsten at kunne bage en ordentlig brunsviger og jeg følte mig såret, skuffet og afvist helt ind i min inderste DNA.

I den forbindelse er der nogle klare grundregler, jeg gerne vil slå fast for de, der har hjemstavn uden for øens grænser:

1) Det hedder bronsvi’er, ikke bruuunsviger.
2) En kagemand kan pr. definition ikke laves af andet. Vandbakkelser (VANDBAKKELSER!!) og andet bastardbagværk er for fødselsdagsamatører alene.
3) Nu vi taler om kagemænd, så skal der slik på. Jeg ved ikke, hvorfor jyder gør modstand på dette punkt. Jeg mistænker nærigheden.
4) DER.SKAL.VÆRE.SNASK. Rigeligt.
5) Der skal ikke kanel, æble eller noget som helst andet hokuspokus i nærheden af den. Det er ikke en julekage.

17. joulukuuta 2019

Frisk fra frost!!!

Frisk fra frost!!!
Købte i dag en roulade ved Byens brød. Jeg har en klar forventning om frisk brød og kager der er købt ved bageren. Roulade var frossen indeni! Jeg ringede til Byens brød, der i første omgang ikke ville gøre noget, men anbefalede at lade den stå 5-10 min, så ville den være fin at spise. Efter 1 time på spisebordet var den fortsat frossen. Byens brød tager åbenbart ikke kundernes ord for gode varer, så jeg måtte, på trods af gæster, køre op med roulade, hvorefter den stakkels ung arbejder igen skulle ringe til chefen. Hun fik så tilladelse til at give os pengene tilbage. Dårligere kundeservice skal man da virkelig lede længe efter!!!!

15. huhtikuuta 2019