2 keer thuis gebleven op het bezorgmoment , maar geen bringly...3e keer mail dat ik het pakje kan halen op servicepunt post.nl (hoezo) 4 km van ons huis.
De bezorger kwam eerder dan verwacht. Ik herkende hem als "fietsbezorger" en dat gaf me een goed gevoel; de laatste maanden bijna dagelijks een busje voor de deur en al deze bezorgingen bij mij, maar... Näytä lisää
Het was voor mij de 2e keer dat ik gebruik maakte van Bringly. De eerste keer was ik vol lof! Jammer dat het nu zo'n tegenvaller was. De verpakking was helemaal gekreukt en de inhoud was daardoor bes... Näytä lisää
Pakketje is niet bezorgd op 21-06-2024, geen track en tracé code, bezorger beweert tegen gall en gall om 22.45 en 23.45 nog bezorg pogingen gedaan te hebben, totaal ongeloofwaardig verder niets meer... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Bringly is geen logistieke vervoerder maar een duurzaam verzendplatform dat webwinkels en vervoerders door heel Europa met elkaar verbindt. Door middel van onze duurzame en slimme verzendsoftwareoplossing ontzorgen wij de e-commerce en optimaliseren we je verzendoperaties op de meest duurzame en kosteneffectieve manier. Of je nu al een verzendcontract hebt of wilt profiteren van gereduceerde tarieven, Bringly zorgt voor de meest optimale e-commerce bezorgervaringen. Wij nemen al het logistieke gedoe uit handen met onze software: betaal minder, verzend duurzamer, en focus op je klanten.
Amsterdam, Hollanti
- support@bringly.nl
- bringly.nl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Snelle bezorging!
Snelle bezorging!
Netjes op afstand
Perfect!
Super ervaring
Super ervaring ! 's morgens besteld - 's middags in huis
Supersnelle levering
Aangenaam verrast dat ik mijn bestelling 's morgen al 's middags bezorgd kreeg door een vriendelijke jongen op de fiets!
Aardige jongen op fiets levert keurig…
Aardige jongen op fiets levert keurig de bestelling af op de dag dat ik de bestelling plaatste!
Snelle bezorging
Snelle bezorging, pakket kwam heelhuids aan! Ik ben tevreden
Snelle, gezonde en vriendelijke bezorging
Supersnelle levering en mooi dat dit op…
Supersnelle levering en mooi dat dit op deze duurzame manier (fiets) kan.
prima snelle service
Ik heb een aantal producten besteld bij Rituals
Ik heb een aantal producten besteld bij Rituals. Een paar uur later werd een tas met het pakje bezorgd door een vrolijke dame op de fiets van Bringly. De beleefde dame heeft zich goed aan de coronaregels gehouden door anderhalve meter afstand te houden. En ze wenste mij veel plezier met mijn aankopen en een goede dag. Mijn dag kon niet meer stuk door de snelle en op duurzame wijze gegeven service! Ga zo door!
Bedankt Rituals en Team Bringly!
Een zeer tevreden klant,
Allan Cramer Wimmenhove
Prima bezorging!
Prima bezorging. Oprechte excuses dat er ‘nog zo laat’ bezorgd werd. (Het was in het begin van de avond, dus absoluut niet laat.)
Supergoed dat er gekozen wordt om deze producten ‘groen’ te bezorgen, per fiets!
Wat ik ook heel goed vind, is dat er geen enorm grote verpakking omheen zat. Gewoon een Rituals tasje wat dicht geniet was.
Mijn bestelde producten werden netjes…
Mijn bestelde producten werden netjes op tijd bezorgd
Product op tijd afgeleverd.
Bringly is voor mij nieuw
Bringly is voor mij nieuw, maar het bevalt goed. De verzending is heel snel. Sneller dan post.nl of van DHL
Voor mij mag het zo doorgaat.
Snel en netjes bezorgd!
Fantastisch ik wist niet wat ik zag een…
Fantastisch ik wist niet wat ik zag een koerier op de fiets, en wat een snelle levering. Top ook nog beter voor het milieu.
Prima service
Een snelle levering
Een snelle levering, 's ochtends besteld, en begin avond bezorgd. Vriendelijke bezorger!
Fijne levering, geen code ontvangen
Aardige bezorger en kwam op de eerste werkdag na bestelling binnen. In principe verliep alles perfect. Eén puntje is wel dat er gevraagd werd om een 4-cijferige code die ik nooit ontvangen heb. Bezorger vertelde me dat ik de 3e was zonder code en het was verder ook geen probleem. Alleen op deze manier heeft het niet veel nut als je de bestelling ook gewoon zonder deze code krijgt.
Ik ben erg tevreden, maar misschien is die code iets om naar te kijken.
Mvg, een tevreden klant
Vlot bezorgd!
Vlotte bezorging! Op zondag besteld en maandag in huis. Vriendelijke bezorger.
Top!
Het pakketje werd binnen een paar uur na bestelling al geleverd en dat zonder extra kosten en ook nog eens duurzaam, op die fiets. Echt top!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.