Saanut 5/5 tähteä

Super mooi en zacht auto bedje. Makkelijk te bevestigen. Hopelijk brengt het wat rust tijdens het auto rijden wat Morris tot nu erg spannend vind!

Saanut 5/5 tähteä

Klein probleempje bij de levering, slotje stuk. Maar zeer goed geholpen om dit euvel op te lossen. Prima service. Bedankt van een tevreden klant

Saanut 5/5 tähteä

2 hondenkussens en een extra hoes besteld. Ik had er eerst 1 uitgepakt om te kijken of mijn hond het wat vindt en wat denk je. Ze ging er naast liggen en heeft zelf haar oude kussen onder het bed vand... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ribfluweel hondenkussen Mijn hond wilde er na t uitpakken meteen in gaan liggen ! Dat zegt eigenlijk genoeg! De randen hebben zich inderdaad na 24 uur goed "uitgerolt", dat was even bekijken of dat... Näytä lisää

1. Lemmikkieläintarvikekauppa

Yrityksen kirjoittama

Bij By Cee Cee draait alles om jouw trouwe viervoeter. Wij zijn dé online dierenwinkel voor honden- en kattenliefhebbers die alleen het allerbeste willen voor hun huisdier. Onze missie is eenvoudig: hoogwaardige producten aanbieden die comfort, stijl en functionaliteit combineren. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele hondenmand, een luxe autostoel voor je hond, een zacht hondendeken voor op de bank of praktische accessoires voor dagelijks gebruik – bij By Cee Cee vind je het allemaal. Wat ons onderscheidt, is dat wij onze eigen producten onder ons eigen merk ontwikkelen en verkopen. Dat betekent dat wij volledige controle hebben over de kwaliteit, het design en de functionaliteit. We luisteren goed naar de wensen van onze klanten en verbeteren onze collecties voortdurend. Zo weet je zeker dat jouw aankoop niet alleen mooi en duurzaam is, maar ook echt bijdraagt aan het welzijn van je huisdier. Daarnaast staan service en betrouwbaarheid bij ons voorop. Bestellen via onze webshop www.byceecee.nl gaat eenvoudig en snel. We zorgen voor een veilige betaalomgeving, snelle levering en een klantvriendelijke retourprocedure. Mocht je vragen hebben, dan staat ons team altijd klaar om mee te denken en persoonlijk advies te geven. Wij geloven dat jouw huisdier een volwaardig gezinslid is. Daarom willen we producten bieden die niet alleen praktisch zijn, maar ook passen in een stijlvol interieur. Met By Cee Cee haal je kwaliteit en design in huis waar jij én je huisdier jarenlang plezier van hebben.

4,6

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 4/5 tähteä

Snelle levering, goede kwaliteit, prijs verhouding

13. joulukuuta 2025

Hartelijk dank voor je mooie review ^Team By Cee Cee

snelle levering

snelle levering
mand echt zoals hij er op de site uit ziet

2. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä By Cee Cee

Wat een geweldige beoordeling! Hartelijk dank en veel plezier ervan! ^Team By Cee Cee

Producten waren zoals beschreven

Producten waren zoals beschreven, goede kwaliteit en onze hond was er meteen dol op!

4. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä By Cee Cee

Super review Monique. Bedankt en heel veel plezier van onze artikelen! ^Team By Cee Cee

Saanut 4/5 tähteä

Mooie mand, alleen verbaasd over de maten

Mooie mand, snelle levering!
Helaas zijn wij alleen een beetje teleurgesteld over de maat van de ribfluwelen hondenmand:

Op de website wordt maat S & L aangeboden. We hebben hierbij meermaals het matentabel erbij gepakt en afwegingen gemaakt. In onze ogen is maat S te klein voor een Cockapoo, waarbij wordt aangeduid dat maat S bedoeld is voor bv chihuahua, Maltezer, pomeriaan etc. Dus hebben we toch maat L genomen omdat in onze ogen een cockapoo vrij overeenkomt met het formaat van een beagle / cocker spaniël, echter daar lag onze twijfel want voor maat L werd ook een golden retriever/ border collie genoemd in het matentabel, welke aanzienlijk een stuk groter zijn. Nu inmiddels 48u verder is de hondenmand, volgens jullie instructie, helemaal uitgezet tot de juiste grootte, echter zijn wij toch geschrokken van het formaat. We hoopten dat de rand misschien wat breder zou uitzetten maar hij blijkt helaas toch heel groot te zijn voor onze hond. We kunnen de mand helaas niet meer terugsturen omdat hij vacuüm verpakt geleverd werd en we dit zelf niet zo terug krijgen in de verpakking. Heel erg jammer….

Ik vraag mij dan ook af waarom er geen maat M is/ hoe andere mensen dit hebben gedaan met een zelfde formaat als een cockapoo.

ADD:
Inmiddels heeft By Cee Cee netjes contact opgenomen per mail waarin ze laten blijken mee te denken in een passende oplossing. Heel erg fijn!

4. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä By Cee Cee

Bedankt voor jullie uitgebreide review en het delen van jullie ervaring. Wat fijn om te horen dat de mand mooi is en de levering snel verliep! Tegelijkertijd vinden we het oprecht jammer dat de maat toch niet volledig aansloot bij wat jullie voor jullie cockapoo voor ogen hadden.

We begrijpen heel goed dat het lastig kan zijn om op basis van een maattabel de juiste keuze te maken, zeker wanneer jullie hond precies tussen twee maten in lijkt te vallen. Dat jullie hierdoor teleurgesteld zijn over het formaat van de mand, vinden we ontzettend vervelend.

