Brugteski.dk Arvostelua 315

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Har kun godt at sige om Brugtski.dk Personalet var super imødekommende, hjælpsome og professionelle, da jeg var forbi deres butik for at kikke på ski 🎿 Kan oprigtig anbefales, hvis du mangler godt... Näytä lisää

Havde købt et par brugte støvler som viste sig at være lidt for små. Det opdagede jeg først da den tilkøbte returret var udløbet. Ringede og beklagede min sendrægtighed. Intet problem. Returnerede dem... Näytä lisää

Min søn købte noget skiudstyr tilbage i oktober 2025. Efter at have brugt det i uge 7 var han ret utilfreds med udstyrets kvalitet. Efter hjemkomst sender jeg en besked til Brugteski.dk vedr. ovennævn... Näytä lisää

Jeg købte et par ski hos brugteski.dk på baggrund af deres salgsbilleder, som viste ski i pæn og acceptabel stand. De ski, jeg modtog, var derimod kraftigt slidte, med omfattende ridser og synlige... Näytä lisää

1. Laskettelukauppa
  2. Lumilaudat
  3. Talviurheiluliike

Vi har Danmarks største udvalg af brugte alpinski, og for at det ikke skal være løgn, har vi også de laveste priser. Gratis fragt til nærmeste pakkeshops hos os! Vi har ski fra anerkendte mærker såsom: Atomic, Salomon, Head, Fischer og Rossignol. Du kan derfor være helt sikker på at kvaliteten er i top når du handler hos os!

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 87 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Smutsiga skidor

Skidorna som levererades var smutsiga och klisterlappar på. Jag förväntar mig att dom är rengjorda innan man skickar dom. Kommer aldrig beställa här igen. Jag köpte ett par nya istället och sparade massa pengar.

25. marraskuuta 2024
Brugteski.dk-logo

Vastaus yritykseltä Brugteski.dk

Hej

Vi är verkligen ledsna att höra om din upplevelse. Det låter som att något har gått snett i vår kvalitetskontroll, och det är absolut inte standarden vi strävar efter. Vi ber om ursäkt för det inträffade och för den besvikelse det har orsakat dig.

Vi tar den här typen av feedback på största allvar och vill gärna undersöka vad som gick fel.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse – det hjälper oss att bli bättre. Vi hoppas att vi kan få chansen att ge dig en bättre upplevelse i framtiden.

Med vänliga hälsningar,
Christoffer/Secondskis.com

FEJL KØB

Jeg købet et par ski men de passede ikke til mine støvler men fant først ud af dette da retur fristen var overskrædet Skriv til Brugteski om det stadigt var muligt at returnere dem og fik et JA Det er godt service Tak

2. joulukuuta 2024

Super service og imponerende varelager😀

Imponerende varelager og ja , jeg faldt i ‘black friday feberen’ derude 🤣😀 super rådgivning, fair priser og høj kvalitet …. Kan kun anbefales at kigge forbi eller tjekke brugteski.dk👌⛷️

30. marraskuuta 2024

Altid servicemindede

Får altid god hjælp og vejledning når man ringer. Og så er det bare et super godt koncept med at man kan bytte børnenes udstyr i takt med at de vokser.

24. lokakuuta 2024

God service

Hele familien fik kompetent, tålmodig og god service da vi skulle købe ski og støvler😊
Nu glæder vi os bare til at komme afsted.

16. lokakuuta 2024

Fantastisk behandling

Jeg købte et par ski til min nevø i gave. Og da jeg havde lavet en fejl bedømmelse af hans højde havde jeg behov for at få den byttede og på trods af at først fik fat i dem efter de havde pakket og “sendt” dem afsted nåede de at bytte dem alligevel.

De er søde og hjælpsomme når man ringer og snakker med dem.

26. syyskuuta 2024

I dag købte jeg skiudstyr for første gang i mit liv

I dag købte jeg, for første gang i mit liv, skiudstyr med støvler, ski, stave m.m. ved brugteski.dk. Jeg har ikke meget forstand på skiudstyr, så jeg fortalte, at jeg havde brug for støtte og vejledning i hele processen. De to ejere var i dag ikke i butikken, men det var til gengæld faren til en af ejerne. Han var rar, behagelig, hjælpsom og virkede meget kompetent. Han vidste virkelig meget om skiudstyr og fortalte og vejledte mig på en måde, hvor jeg følte mig tryg. Jeg forlod butikken med en rigtig god fornemmelse i maven, og en følelse af at turen fra Aarhus til Fredericia - og tilbage igen var det hele værd😃.

8. lokakuuta 2024

Hurtig service - god oplevelse :)

Hurtig service - god oplevelse :)
Selvom jeg returnerede mit køb, da skiene alligevel ikke var til mig. Så må jeg sige, at hjemmeside, køb, forsendelse OG hurtig pengene retur på konto.
Alt foregik uden gnidninger.
Tusind tak ! Skal nok kigge jeres vej igen ⛷👏
God sæson