Maden er god. Men der er alt for lang ventetid hver gang man bestiller. Derudover virker personalet virkelig ligeglade med ens bestilling, når man spørger hvor lang tid der går. Generelt super dårligt... Näytä lisää
Alt for lang ventetid på maden i Århus og problemer med at indløse ens rabatkode. De friturestegte løgringe bestod af 1 mm tynd løgring, simpelthen for ringe og dyrt købt. Lokalet er for koldt at sid... Näytä lisää
Jeg har 3 niletter fra Aalborg kalenderen af som skulle give burger + pommes. Dette vil den nye ejer ikke længere gøre selvom biletterne holder til d. 28/2. Simpelthen en forfærdelig butik, håbe... Näytä lisää
Deres Beyond Burger er langt bedre end forventet!! Jeg tog chancen og ville prøve et vegetarisk alternativ i en burger. Med en forestilling om, at det ikke kunne være særlig godt, blev jeg med mo... Näytä lisää
Hej Burgerboom.
Hej Burgerboom.
Jeg har lige været hos Jer på Storv 18, Århus C og hentede 3 menuer, 1 cheese burger menu og 2 burgerboom menuer, transaktionen 2022, 07.28, 11,54CET.
Jeg bad om bøfferne skulle være welldone men alle bøfferne var simple kulsorte (sidste gang vi købte, var bøfferne for rødt). Burgerne var ikke spiselige. Vi har altid været glæde for jeres burger men jeg må sige at I svigtede os (igen) denne gang. Jeg ringede ind til butikken men ingen tog tel.
Nå, så må vi finde noget andet næste gang.
David Nguyen
Lyver om prisen
Hold nu op hvor dårligt Burger Boom Aalborg!
Bestilte burger som så tit før på hjemmesiden og skal betale i butik.
Der er frokost tilbud som altid dog ville butikken ikke give dette på bestillinger online!
Det har aldrig før været et problem at bestille online og betale ved afhentning.
Da de ville have 110,- hvor den koster 84,- hvis du ringer til dem
Jeg nægtede at betale det mere for samme menu som jeg kunne ringe og bestille.. de måtte smide maden ud nu!
Dårlig ny ejer af butikken.
Så lige jeres tidligere anmeldelse og…
Så lige jeres tidligere anmeldelse og det ikke vildt godt ud :(
Men seriøst har ALDRIG fået så lækker, saftig, og mør burger så var nødt til at spise den så hurtigt at jeg kun smagte den kun én gang Den røg lige ned i løgneren så på den måde kan jeg forstå den ene stjerne
Men oplevelsen alt i alt er 5 stjerner værd
God ekspition
Og lækkert at se at de steger deres bøffer oven i købet med stegetermometer
Håber i får får flere gode stjerner
Ekstremt dårlig kundeservice
Min kæreste bestilte en vegetarburger, men da vi er kommet hjem med maden finder vi ud af at det er en med kød. Vi forsøger at kontakte dem på mail og telefon, men får intet svar. De opfordre sågar selv til at man retter henvendelse, hvis man har fået noget forkert. Utrolig jammerligt!
Fik en kold burger den smagte fint men…
Fik en kold burger den smagte fint men kunne bruges mere tid på at lave den min kærestes var for snaske
dårlig chef!!!
Simpelthen en forfærdelig butik, håber alle som læser denne anmeldelse vil tænke sig en ekstra gang om før de tager ind på det sted.
Vanvittig dårlig oplevelse
Vegetar burgeren smager så godt!
For få måneder siden besluttede jeg mig for at blive vegetar. Jeg havde sådan virkelig lyst til en burger, og overvejede om jeg skulle tillade mig selv at spise kød i ny og næ, og om jeg bare skulle få mig den burger.
Jeg endte dog med at prøve vegetar burgeren... og den var bare så lækker!!! Smagte som en ganske almindelig burger med kød i. Pommes frittes’ne er også rigtig gode.
Eneste minus er at man ikke kan vælge juice i børnemenuen i stedet for sodavand :)
Utroligt ringe!
For dårligt de ikke overholder deres aftale med Aalborg kalenderen og samtidig er utroligt uhøflige overfor deres kunder… Det kan ikke passe, at det er kunderne, der skal have skæld ud over de ikke opretholder en aftale!
EXTREM dårlig kundeservice
EXTREM dårlig kundeservice, ihvertfald af den nye ejer her i Randers, holder hverken de aftaler der følger med i overtagelsen eller dem han/de selv laver til kunden 👎
Der er andre steder både mig og min omgangkreds kan støtte og dét gør vi så !
Burger Boom i Randers har set sin sidste krone herfra !!!!!!!!!!!!!
Svindel og vildledende markedsføring
Det er simpelthen ikke i orden at snyde kunder vedr. indløsning af Aalborgkalender.
D.23.12.21 sent om eftermiddag Aalborg kalender skriver at sidste dag for indløsning af låger er 26.12.21 , efterfølgende kommer der en officiel skrivelse på Burger Booms Aalborg Facebook side at lågen kan indløses indtil d. 28.02.22 ( jeg har gemt kopi af skrivelsen), dvs I berolige folk for at sikre at der er mindst muligt kommer til at indløse lågen i perioden 23.12-26.12 .
D. 26.12.21 slette Burger Boom Aalborg sin skrivelse fra Facebook side og påstår nu at lågen kan ikke indløses pga ejerskifte. Jeg sætter et stor spørgsmålstegn vedr den ejerskifte. Det lygter meget at den er fiktiv ( bare at ændre ejernavn på papir) for at undgå sin aftale med Aalborg Kalender.
Det er også meget tyder på at der er angivet den forkerte cvr. Nr på hjemmesiden. Hvis Burger Boom Aalborg ikke efterleve sine forpligtelse vedr. indløsning af Aalborg kalender bliver hele sagen sent til Forbrugerombudsmand .
Svindel og dårlig service…
Svindel og dårlig service….
Snakkede med dette firma vedr. et gavekort (4 stk) jeg havde fået i vores Aalborg julekalender. De vil ikke leve op til de gavekort jeg har fået, da de mener det er underskud for forretningen. Jeg har betalt for de gavekort, og firmaet vil ikke servere produktet. De ønskede blot gratis reklame fra Aalborg julekalender.
Anden gang på burger boom i Århus
Anden gang på burger boom i Århus. Stadig totalt lækkert mad, god service og vi kommer helt sikkert igen.
Sådan skal en burger smage!
Sådan skal en burger smage!
Fantastisk står og laver burgeren på stedet. Ikke en Frost burger!
Kan kun anbefale jer at prøve den og vurder selv.
God smag, billig burger fra bunden!
Dårlig service, Dårlig service og Dårlig service
Bestiller 3 x spicy cheeseburger-menuer til en fodboldkamp kl 19. Leveringstiden kunne jeg ikke sætte en finger på, men at jeg får 3 hamburger menuer er sgu for dårligt. Det fremgår sågar af kvitteringen ar jeg har fået de forkerte burgere. Jeg spiser ikke maden, men skriver blot til dem at jeg vil have det jeg har bestilt eller mine penge refunderet. Jeg kan få 3 nye burgere, men ikke nye pomfritter, der er vel og mærket gået 45 min siden jeg fik leveret menuerne!!!! Kolde pomfritter og forkerte burgere må være det jeg kan tage med videre fra Burger Boom.
Kolde pomfritter fås langt billigere i køledisken i Rema 1000!!!!!!!
Utroligt ringe
Utroligt ringe. Vi er tre gutter der bestiller tre burger menuer med chili cheese tops i. Vi får leveret tre almindelige cheese burgere. Fair nok, fejl kan ske. Vi kontakter restauranten som henviser os til Wolt. Vi vil gerne have vores burgere, men restauranten vil ikke levere det vi har betalt for. UTROLIGT RINGE KUNDESERVICE. At man som virksomhed i 2021 ikke leverer god kundeservice og ønsker tilbagevende kunde er under al kritik. Skuffet!!
Dårlig service
Dårlig service, efter vi fik de forkerte burgere.
Generelt var burgeren også ret god til den pris :)
det er ikke premiumkvaliteten, men jeg nød virkelig deres saucer, og det bedste er, at de er helt gratis ... Generelt var burgeren også ret god til den pris :)
Burger Boom Aalborg
Burger Boom Aalborg
Bestilte 2 cheeseburger menuer og 1 hamburger menu. De skulle være uden løg og pickles - men var fyldt med det hele. Desværre var der så ikke ost i.
Pommes frites var kolde og kedelige.
Restauranten sagde, vi kunne komme og bytte, men det havde vi desværre ikke mulighed for.
Der er heldigvis andre steder at købe mad i Aalborg.