Leuk om een nieuwe product van een nieuwe bedrijf met daarachter twee jonge enthousiaste ondernemers te ervaren. Bestelproces en bezorging verliep vlot, kwaliteit bitjes top. Groet Pieter, terugkerend... Näytä lisää
Erg blij met de producten van Butser. De kwaliteit is erg hoog, de kleurtjes helpen mij sneller de juiste bits te vinden en de prijs kwaliteit verhouding is erg goed.
De reclames doen voorkomen dat je schroefmachine kan blijven hangen aan een schroef, dit is in de praktijk echt niet zo. Bitjes zijn prima, reclame is misleidend. Een setje van milwaukee of makita hou... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik schrijf nooit recensies maar voor butser maak ik graag een uitzondering. Werk al 20 jaar in de bouw en erger me altijd de kapot aan die kl*te schroeven die er steeds uitvallen. Met Butser GEEN PROB... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Online webshop voor impact bits voor de bouw. Wij verkopen impact bits in de volgende maten: torx 20, torx 25, torx 30, torx 40 en ph2. De bits hebben een eigen kleurband waardoor ze makkelijk te herkennen zijn en je sneller kunt werken.
Le Blancstraat 4, 5831GM, Boxmeer, Hollanti
- info@butser.nl
- butser.nl
On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Super kwaliteit bitjes
Super kwaliteit bitjes, ze klemmen heel goed in schroeven, ik wil niet meer anders 👍

Fijne bitjes goed op lengte
Fijne bitjes goed op lengte
De kwaliteit is super
Ik ben tevreden

Vastaus yritykseltä Butser
Perfecte passing ,schroeven blijven…
Perfecte passing ,schroeven blijven goed zitten....vlotte verwerking van de bestelling en snelle levering.

Vastaus yritykseltä Butser
Heel handig dit setje en de magnetische…
Heel handig dit setje en de magnetische handschoen erbij is ook Top.

Goede ervaring
Goede ervaring , mijn bestelling was spoorloos dit gemeld bij Cindy die werkt bij Butser. En zonder enige twijfel of moeite kosteloos opnieuw opgestuurd.
Goede service 👍,daar kan de postbezorger een voorbeeld aan nemen aan service.

Vastaus yritykseltä Butser
Snelle levering alles netjes voor…
Snelle levering alles netjes voor elkaar en volgens afspraak

Vastaus yritykseltä Butser
Pakket was kwijt geraakt bij de post
Pakket was kwijt geraakt bij de post. Na contact te hebben opgenomen gelijk een nieuwe ontvangen top service

200 bitjes besteld
200 bitjes besteld, voor 16.00 uur besteld morgen in huis maken ze al niet waar. Nu maar eens afwachten als het komt wat het is.

Geweldig bitjes
Geweldig product!! Echt super handig en snel. Aanrader.

Vastaus yritykseltä Butser
Pasvorm en service is goed magnetisch zou verbeterd kunnen
Tot nu toe ben ik vooral blij met de vriendelijke service.
De verklaring waarom de bits niet super magnetisch zijn is ook helder(dan wordt het metaal brozer, en dat wil je ook niet dan is je bit zo versleten)
Dit is alleen lastiger bij spax pozitorx PZ2 schroeven dat past nèt niet lekker en dat komt blijkbaar omdat spax hun pasvorm heeft aangepast, de andere merken PZ2 en torx passen perfect en klemmen ook goed.
We gaan er wat langer mee werken en zien dan wat het resultaat is. Hoopvol.
De service is in ieder geval snel en goed en ik ben blij dat er een Nederlands service punt is en een Nederlands product.
Mvg Rob

Vastaus yritykseltä Butser
Szybka przesyłka ale nie działają tak…
Szybką przesyłka ale nie działają tak jak na reklamie
Gaat er iets fout:
Na foutieve bits opgestuurd te hebben terwijl ze goed besteld waren verzond Butser direct de juiste.
Ik hoefde niet te wachten tot de foutieve bits retour waren, deze mocht ik behouden
Een stukje service waar heel nederland een puntje aan kan zuigen !!!!

Vastaus yritykseltä Butser
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.