Yritys on vastannut
Bestelling gedaan, snel geleverd. Nu miste er wat maar ontzettend snel en goed geholpen! Fouten maken is menselijk en dit hebben ze zeer goed verholpen!
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Snelle service, gebruiken geen extra verpakkingsmateriaal.

Vastaus yritykseltä Buitiqo
Keurige levering, prima prijzen. Ik kreeg helaas een kapotte hoes geleverd en zag dit pas bij het opzetten van het zwembad enkele dagen later. Kreeg gelijk een nieuwe hoes opgestuurd, erg goede service! Heel tevreden.

Vastaus yritykseltä Buitiqo
zo wat een snelle service.zal zeker weet weer bij jullie bestellen,top

Vastaus yritykseltä Buitiqo
Heel blij met mijn zwembad, goede service en snelle levering

Vastaus yritykseltä Buitiqo
Ze boden aan om een ander product uit te zoeken omdat het andere product uitverkocht was
degene was erg vriendelijk 🤗

Vastaus yritykseltä Buitiqo
Snelle verwerking van onze bestelling en super vriendelijk klantencontact!

Vastaus yritykseltä Buitiqo
Prachtige, grote strandballen met een schitterende watermeloen print en tegen een sympathieke prijs. Mooi product en uitstekende communicatie en razendsnel geleverd. Ik heb er ook anderen op gewezen want elk festival verdient zo'n bal! Meteen 3 gedaan. Blij mee!

Vastaus yritykseltä Buitiqo
Een makkelijke website. De bestelling goed en snel geregeld en een leuke prijs voor onze aankoop. Alles keurig verpakt geleverd! Top!

Vastaus yritykseltä Buitiqo
levering was prima en besteld zoals het afgesproken

Vastaus yritykseltä Buitiqo
Top bedrijf en super service! Helaas bleek bij het vullen het zwembad lek te zijn, maar na telefonisch contact te hebben gehad is er kosteloos een nieuwe opgestuurd. Zo’n goede service zie je nog maar zelden.. super bedankt echt een aanrader voor andere.

Vastaus yritykseltä Buitiqo
Heerlijke Intex Mariner 4 boot gekocht, goede prijs en op tijd bezorgd.

Vastaus yritykseltä Buitiqo
Supersnelle verzending en goede kwaliteit van onze bestelling

Vastaus yritykseltä Buitiqo
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.