Pris og kvalitet hænger absolut ikke sammen.
Jeg ville ønske, jeg kunne give en god anmeldelse, da servicen har været rigtig god. Men det kan jeg desværre ikke. Produkterne, jeg har modtaget, har simpelthen ikke levet op til prisen rent kvalitetsmæssigt. Havde regnet med to flotte salt- og peberkværne, men de er simpelthen helt ru, har hakket og er decideret skæve. Tænke, jeg kunne leve med det, men når det er noget af det første, som gæster kommenterer på, at hold op, hvor er de da skæve, så synes jeg bare ikke knap 1.000 kr er okay.
Ærgerligt, at det skal være sådan, da jeg havde regnet med en super kvalitet ift den lidt dyre pris bare for 1 saltkværn og 1 peberkværn.
Fik byttet den første saltkværn, jeg modtog, da den var så skæv, at jeg ikke kunne dreje toppen. Desværre er det bare ikke bedre og jeg står nu med et sæt, hvor begge kværne er skæve. Og til ikke mindre end 950 kr. Ærgerligt, da de ellers kunne være helt vildt flotte. Det er simpelthen gået for hurtigt og der er ikke tænkt på detaljerne. Nogle af kanterne er slebet og andre er ikke. Kværnene er ikke ens. Der er desværre for mange dårlige ting at sige.
22. helmikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu