5 stjerner er næsten ikke nok! Foruden slottet selv, som er så hyggeligt og fint, så var personalet i 1. klasse. Super fedt at stueplanet er til fri afbenyttelse. Vores børn (3 og 6 år) havde plads... Näytä lisää
Middag på Broholm Slot. Jeg er dybt imponeret over de flotte rammer restauranten har. Vi fik klassisk hovedret en lækker steak på ca. 200 gram, stegt medium dertil sprøde fritter med en lække... Näytä lisää
Vi var 18 mennesker til bords i lørdags. Vi havde fantastisk vejr og omgivelserne byder også bare ind til at nyde naturen. Vi kom lidt tidligt så vi fik både gået i parken, set lille museum og set s... Näytä lisää
Vi bestilte tre retter og de første to var fine, dog meget små. Efterfølgende hovedret var and, og det var en stor skuffelse desværre, som tog en del af den gode oplevelse. Vi kunne ikke skære det... Näytä lisää
Helt fantastisk oplevelse.
Helt fantastisk oplevelse.
Vi var på Broholm slot, til en enkelt overnatning i forbindelse med mine forældres sølvbryllup.
Oplevelsen var enormt autentisk. Man må færdes overalt og man kan helt få fornemmelsen af, at være adelig for en dag 😉
Værelserne er fine, hyggelige og originale, det er en oplevelse i sig selv, med det rustikke autentiske look.
Servicen er helt i top, man bliver taget hurtigt, imødekommende og entusiastisk i mod og har hele vejen igennem en oplevelse af, at der altid er personale tilstede, til at efterkomme ens ønsker.
Især var vi imponerede af dagens tjener, Mathias. Han var ekstremt serviceminded og havde en fabelagtig evne, til at tune ind på hvert enkelt selskab og anlægge den tone og facon, som passede til hver enkelt gæst 👍
Maden var fantastisk og en hel oplevelse i sig selv og servicen i restauranten helt i top.
Skal jeg sætte et lille minus i oplevelsen, så er det rengøringen af badeværelserne. Begge badeværelser var lidt nussede, med store nullermænd og tomme shampoo flasker under badekar 😏
Men alt i alt, en dejlig, dejlig oplevelse og vi kommer helt sikkert igen ☀️
Fantastisk ophold i autentiske omgivelser
Vi var en gruppe på 12 gæster, der boede og spiste på Broholm Slot i 2-3 dage - og vi havde et fantastisk ophold!!!
Omgivelserne var helt fantastiske både ude og inde, og maden og servicen lige så fin.
Vi var på en fisketur med fishnship en hel dag i forbindelse med opholdet, og det kan også varmt anbefales!!
Fantastisk ophold!
Vi havde bestilt et gourmet-ophold på Broholm slot, Gudme.
Og lige fra det første møde med personalet, følte vi os velkomne og i trygge hænder.
Alle er meget dedikerede og udviser en super service og man mærker den glæde de har ved at arbejde på sådan et unikt sted.
Stuerne fremstår som var det 5 min siden den sidste greve flyttede ud.
Mageløse, smukke omgivelser med voldgrav, stier, svaner og .. ro!
Forplejningen denne aften var uovertruffen.
5 lækre retter, med mange detaljer og smags nuancer der bare gik op i en højere enhed. Det var så godt!
Vin-menuen passede fint til den gode mad. Der var ikke en finger at sætte på noget!
Tjenerne var "rigtige" tjenere, der vidste hvad de talte om, og som kunne uddybe noget, hvis der var behov for det. Super service.
Det er hver en krone værd.
Tak for et super ophold.... Vi kommer meget gerne igen!