Beste romper ooit
Beste romper ooit, wij gebruiken het liefst alleen maar bubbi rompers
Bij Bubbi zorgen we ervoor dat baby's snel en comfortabel geholpen kunnen worden dankzij onze rompers met magneten. Hierdoor wordt het verschonen van luiers sneller en gemakkelijker, wat ouders tijd en moeite bespaart.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Beste romper ooit, wij gebruiken het liefst alleen maar bubbi rompers
Snelle levering en echt mega fan van de rompers!!
Hele mooie en stevige stof! Snelle levering, enige puntje is dat het printje vanaf de binnekant op het huidje van je kindje kan irriteren (is een beetje ruw). Maar verder top!
Duur van de levering was top volgende dag in huis. Kwaliteit ook echt top heel mooie stof valt wat groter wat ook fijn is hij kan het lang gaan dragen. Supper handig uitvinding van af nu aleen bubbi
Al de 4e bestelling! Veel complimenten gekregen ook bij het geven als cadeau! :)
Snelle reactie op mail en fijne kortingscode.
Super ideale en efficiënte rompers. Ben er heel erg blij mee! Daarnaast zijn de rompers van een heerlijke stof!
Wachtende op een nieuwe collectie!
Heel blij met mijn bestelling. Mooie kwaliteit, snelle levering en alles zag er goed uit.
Ik heb een pakje van 3 stuk gekocht
Super tevreden
Mooie ontwerp en makkelijk voor gebruik
Zeker een aanrader
Ik heb een set van 3 gekocht voor mijn kleine zoon , super tevreden .