Byasbaek Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Altid søde og venlige sommetider lidt svære og få fat på pr. tlf. men hvad, så må man jo prøve igen👍😉 Ingen pjat hvis man lige vil komme forbi uden for normal åbningstid hvis i er i butikken👍❤️ I... Näytä lisää

Altid god service og hurtig levering 🙂. Vil gerne give ekstra ros for Black friday, der blev kørt online kø tilbud på tøj/ og sko til 1 kr. Var heldig at få et par sko til 1 kr :) dejligt... Näytä lisää

5 ⭐️ 1 stjerne for god kundeservice. Virkelig søde og rare medarbejdere. 1 stjerne for bredt og smukt udvalg af alt hvad hjertet begær. 1 stjerne for gode priser. 1 stjerne for hurtig levering.... Näytä lisää

Erinomainen

Kaikki arvostelut

20 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Altid søde og venlige …

I skal have al den ros I kan få👍❤️😉

26. elokuuta 2026

ej, 1000 tak for de fine ord, det betyder rigtig meget . Hk By Asbæk❤️

Min absolut yndlings webshop

Min absolut yndlings webshop. Deres tøj sidder virkelig godt og størrelserne fungerer godt for mig. Deres kundeservice er altid suveræn og for nyligt fik jeg penge retur på en reklamation selvom at de ikke selv havde back-to-back fra deres leverandør. Gavekortet blev selvfølgelig brugt på nyt og dejligt tøj som jeg er helt vild med. Jeg måtte købe mere efterfølgende på deres store udsalg.

11. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Byasbaek

Hvor er vi glade for at høre at du kan lide vores lille shop, det betyder rigtig meget for os. Tak for de pæne ord. Vi ønsker dig en skøn dag 🌸

Super hurtig levering

29. joulukuuta 2025

Hej Bo 😃

Tusinde tak for din flotte anmeldelse, den er vi virkelig glade for ❤️

Rigtig god dag,

God service

God service og hurtig levering

24. marraskuuta 2025

Hej Lisbeth 😍

Tusinde tak for din flotte anmeldelse, det er virkelig glade for 🙏🏻❤️

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul 🎄✨

Lækker men for kort

Sindsygt lækre strømpebukser, de er desværre bare ikke lange nok, jeg bestilte den største selvom jeg ikke vejer de 100kg som den for skriver at passe til, men jeg manglede lige 8-10 cm i længden desværre, det ringer om lidt jeg lidt ked af🥺

24. marraskuuta 2025

Hej Rikke 😃

Det var mega ærgerligt at strømpebukserne ikke passede 😊

Jeg er ked af at det har udløst 2 stjerner til os som virksomhed.
Men jeg håber trods alt du har haft en god oplevelse med hurtig levering og hurtigt svar i kundeservice ❤️

Rigtig god dag,

Elsker at komme i By Asbæk

Elsker at komme i By Asbæk - lækker butik - lækkert tøj og sidst men absolut ikke mindst søde mennesker 🩷

25. lokakuuta 2025

Hej Pernille 💕
Tusinde tak for din gode og søde anmeldelse, den er vi virkelig glade for 😃

Tak fordi du kommer og handler 😍

Kh. Alle By Asbæk - pigerne