Brilliant Solar Sverige AB Arvostelua

2. Akku- ja paristokauppa
  3. Aurinkoenergialaitteiden toimittaja
  4. Aurinkosähkövoimala

Yrityksen kirjoittama

Brilliant Solar är din totalentreprenör av solcellsanläggningar och batterilösningar anpassade för svenska hushåll och företag. Hos Brilliant Solar tror vi på att kraften av solenergi gör en positiv skillnad – både för din plånbok och för vår planet. Låt oss hjälpa till att ta steget mot en mer hållbar och ljusare framtid!

Välttävä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 1/5 tähteä

Varning för detta företag och andra där Stefan Bernenfelt är inblandad

Varning för detta företag + Entreprenadcraft Jönköping, Entreprenadcraft bygg invest, Hökengruppen med flera bolag som Stefan Bernenfelt är inblandad i!

Anlitade dem för byte av tak för 18 månader sedan. När nästan allt arbete var klart skickade de slutfaktura. Det var förstås idiotiskt av mig att betala den innan allt var klart, men det gjorde jag. 15 månader efter slutbetalning är arbetet inte klart. Jag har ringt, messat ett oändligt antal gånger och har hela tiden blivit lovad att de snart kommer. Men det blir förstås inget med det. Oseriöst och trist. Kanske är det deras affärsidé att göra så hela tiden. Borde vara lukrativt...

I Stefan Bernenfelts affärsidé verkar också ingå att starta bolag som går i konkurs och som sedan startas upp igen i annan form. Anlita aldrig något av hans företag!

15. heinäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Akta er för det här företaget

Likt tidigare recensioner så är det är ett bolag att akta sig för och undvika att ens att ha kontakt med. Ägarna startar nya företag, kursar dem, sen startar ett nytt. Alla som anlitat dem blir dessutom lidande då inga garantier gäller längre.

De tidigare ägarna har efter den här konkursen startat nya bolag, Entreprenad Craft Bygg Invest Jönköping AB och Garant Solar Sverige AB. Akta er även för dem då dessa säkert kommer att gå samma öde till mötes.

Jag citerar som recenenten skrev i februari 2025: "Undvik, undvik, undvik – detta är en ren bluffverksamhet!"

9. toukokuuta 2025

Vilket skitbolag!!

Företaget är begärt i konkurs!! Det går inte att kontakta företaget och jag har utfört en besiktning av solceller som gav nedslag så det blir till att kontakta ARN och reklamera skiten!! Aldrig mer Brilliant Solar AB oavsett om de kommer ur konkursen eller skapar nytt bolag!!

26. toukokuuta 2025

undvika detta företag

Det här företaget är registrerat hos Kronofogden och har en mycket tveksam affärspraxis. Ägaren är extremt påträngande och ringer upprepade gånger, även efter att man tydligt har sagt att man inte är intresserad av att köpa något. Vid avvisande kommer hot och otydliga insinuationer om konsekvenser, vilket skapar en mycket obehaglig situation.

Det har spridits brett inom Kalmar att detta är ett instabilt och opålitligt företag. Flera andra företagare i området har varnat för att ha någon som helst affärsrelation med dem, och jag rekommenderar starkt att man lyssnar på dessa varningar.

Innan du ens överväger att göra affärer med dem, gör en enkel offentlig kontroll hos Kronofogden. Det kan spara dig månader av juridiska bekymmer och onödigt trassel. Företaget har visat sig vara mycket skumt och oseriöst, och det är bäst att hålla sig långt borta.

Undvik, undvik, undvik – detta är en ren bluffverksamhet!

15. helmikuuta 2025
Brilliant Solar Sverige AB-logo

Vastaus yritykseltä Brilliant Solar Sverige AB

Vi beklagar att du verkar ha haft en dålig upplevelse.

Den information som du angett här är dock inget som vi känner till eller är medvetna om att varken vår personal eller någon av delägarna i bolaget sysslar med. Om du har mottagit ett samtal som du uppfattar som hotfullt, ber vi dig att kontakta oss med detaljer om detta så att vi kan undersöka saken och se till att det inte förekommer sådant beteende i vårt bolag.

Vi har kunnig personal med över 18 års erfarenhet av solcellsinstallation, försäljning och att driva företag, samt goda relationer med flera stora bolag i vår närhet.

Vi har inget emot att potentiella kunder eller samarbetspartners gör sin egen research genom myndigheterna, och vi är övertygade om att en noggrann undersökning kommer att visa att vi är ett seriöst och pålitligt företag.

Vi har bett dig att återkomma genom Trustpilot med mer information om vad din upplevelse handlar om, vilket du inte har svarat på. Vi kan därför inte heller bekräfta om det du skriver här handlar om oss eller är en äkta upplevelse.

Vi uppmanar dig att kontakta oss direkt för att diskutera dina bekymmer på telefon 010-10 15 280 eller info@brilliantsolar.se

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin