4,2

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

For at sige det ærligt

For at sige det ærligt - Jeg troede først at det var lidt en fuskeside, men gode anmeldelser gjorde, at jeg bestilte lidt forskelligt. Rikke ringede hurtigt til mig, fordi noget var i restordre. Ingen problemer, Personlig hilsen fra den Sødeste Rikke, hver gang noget kom til os, og vi er super glade for både lamper, både til inde og ude, og det smukke skohorn. Kvaliteten er meget fin på det hele, så der er ingen fingre at sætte på By Broson - tværtimod. God vind, Rikke.

11. joulukuuta 2025

Hurtig levering og fantastisk service!

Allerede en lille time efter jeg havde modtaget min ordrebekræftelse, fik jeg en personlig mail fra Rikke, som skrev, at hun havde pakket min ordre og sendt den afsted.
Kun én dag senere kunne jeg hente min pakke, som tilmed indeholdt en personlig, håndskrevet hilsen. Det er simpelthen uovertruffet god service!
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler her. Jeg håber, I får en masse bestillinger – det fortjener I virkelig.

15. tammikuuta 2026

Tilfreds kunde

Verdens bedste service! Personlig, ordentligt og hurtig! Fleksibel! Stor cadeau til Rikke for virkelig god betjening.

27. marraskuuta 2025

Super

Super venlig og ansvarsfuldt behandling, samt hjælp til online bestilling. Hurtig levering. En venlig kærlig håndskreven hilsen på fakturaen i pakken.

5. toukokuuta 2025

Hvor er min pakke?

Jeg bestilte d. 4. Februar nogle skåle og har stadig ikke modtaget dem. 1 uge efter bestilling fik jeg et opkald af Rikke, som forsikrede at min pakke ville blive sendt ugen efter. Siden det opkald har jeg hverken fået en statusmelding eller modtaget min pakke.
IKKE køb derfra!

4. helmikuuta 2025

Pris og kvalitet hænger absolut ikke sammen.

Jeg ville ønske, jeg kunne give en god anmeldelse, da servicen har været rigtig god. Men det kan jeg desværre ikke. Produkterne, jeg har modtaget, har simpelthen ikke levet op til prisen rent kvalitetsmæssigt. Havde regnet med to flotte salt- og peberkværne, men de er simpelthen helt ru, har hakket og er decideret skæve. Tænke, jeg kunne leve med det, men når det er noget af det første, som gæster kommenterer på, at hold op, hvor er de da skæve, så synes jeg bare ikke knap 1.000 kr er okay.
Ærgerligt, at det skal være sådan, da jeg havde regnet med en super kvalitet ift den lidt dyre pris bare for 1 saltkværn og 1 peberkværn.
Fik byttet den første saltkværn, jeg modtog, da den var så skæv, at jeg ikke kunne dreje toppen. Desværre er det bare ikke bedre og jeg står nu med et sæt, hvor begge kværne er skæve. Og til ikke mindre end 950 kr. Ærgerligt, da de ellers kunne være helt vildt flotte. Det er simpelthen gået for hurtigt og der er ikke tænkt på detaljerne. Nogle af kanterne er slebet og andre er ikke. Kværnene er ikke ens. Der er desværre for mange dårlige ting at sige.

22. helmikuuta 2025

Hurtig levering og fantastisk service

Hurtig levering og fantastisk service!
Allerede en lille time efter jeg havde modtaget min ordrebekræftelse, fik jeg en personlig mail fra Rikke, som skrev at hun havde pakket min ordre og sendt den afsted. Og her 2 dage efter, kunne jeg hente min pakke, hvor der også var en personlig håndskrevet hilsen med. Det er bare god service det der.
Tak! <3

22. tammikuuta 2025

Simpelthen den bedste virksomhed

Simpelthen den bedste virksomhed - så flotte bakker, og voldsomt god service :) Rikke er simpelthen så sød, og fra jeg havde bestilt pakken til den var afsendt gik der 20 minutter - og jeg fik den 2 dage efter. SÅ dejlig oplevelse, så jeg ikke skulle stresse over hvornår den kom, har aldrig oplevet noget lignende!

18. joulukuuta 2024

Rigtig god kundeservice

Jeg ringede til kundeservice og blev mødt af en meget venlig og imødekommende service. Jeg skulle hente en fødselsdagsgave og selvom jeg blot ville høre om der var åbent i butikken, fik jeg i stedet sendt billeder af mit produkt og varen blev sendt til mig samme dag. Varen blev leveret dagen efter i flot indpakning. Jeg følte at jeg blev taget godt hånd om og alt var som det skulle være - flot håndlavet design. Jeg kan varmt anbefale ByBroson :-)

1. joulukuuta 2023

Jeg er ikke imponeret - hører intet.

Jeg er ikke imponeret - hører intet.

Jeg bestilte en pakkekalender til at binde små pakker på.
For det første, så fremgår det ikke tydeligt at kalenderen er med plads til 25 pakker og dermed er fra det engelske/amerikanske marked.

For det andet, så faldt der 3 ringe af, da jeg bandt pakkerne på. Og så tør jeg ikke tænke på hvor mange der falder af når min datter binder pakkerne af kalenderen i løbet af december måned.

Jeg skrev en mail til By Brorson og nu, en uges tid senere, har jeg INTET HØRT. Det virker useriøst.

Dårligt produkt. Dårlig (eller rettere ingen) service.

19. marraskuuta 2021

Sikke en sjælden god service

Sikke en sjælden god service. Havde bestilt en vare, som var udsolgt og fik tilbudt en lignende, men dyrere, vare til samme pris. Havde varerne dagen efter. Kan kun anbefale By Brorson. Helt fantastisk service og smukke varer.

31. joulukuuta 2020

Fantastisk service

Fantastisk service, flot design
Fik pakken dagen efter at jeg havde bestilt selvom det var midt i Corona lockdown.
Modtager blev super glad for gaven og god kvalitet.

19. huhtikuuta 2020

Super god betjening

Mange lækre produkter, købte en super lækker knagerække i røget eg, dag til dag levering og super god betjening. 5/5 Stjerner her fra Taulov af! :)

10. helmikuuta 2020