Brivano is een drop-shipper. Eenmaal betaald kreeg ik pas de melding dat er een flinke levertijd was. Meteen een mail achteraan gestuurd. Reactie doodleuk dat er niks meer aan te doen is omdat ‘h... Näytä lisää
De pakketten werden in slechte staat geleverd. De dozen waren geplet en één artikel was slecht afgewerkt en het hout vertoonde deuken en randen waar de houtvezels ons kleinkind, voor wie het muziekins... Näytä lisää
begin augustus 2026 bestelling geplaatst voor een geboorte cadeau. niets ontvangen behalve een stroom e-mails met de melding dat het pakje "ONDERWEG" was voor levering MAAR nooit iets ontvangen. bi... Näytä lisää
Had niet gezien dat dit een Dropshipper is. Site zit er gelikt uit, maar beschikken kennelijk niet over een locale voorraad. Blijven je tot vervelends toe bestoken met emails in de trant van; "Er is... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bij Brivano geloven we dat spelen de basis is voor groei. Vanuit de Montessori-gedachte kiezen wij speelgoed dat kinderen uitdaagt om zelf te ontdekken, te leren en hun eigen talenten te ontwikkelen. Onze producten zijn met zorg geselecteerd: duurzaam, leerzaam en natuurlijk leuk. We kiezen voor materialen en ontwerpen die bijdragen aan een wereld waarin kinderen niet alleen nu plezier beleven, maar ook later profijt hebben van wat ze spelenderwijs leren. Zo wordt elk spelmoment een investering in de toekomst van het kind en van de planeet.
Hollanti
- info@brivano.nl
- brivano.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 15 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Muut katsoivat myös näitä
Happy
Montessori busy book besteld voor mijn dochter. Echt geweldig leuk, en wat is ze er zoet mee.

Vastaus yritykseltä Brivano
We bestelden het montessori dieren activiteiten boek en werden verrast dat het persoonlijk werd gebracht omdat de eigenaar in de buurt was en het spannend zou worden of het anders op tijd zou zijn.
Super service

Top ervaring!
Wij hebben meerdere items besteld via Brivano voor de verjaardag van onze zoon. Er was enige vertraging door PostNL waar de klantenservice van Brivano ons ontzettend goed bij hebben geholpen om dit te versnellen. Zeker 5 sterren waard en wij raden ze zeker aan!

Vastaus yritykseltä Brivano
Ik zocht iets speciaals voor mijn kleindochter
Ik zocht iets speciaals voor mijn kleindochter. Dit Montessori activiteitenboek viel meteen op, leerzaam en in haar lievelingskleur roze. Wij hebben het cadeau met veel plezier gegeven aan onze kleindochter. Elke keer dat ze op bezoek is pakt ze het boek onmiddellijk weer op.

Super leuke producten
Super leuke producten, goeie prijs en kwalitatief goed in elkaar. Onze kleine man geniet er elke dag van zijn speelgoed!