Brouwer & Partners Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

1. Mediayhtiö

Yrityksen kirjoittama

Wij helpen MKB-ondernemingen door heel Nederland aan groei met onze MoneyMakingMedia™.

Hyvä

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Altijd als ik contact heb met dit…

Altijd als ik contact heb met dit bedrijf wordt ik netjes te woord gestaan en komen ze hun gemaakte afspraken na. Erg tevreden klant dus.

18. tammikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Brouwer & Partners

Dank je voor deze mooie review Jeffrey!

Toppie geregeld

Ik ben erg tevreden over Brouwer en Partners. Wij hadden via een facebookactie om ondernemers te helpen in de coronatijd, een gratis reclame gewonnen op een info mast. Onze doelstelling was hiermee klanten te werven en ons bedrijf te promoten. We hebben veel positieve reacties en nieuwe klanten gekregen ,waardoor onze doelstelling door middel van Brouwers en Partners is behaald. De communicatie met het bedrijf verliep prima en vlot.
Brouwer en Partners is zeker het mediabureau waar je moet zijn om je bedrijf op een grote infomast te zien schitteren.

14. tammikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Brouwer & Partners

Hartelijk dank voor je mooie review Yvonne

Saanut 4/5 tähteä

Hele goede service en communicatie en…

Hele goede service en communicatie en lekker pro actief.. ik voel mij echt geholpen en gezien door het bedrijf. Ik vraag mij wel af of de zendtijd wel eerlijk verdeeld wordt de andere reclames komen vaker langs dan die van ons.. daarnaast mogen we natuurlijk ook wel deze service en communicatie verwachten tegen de prijs die wij betalen.

13. tammikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Brouwer & Partners

Hartelijk dank voor je reactie, we zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service! Wij geven al onze klanten precies de zendtijd die ze hebben ingekocht en zullen in een persoonlijke mail de berekening hiervan aan je laten zien om je daarvan te overtuigen. We hebben er alle vertrouwen in dat je twijfel daarmee wordt weg genomen en zien toe op een prettige verdere samenwerking.

Goede en vriendelijke communicatie

Goede en vriendelijke communicatie. Reageren snel en voeren gewenste acties snel uit. Kortom, een club om aan te bevelen.

12. tammikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Brouwer & Partners

Dank je wel Wilco, daar doen we het voor!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin