Begravelses service  Arvostelua 709

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Første kontakt og planlægningen af bisættelsen, foregik i en varm og rolig stemning med Kikki Due. Alt omkring bisættelsen forløb helt som aftalt, og gav en ro, som man har brug for på en utrolig sår... Näytä lisää

Som hvergang en god behandling af efterladte fra bedemandens side. Behandling af boet er i hænderne på en meget kompetent medarbejder. Det er ikke første gang vi bruger bedemanden og de kan kun anb... Näytä lisää

Der var en fantastisk empatisk medarbejder som var behjælpelig hele tiden og alt gik perfekt stille og roligt , det har været en fantastisk oplevelse at bruge jer , vi har for 7 måneder sigden da min... Näytä lisää

I har været en stor hjælp midt i sorgen. Støttet, lyttet og været omsorgsfuld overfor pårørende som møder sorg og krise på et split sekund. Vi vil aldrig glemme jeres venlighed, respekt og af hje... Näytä lisää

1. Hautausurakoitsija
  2. Hautaustoimisto
  3. Hautausvakuutus
  4. Lakipalvelut

Hos os handler det ikke kun om selve begravelsen – vi hjælper også med det, der følger med: skifteret, økonomi og de mange spørgsmål, man står med efter et dødsfald. Vi ved, hvor sårbar en tid det er, og derfor gør vi os umage for at skabe tryghed, nærvær og overblik – hele vejen. Vi er et erfarent og dedikeret team, der lytter, rådgiver og tager hånd om både de praktiske og menneskelige sider af en afsked. Når du overlader ansvaret til os, kan du være sikker på at vi gør os umage. For dig, for din familie og for den sidste afsked. Og du kan altid få fat i os – vi har åbent hele døgnet.

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Professionelle og meget empatiske

Professionelle og meget empatiske. Hele forløbet kørte som det skulle, og var guld værd i en svær tid.

14. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Begravelses service

Kære Anna, tak fordi du valgte os - dejligt at høre, at du har følt dig både tryg og godt fulgt igennem forløbet. 🌿
Tak for tilliden - vi ønsker dig det bedste fremover.
Hilsen alle os i Begravelses Service

Det hele var bare så betryggende

Det hele var bare så betryggende. God hjælp hele vejen

9. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Begravelses service

Kære Hanne, det gør os bare så glade at høre, at du har følt dig tryg - det kan være en rigtig svær tid at skulle igennem med mange ting at forholde sig til, så tak fordi du valgte os - tak for tilliden 🌸
Hilsen os i Begravelses Service

Alt foregik venligt og professionelt

Alt foregik venligt og professionelt. Tak til Maria

9. tammikuuta 2026

Kære Theo - tak for din anmeldelse - vi giver rosen videre til Maria 🌿
Tak fordi vi måtte hjælpe og for den tillid I udviste os.

Hjælpsomme

De er søde hjælpsomme og venlige og imødekommende og når der er noget er de der hele tiden

6. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Begravelses service

Kære Isabella - dejligt at høre at du har følt, at vi har været der for jer, når I havde brug for det! Vi gør os umage og hvis spørgsmål melder sig på skæve tidspunkter - ja, så tager vi selvfølgelig telefonen 📲
Tak for tilliden!
Hilsen os i Begravelses Service

Jeg er mega meget tilfreds med jer i…

Jeg er mega meget tilfreds med jer i har gjort det godt for mig jeg har ikke klaret det hvis i ikke var der og hjælpe

4. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Begravelses service

Kære dig, tusind tak for så fin en anmeldelse - tak fordi vi måtte hjælpe! Og tak for tilliden 🌸
Hilsen alle os i Begravelses Service

Super checkede

Super checkede, søde og respektfulde!

29. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Begravelses service

Tusind tak for feedback - og tak for tilliden!

Carsten hjalp os venligt og professionelt igennem en svær tid…

Carsten hjalp os igennem en svær tid efter vores mors død og vi følte os i utroligt trygge hænder hele vejen igennem fra den første samtale over telefonen til selve bisættelsen. Carsten spurgte respektfuldt ind til vores ønsker og det var hele vejen igennem klart, at han ville være der til at besvare spørgsmål og koordinere mellem kirke, gravsted, etc. Når man står helt sårbar og skrøbelig efter et tab, er det en stor trøst at få så venlig og professionel hjælp.

20. joulukuuta 2025

Kære Helle 🌸
Tusind tak for dine ord – og for at tage dig tid til at dele jeres oplevelse. Det betyder meget for os at vide, at I følte jer trygge og mødt med respekt hele vejen igennem i en så sårbar tid.
Carsten gør sig umage for at være til stede, lytte og skabe overblik, når det hele kan føles uoverskueligt, og dine ord er en stor anerkendelse af netop dét. Du kan tro, jeg sender rosen videre til ham.
Tak for tilliden, vi sender jer de varmeste tanker 🌿
Hilsen os i Begravelses Service.

Meget fin oplevelse

Varm anbefaling af Arne fra begravelsesservice. Venlig, professionel og omsorgsfuld på en fin og nøgtern vis. God sans for øjeblikket og timing til selve bisættelsen. Alle detaljer nævnes og gennemgås grundigt så der ikke er nogen tvivl om forløbet.
Vi er meget tilfredse med hjælpen.

20. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Begravelses service

Kære Kunde, tak fordi du tog dig tiden til at skrive lidt om din oplevelse med os. Vi gør det godt, når vi er der - uden at være der 🌿
Vi giver Arne rosen videre og ønsker jer en god jul, omend den er lidt anderledes i år.
Hilsen os i Begravelses Service

I en svær tid efter ens ægtefælles…

I en svær tid efter ens ægtefælles død, var Begravelses service en stor hjælp. Følte mig helt tryg ved dem.
TAK

15. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Begravelses service

Kære Anne, tusind tak for dine flotte ord. Tryghed er noget så vigtigt når man mister og jeg er glad for at du har følt dig fulgt godt igennem - så har udfyldt vores rolle som vi skulle 🌸
Tak for den tillid du har udvist os.
Varme hilsner fra os i Begravelses Service.

Maria var den skønneste bedekvinde og…

Maria var den skønneste bedekvinde og en stor støtte i nogle meget svære og uvirkeligelige dage.

10. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Begravelses service

Kære Carla, tak din søde og flotte anmeldelse, du kan tro vi giver dine roser videre til Maria 🙌🏻
Tak for den tillid I har givet os - vi ønsker jer alt det bedste i en tid, der kan være lidt vanskelig første gang man skal igennem den.
Kærlig hilsen os i Begravelses Service 🌿

Yder tilfreds

Er mega tilfreds. De har hjulpet vores familie igemme en svær tid og har gjort det rigtig god

5. joulukuuta 2025

Kære Pia 🌿
Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive om din oplevelse.
Vi ved at det er en svær tid og det glæder os, at vi har kunne hjælpe jer godt igennem. Tak for tilliden 🌸
Hilsen os i Begravelses Service

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med dem jeg kunne slappe helt af og bare tage mig af min sorg

1. joulukuuta 2025

Kære Morten
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏻
Det betyder meget for os at høre, at du kunne finde ro og plads til sorgen, mens vi tog os af det praktiske.

Nemt og værdigt

28. marraskuuta 2025

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐️
Vi er meget taknemmelige for, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Tryghed og forståelse

Dejlig og tryg forløb, kan kun anbefale BS. Tryghed, lyttende og forståelse hele vejen igennem

24. marraskuuta 2025

Kære Britt,
Mange tak for anmeldelsen og for den fine tilbagemelding 🙏🏻
Det betyder meget for os, at du har delt din oplevelse.
De bedste hilsner fra os i Begravelses Service 🌿

Min mor døde søndag morgen og…

Min mor døde søndag morgen og Begravelses service yde super omsorgsfuld service. De var hurtige, meget venlige og fik min mor godt afsted samme dag.
De bedste anbefalinger fra min side.

26. marraskuuta 2025

Kære Alexis,
Tusind tak for din anmeldelse og for de fine ord 🙏🏻
Det betyder meget for os at høre, at du oplevede både omsorg og hurtig hjælp på en dag, der var svær.

Professionel Begravelses Service

Fra start til slut en meget professionel og omsorgsfuld håndtering af vores fars begravelse. Jeg kan varmt anbefale Begravelses Service.

14. marraskuuta 2025

Kære Lars,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner ⭐️
Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse, og vi sætter stor pris på den tillid, du har vist os.
De bedste hilsner fra os i Begravelses Service 🌸

Det har bare været en god oplevelse som…

Det har bare været en god oplevelse som har gået godt og gnidningsfrit.

6. marraskuuta 2025

Tak for de 5 stjerner og din tilbagemelding 🙏🏻
Vi er glade for, at alt forløb godt og gnidningsfrit.
De bedste hilsner fra os i Begravelses Service 🌿

Smuk, personlig og til rimelig pris

Vi fik en smuk og personlig bisættelse i min mors ånd og til en rimelig pris. Tak for gode tips, bistand til arrangementet samt sang under bisættelsen.

31. lokakuuta 2025

Kære Irene
Mange tak for de pæne ord og for at tage dig tid til at skrive 🙏🏻
Vi er glade for at høre, at I fik en fin og personlig afsked, og at I har haft en god oplevelse med os.

Det godt

det var godt

3. marraskuuta 2025

Kære Erdiana
Tak for de 4 stjerner ⭐️
Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og på, at du tog dig tid til at skrive til os 🌸
De bedste hilsner fra os i Begravelses Service