We nemen jullie feedback over het ontbreken van een maat M zeker mee; dit helpt ons om onze producten én informatie telkens te verbeteren. Liefs Team By Cee Cee

Saanut 5/5 tähteä

Snelle en nette levering.

Snelle en nette levering.
Bank kussen ziet er goed uit.

3. joulukuuta 2025

Heel fijn om te horen. Veel plezier met je bestelling! ^Liefs Team By Cee Cee

Auto mandje !!!

Gisteren geleverd !!! Bedankt …

2. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä By Cee Cee

Bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je bestelling! ^Liefs Team By Cee Cee

Fijn kussen

Het product is zoals omschreven maar het belangrijkste, de hond is er zo dol op. Duurt even voor de rand zijn volume krijgt doordat hij vacuüm wordt verstuurd maar na een paar uurtjes, top!

27. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä By Cee Cee

Hi Petra, wat geweldig om te horen en wat fijn zeg! Hartelijk dank en een knuffel aan je hond. ^Team By Cee Cee

Saanut 3/5 tähteä

Mijn mand is nog steeds niet geleverd

Mijn mand is nog steeds niet geleverd. Ik heb wel inmiddels contact gehad met de klantenservice en kreeg direct antwoord. Dus dat is helemaal top. Alleen nu nog afwachten tot de mand komt.

30. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä By Cee Cee

Hi Jet, Dank voor je bericht en fijn dat je al contact hebt gehad met ons. Hopelijk word je mand snel geleverd! ^Team By Cee Cee

Ribfluweel hondenkussen

Ribfluweel hondenkussen
De randen hebben zich inderdaad na 24 uur goed "uitgerolt", dat was even bekijken of dat inderdaad zou gebeuren. De maat is fantastisch. Milka, mijn donkerbruine labrador ligt er languit in, wat een luxe en superrelaxed!

29. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä By Cee Cee

Wat een fantastische review, hartelijk dank! Heel veel fijne rust en geniet momentjes daar Milka! ^Team By Cee Cee

Saanut 5/5 tähteä

Zeer vriendelijk en vlot contact

Zeer vriendelijk en vlot contact, snelle verzending en hele mooi bankkleed voor onze hond , zeer tevreden 👍🏻👍🏻

27. marraskuuta 2025

Hartelijk dank voor je review. Veel plezier met je bankdeken! ^Team By Cee Cee

Top product

Top product

17. marraskuuta 2025

Hartelijk dank voor je review! Veel plezier met je product. ^Team By Cee Cee

Saanut 5/5 tähteä

Mila is heel blij met haar mooie nieuwe…

Mila is heel blij met haar mooie nieuwe honden kussen.

Stevige kwaliteit en snel verzonden.
Ook hele goede klantenservice waar snel wordt gereageerd.

Hondje blij baasje blij😁

Dankjewell ❤️

8. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä By Cee Cee

Hartelijk dank voor je prachtige review! Lekker genieten van je hondenkussen Mila! ^Team By Cee Cee

Snel bezorgd

Ik had mijn pakket binnen 1 werkdag binnen! Super vriendelijke klantenservice, en goede prijs kwaliteit verhouding. Ga hier zeker opnieuw bestellen!

28. lokakuuta 2025

Hartelijk dank voor je mooie review! Veel plezier ervan ^Team By Cee Cee

Review van Moos

Moos is heel blij met haar mooie fluffy bank kussen die we gewonnen hebben. Hij is zowel lekker stevig als super zacht .

25. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä By Cee Cee

Hartstikke leuk om te horen, veel plezier ervan!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, goed product.
Heel mooi fluffy hondenautostoeltje met orthopedisch schuim in het zitkussen en stevige rand. Maat M gekocht voor mopshond, valt goed ruim.

16. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä By Cee Cee

Beste Elske, bedankt voor je mooie review! Erg fijn dat jij en jouw mopshond blij zijn met onze autostoel. We wensen je heel veel fijne reizen samen! Veel liefs, Team By Cee Cee

Wat een super service

Wat een super service! Een mooi bedje gewonnen met een like en deel actie...
We zijn er enorm blij mee.
Het is stevig en lekker zacht materiaal. De hondjes vinden het heerlijk.
De verkoopster is ook erg vriendelijk

14. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä By Cee Cee

Hartstikke leuk om te horen, veel plezier ervan!

Super!!!

Snelle verzending, fijne communicatie en super tevreden over de automand. Heel blij mee, absoluut een aanrader ⭐️

4. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä By Cee Cee

Dank voor de mooie review! Heel veel fijne kilometers gewenst:)

Goede communicatie

Goede communicatie! Mega snelle levering en mooie stevige mand/kleed voor op de bank! Heel blij mee!

4. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä By Cee Cee

Hartstikke prettig om te horen! Veel plezier ervan.

Geweldig!

Erg blij met onze nieuwe mand.Onze hond ligt er heel graag in.Goede bescherming van de bank.Mooie kwaliteit.Geweldig!

28. syyskuuta 2025

Hartstikke fijn om te horen! Veel plezier ervan! ^By Cee Cee

Saanut 5/5 tähteä

Zeer snelle levering en de kwaliteit…

Zeer snelle levering en de kwaliteit van de automand is boven verwachting. Mochten we de mand alsnog niet voor de auto gebruiken dan heeft ons hondje gewoon voor binnen een heerlijke mand. Hij ligt er nu al continu in, geweldig om te zien.

11. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä By Cee Cee

Beste Gert-Jan, bedankt voor deze mooie review! Heel fijn om te lezen dat jouw hondje er nu al zo blij mee is. Veel leuke ritjes gewenst! Veel liefs van het Team By Cee Cee

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin