Bruno wipes  Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Jag är oerhört nöjd med Bruno Wipes! Produkterna håller hög kvalitet, känns sköna och effektiva att använda. De gör verkligen vad de lovar och det är också en väldigt snygg förpackning. Beställning... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Dem säljer våtservetter: 1 paket á 144st kostar 199:-(0,72öre per st) 2 paket á 288 st kostar 399:-(0,82öre per st) 3 paket á 432 st kostar 499:-(0,86öre per st) Är inte detta mycket vilseledande?... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yrityksen tiedot

1. Hygieniatarvikkeiden tukku
  2. Kosmetiikkatuotteiden toimittaja
  3. Hygieniatuotteet

Yrityksen kirjoittama

Bruno wipes är våtservetterna som är designade för att kunna spolas ner i toaletten efter användning. Med en skonsam fuktig formula på mjuka servetter är Bruno wipes den perfekta avslutningen efter ditt nästa toalettbesök.

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

12 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Stopp i avloppet

Köpte ett 3-pack. Jag är nog den enda i vår familj av 5 som använde dessa. Och direkt fick vi problem med dålig avrinning i avloppet, provade propplösning flertalet gånger utan resultat och fick tillslut ta ut en spolbil. Problem upphörde när servetterna var slut. Känns inte som en tillfällighet

8. huhtikuuta 2026

Plastindustrin förnekar sig inte

Plastindustrin förnekar sig inte. Först har de fått alla att tro att bioplast bryts ner i naturen. Och nu vill de göra samma sak i våra avloppsnät. Istället för toapapper lanseras nu våtservetter som är "spolbara". I alla fall enligt deras egna tester, som är genomförda av nonwoven-industrin själva. Den samlade bedömningen från VA-branschen är så vitt jag kan bedöma betydligt försiktigare. Våtservetter har inte i toaletten att göra. Så, håll utkik på de här produkterna! Risken är att vi snart kommer uppleva allvarliga problem i våra reningsverk och ledningsnät till följd av en ökad användning av våtservetter.

9. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Spola inte ner i toaletten

Går inte att spola ner och kan förstöra avloppsrören på längre sikt. Det finns bra trådar om det på reddit som man får fram om man googlar på flushable wipes. Skulle vara skeptisk till en tillverkare som påstår annat oavsett certifieringar och tester. Spola inte ner nåt annat än toapapper!

1. lokakuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Snabb leverans MEN jag tror inte att…

Snabb leverans MEN jag tror inte att dessa är så bra att spola ner då jag har testat att lägga dessa i vatten i nästan två veckor och de löser inte upp sig alls. Toapappret däremot som jag la bredvid började lösa upp sig efter en vecka ungefär.

24. elokuuta 2025

Hej Annicia,

Tack för att du delar med dig och att du är nöjd med leveranstiden.

Våra våtservetter uppfyller de stränga standarder som anges i Guidelines for Assessing the Flushability of Disposable Nonwoven Products (GD4). Detta innebär att servetterna har klarat alla sju oberoende tester som utformats för att säkerställa att de är säkra för både avlopps- och septiksystem.

Men vi tror också på att produkterna kan utvecklas mer, och ställer därför höga krav på de leverantörer som vi arbetar med för att ständigt hitta förbättringar på produktutvecklingen.

Hoppas du är nöjd med svaret!

Vilseledande prissättning

Dem säljer våtservetter: 1 paket á 144st kostar 199:-(0,72öre per st)
2 paket á 288 st kostar 399:-(0,82öre per st)
3 paket á 432 st kostar 499:-(0,86öre per st)
Är inte detta mycket vilseledande? Ska jag beställa flera 1 pack för att få ett lägre pris liksom? Det borde rimligtvis gå åt andra hållet och bli billigare när en köper flerpack. Hoppas fler blir uppmärksamma på denna prissättning!

8. syyskuuta 2025

Hej Jenny,

Tack för att du kontaktar oss, dock stämmer inte din beräkning eller priser. Precis som dig, anser vi också att man ska få en mängdrabatt när man köper fler paket. Därför har vi prissatt enligt nedan:

3-pack: 199kr (144 servetter)
6-pack: 349kr (288 servetter)
9-pack: 499kr (432 servetter)

Priserna ovan är de vi kommunicerat på sidan sedan start, och ger ett bättre pris per servett desto större paketet är.

Saanut 5/5 tähteä

Riktigt bra produkt som dessutom både…

Riktigt bra produkt som dessutom både är en snygg inredningsdetalj i badrummet men får också plats i handväskan när du är på språng. En produkt jag inte trodde att jag behövde förrän jag testade den. Nu är jag fast. Rekommenderar alla!

1. elokuuta 2025

Riktigt nöjd!!

Rekommenderar stark dessa wipes!! Perfekt size på förpackningen, passar både i badrumsskåpet och i väskan. Den är även snygg nog att ha framme! Är riktigt nöjd och så skönt att man kan spola ner de i toaletten direkt!! 😍

28. heinäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Grym produkt med den snyggaste…

Grym produkt med den snyggaste designen. Sååå nöjd! ☺️

30. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bruno wipes

Tack för ditt omdöme Amelie, så kul att du gillar vår produkt! 🤩

Riktigt sköna wipes

Riktigt sköna wipes, passar perfekt till barn också som inte kan torka sig själva, sen bara slänga ner i toaletten, GOLDEN 🙌

31. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bruno wipes

Kul att du gillar produkten Viktor, älskar att du utforskar nya användingsområden också 🥳

Jättenöjd

Jättenöjd! Nice med wet wipes i snygg förpackning som man gladeligen har framme i badrummet! Gör toabesöken lite trevligare! Kommer köpa igen!

31. heinäkuuta 2025

Tack Anna, vi står redo när det är dags! 🫡🥳

Levererar på löftet!

Beställningen gick snabbt och leveransen kom i tid. Kundservicen är toppklass – hjälpsam och snabb med svar. Jag kan varmt rekommendera Bruno Wipes och kommer definitivt köpa igen!

16. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bruno wipes

Tack för ditt fina omdöme Behrang, vi står redo när det är dags för en påfyllning! 🫡🥳

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin