Buddy Pet Foods Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Vi har abonnemang på laxolja. Fungerar bra med automatisk betalning via klarna. För ett tag sedan var laxoljan slut, så då beställde vi en annan bra olja "skin and coat", på Buddys inrådan, den var ox... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans och bra produkter. Som min hund gillar. Att ha prenumeration hos Baddy Pet Food är det bästa jag gjort ! Jag har haft prenumerationen i mer än ett år och är super nöjd

Saanut 1/5 tähteä

Min hund blev extremt sjuk, ville inte sluta spy. Jag trodde att hon kanske hade några andra problem. Jag misstänkte inte maten men när jag gav lite till min kompis hund för att se om de gillar det s... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Smidigt och bra sätt att få riktigt bra hundfoder. Vår omplaceringshund har fått bra hjälp av Calming pga stress och vi har alltid Tasty Duck Bites-fodret hemma då hon gillar det bäst och det ger bra... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Eläinruokakauppa
  2. Eläinruokavalmistaja
  3. Lemmikkieläinkauppa
  4. Lemmikkieläintarvikekauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Buddy säljer hundfoder med 100% Naturliga Ingredienser. Vi har spannmålsfritt helfoder för hundar som vi säljer online med hemleverans.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

7 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Alltid nöjd!

Vi hade mycket problem med vår lilla vovves mage innan och hittade då Buddy, tänkte att vi ger det ett försök och ångrar det inte för en sekund! Hon har aldrig mått bättre!! Till o med så att våran mat-kräsna vovve älskar maten.

11. tammikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Det har gått 10 dagar från att jag…

Det har gått 10 dagar från att jag beställde och jag har inte ens fått en bekräftelse på att sakerna har skickats. Men faktura den gick iväg omgående den.
Min hund är i stort behov av dessa tillskott och leveransen händer ingenting med!!

8. tammikuuta 2023

Hallå där Rasmus,
Vi är hemskt ledsna över att du upplevt en längre leveranstid än vanligt. I normala fall levererar vi inom 3 vardagar men då våra fraktpartner har haft extra mycket att göra under jul och nyår är det inte helt omöjligt att det kan ha blivit en försening. Kom ihåg att du alltid är välkommen att ringa eller maila oss så fort du upplever något problem eller har några funderingar. Vi hjälper dig mer än gärna.

Vi kan se att er order lämnade vårt lager den 3/1 så en spårningslänk ska du då ha fått av PostNord. Vi kontaktar dig över e-mail för att hjälpa er vidare.🐶💚

Saanut 4/5 tähteä

Smidigt att beställa och mumsigt

Smidigt att beställa, känns som ett seriöst företag och hunden sveper i sig maten. Anledningen till att jag började köpa var för att jag ville ha ett bra och hälsosamt innehåll i maten.

Leksaken man fick med slängde jag då den röda mockan färgade av sig, tyvärr.

1. tammikuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Anton, vår Vovve, är nöjd!

Vår Vovve, Anton, är super glad i Buddy Pet diods produkter. Han får valpfoder och probiotika. Allt fungera bra.

Leverans är smidigt och direkt till dörren. Prenumeration på återkommande köp är bra då vi slipper bry oss - handlar bara om att dosera rätt!

26. joulukuuta 2022

Det har gått en vecka

Det har gått en vecka sedan jag gjorde min beställning. Varorna är betalda men jag har fortfarande inte fått dem. Nu är det ju egentligen leverantören Budbee som har ställt till det och dem går det inte att kontakta. Jag skrev till Buddy Pet Foods i förrgår om detta men har inte fått något svar.

3. tammikuuta 2023

Hallå där!
Vi ber så mycket om ursäkt över den sena leveransen. I normala fall levererar vi inom 3 vardagar men under jul/nyår har det kunnat dröja längre än så. Vi kan se att ni kontaktade oss den 2/1 med återkoppling idag den 4/1.

Vi besvarar alltid meddelanden inom 48h vardagar med undantag för avvikande öppettider (som vi exempelvis haft nu under nyår). Vi ber om ursäkt att du upplevt det som för lång svarstid och gör vårt bästa för att kunna korta ned svarstiderna även efter röda dagar etc. Vi vill såklart att alla delar med oss ska kännas 5 stjärnigt och inte 1 stjärnigt. Återkom gärna på e-mail om du skulle ha några fler funderingar. Vi hjälper dig gärna.🐶💚

Saanut 3/5 tähteä

Plötsligt prenumerant

Blev så förvånad att jag helt plötsligt var prenumerant och att en leverans var på väg?! Hade ju bara varit in och kikat vad som erbjöds?!
Nu avbokat då det endast rörde sig om godis och inte foder. Hur det gick till? Ingen aning???

13. joulukuuta 2022

Hej Marita,
Vad tråkigt att höra. Detta låter mycket märkligt, en prenumeration kan endast startas om ni faktiskt gör ett köp av oss. Vi erbjuder både prenumerationer samt engångsköp. Valet gör man på produktsidan eller i varukorgen innan man klickar sig vidare till betalning. Tveka inte på att ringa eller maila oss om du skulle ha några andra funderingar, vi hjälper dig mer än gärna.🐶💚

Bra mat

Bra mat, kvalité. Hundarna tycker om maten. Snabb leverans. Bra feedback om det varit några frågor

18. joulukuuta 2022

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin