Er utroligt glad for at jeg valgte Brown and lips til at lave mine øjenbryn. De er blevet så flotte! Hun er meget professionel og dygtig til hendes arbejde. Betjening og service helt i top. De bedst... Näytä lisää

Super dygtig og professionel. Chau er desuden meget sød og venlig! Hyggelig og rolig klinik. Gode parkeringsmuligheder. Jeg har fået lavet bryn. Jeg er SÅ glad for resultatet! Naturligt og f... Näytä lisää

1. Kestopigmentoinnit

Eksperter i kosmetisk tatovering. Hos Brows N’ Lips udfører vi det ypperste indenfor mikropigmentering også kaldet kosmetisk tatovering, permanent eller semi-permanent makeup (PMU/SPMU). Leder du efter en klinik du trygt tør betro dit ansigt til og en kvalitetsbehandling “second to none”, så se mere under “Specialer” og husk at besøge vores galleri og få syn for sagen og hvad vi kan gøre for dig og dine bryn, læber og øjne.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Stor anbefaling

Er utrolig glad for jeg valgte Brows N Lips til at lave mine øjenbryn, er så glad for resultatet.

11. maaliskuuta 2026

Kvalitet, opmærksomhed, ro...

Denne gang en retouch, da det snart er Jul!
MEN - i princippet har behandlingen holdt i rigtig, lang tid - så måske var det ikke helt nødvendigt...
Igen en varm anbefaling af stedet, tak 🙏

12. joulukuuta 2025

Fantastiske bryn! Intet mindre!

Fantastiske bryn med kyndig og professionel vurdering og udførsel ift hvad der passer til min ansigtsform og ønsker. Efter ca 10 dage forsvandt det meste af den overskydende farve og det smukke resultat viste sig. De største anbefalinger herfra.

19. marraskuuta 2025

Flotte bryn

Har fået lavet nogle meget flotte og naturlige bryn. Har aldrig prøvet det før, så var lidt nervøs, men jeg følte mig med det samme i trygge hænder. Meget glad for resultatet.

15. lokakuuta 2025

Super dygtig og professionel

Super dygtig og professionel.
Chau er desuden meget sød og venlig!
Hyggelig og rolig klinik. Gode parkeringsmuligheder.
Jeg har fået lavet bryn.
Jeg er SÅ glad for resultatet! Naturligt og flot.
Hos Chau vil du være i trygge hænder.
De varmeste anbefalinger herfra.

4. syyskuuta 2025

Kan anbefales

Kan anbefales.
Hun er dygtig og meget grundig. Hun lytter til dig og laver intet før du har godkendt det. Jeg kommer 100% tilbage.

4. elokuuta 2025

Kompetent og sød behandler

Super dygtig, sød og behagelig behandler. Brynene blev utroligt flotte, og hun gjorde sig umage med at få kommunikeret og forventningsafstemt hele vejen igennem.
Kan stærkt anbefales.

27. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Brows N Lips

Tak for den fine anmeldelse. Det giver energi til at gøre sit absolut bedste for kunderne og det er netop drivkraften og det vi altid ønsker i vores lille klinik.

Kh Chau Phien

Behandleren er meget proff.

Behandleren er meget proff.
Jeg følte mig lyttet til og har fået et mega flot resultat !
Stor anbefaling herfra!

26. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Brows N Lips

Tak for den fine anmeldelse.

Super professionel

Super professionel. Er så glad for mit resultat med bryn og eyeliner. Jeg følte mig tryg i de rolige omgivelser. Vil give mine varmeste anbefaling til
Brows N’lips. Kommer helt sikkert igen.

27. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Brows N Lips

Tak for den flotte anmeldelse og anbefalingen. Det er skønt at vide at du fik en super oplevelse under dit besøg og din behandling.

Tilfreds!

Fuldt ud tilfreds med mine bryn, som er første forsøg med PMU. Chau lytter og er meget professionel omkring sit arbejde, hvilket opvejer sprogbarrieren. Hun forklarede og viste hvad hun gjorde undervejs. Jeg kan kun anbefale Chau!

22. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Brows N Lips

Tak for den fine anbefaling. Glad for at du i lighed med vores andre kunder egentlig ikke oplever nogen problemer med sprog og forståelsen omkring behandlingen. Dansk er svært men det kommer lidt efter lidt 😊

Stor anbefaling❤️❤️

Stor anbefaling! Hvis du leder efter det rigtige sted for permanent make up i Midtjylland, professionel behandler med tryg viden og erfaring, ro og tryghed i nærværende omgivelser. Hun er meget dygtig, og lytter til dine ønsker og kommer med sine profesionelle vurderinger. Jeg har været ved to andre behandler før, men jeg vil komme tilbage til Brows n Lips👍🏼🥩

1. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Brows N Lips

Rigtig mange tak for din fine anmeldelse og anbefaling. Det er utrolig vigtig for andre potentielle kunder der er på udkik efter deres foretrukne klinik at høre om dine oplevelser hos Brows N’ Lips.

Professionelt og skønt resultat

Chau er virkelig professionel, tager sig god tid og gør sig umage. Hun forklarer hvad der sker igennem hele processen. Resultatet er blevet helt perfekt! Stor anbefaling her fra.

27. joulukuuta 2024

Super godt arbejde

Jeg anbefaler stærkt at man bruger brows’n Lips, hvis du skal have lavet dine bryn. Hun er super dygtig og kompetent og rigtig behagelig at være hos 😊

28. joulukuuta 2024

Stor anbefaling

Kan kun anbefales at få lavet eyeliner. Meget flot resultat. Man føler sig tryg i Chau Phiens hænder. Meget flot klinik 🫶

20. joulukuuta 2024