Brekr Arvostelua 250

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Deze week heeft mijn Brekr binnen 2,5 jaar de 25.000 km aangetikt. Daarvoor is het ook aangeschaft. Met het oog op langjarig,dagelijks en duurzaam gebruik. Pas geleden zijn de banden, schokbrekers voo... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Wat een geweldige service heeft Brekr. Ik had een probleempje met de voorvork en kon snel langs komen ondanks drukke agenda. Probleem is tijdens een bak koffie keurig opgelost. Heb direct ook een onde... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

De communicatie voor de levering was erg fijn. IVM met onrustige werkrooster waren ze hier erg flexibel in. Ik vond alleen de levering aan huis zelf erg rommelig gaan. De manier waarop 2 jongema... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

I'm riding no.22 of the first production series. Such a brilliant product. You can feel the product is built by team of specialists in innovative electric 2-wheel based transportation. I've had minor... Näytä lisää

1. Valmistaja
  2. Skootterikauppa

Tietoja yrityksestä Brekr

Yrityksen kirjoittama

The electric vehicle of the future has two wheels - and that electric power should be fun and exciting. That's why Brekr bikes have a futuristic design with real user benefits. Ride them, it will make you smile. We promise. ⚡️💚

4,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Op en top klant vriendelijk bedrijf

Heb de brekr nu 6 maanden in gebruik en ben er nog steeds blij mee. Heb 2 keer contact gehad met de klantenservice ivm een niet werkende acceleratiehendel. Er wordt naar je geluisterd en men denkt met je mee. De reparaties kunnen aan huis gedaan worden. Of in de werkplaats in Doetinchem. Ik kan niet wachten tot het weer wat warmer word zodat ik kan gaan toeren.

19. elokuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Brekr, start-up met nu al een cultstatus

Ik heb zakelijk een jong (1-2022) gebruikte Brekr gekocht en deze vandaag de 6000KM beurt laten geven. Aan huis, en dat is erg prettig. Max heet ook echt Max, belt ook daadwerkelijk 15 minuten voordat hij er is, drinkt snel een kopje koffie en gaat in zijn bus service verlenen aan je Brekr. Zo eenvoudig is het en moet het ook zijn, toch kunnen daar veel andere bedrijven nog heel veel van leren.

De Brekr rijdt perfect, mag van mij nog 5 KM harder (dan gaat de Brekr nog beter mee met het verkeer) maar dat zou in NL te veilig zijn en is illegaal. Vering vond ik wat hard/schokkerig maar heeft Max teruggezet naar fabrieksinstellingen. En daarbij uitleg gegeven hoe aan te passen.

Brekr niet alleen fraai om te zien. Een start-up met een verassend goed doorontwikkeld product. Heeft voor mij nu al een cultstatus. Dat is erg knap maar dik verdient!

29. marraskuuta 2022

5000 km und immernoch glücklich

Ich fahre seit 5000 km und 11 Monaten die erste BREKR von Berlin, und jede Fahrt ist Genuß pur. Sie fühlt sich immer stabil und sicher an und auch der Komfort ist nach 40 Minuten Fahrt noch top. Sie ist so leise, dass Kollegen mich bei der Ankunft schon gefragt haben, ob der Motor schon aus wäre, und ich sie nur noch hätte rollen lassen. Das Design ist modernes BAUHAUS: Kein Blödsinn. Nirgends. Mittlerweile habe ich auch einige Leute dieser winzigen Firma kennengelernt, und die sind alle cool, entspannt und professionell. Kleiner Funfact: Im Sommer hat mich ein Rocker auf einer Harley gegrüßt. ... Wahrscheinlich hatte er nur den dicken Scheinwerfer gesehen :-)

23. marraskuuta 2022

Six stars for the Brekr

The entire Brekr experience is rated by me with six stars ******.
A gorgeous team building a gorgeous e-moped which is so much fun to ride.
Thanks.

15. syyskuuta 2022

Fantastische brommer

Firma Brekr is bij mij aan huis geweest voor een proefrit met de Brekr brommer, wat ideaal was zodat ik niet helemaal naar Doetinchem hoefde te rijden. De brommer rijd fantastisch! Ik was meteen verkocht en heb diezelfde dag nog één besteld. Nu is het wachten op de levering zodat ik heerlijk kan gaan toeren in Friesland. En hopelijk veel bekijks ga krijgen. Ik heb vertrouwen in een oer-Hollands product.

Hele blije klant

Mijn ervaringen op mijn Brekr zijn alleen maar fantastisch! Rijden verveeld nooit en elke rit is het dik genieten. Laden is soms wel een dingetje. De handeling vergt soms nog wel eens geduld! Dik tevreden dus over deze gave bike. Denk dat ik er ook een wil voor bij mijn vakantiehuisje! dikke 10!

15. lokakuuta 2022

ik ben fan!

rijplezier, comfort, sportiviteit, functionaliteit is absoluut top.
service idem dito. iedereen is steeds erg vriendelijk en behulpzaam.
ik ben fan!

23. syyskuuta 2022

Geweldig

Een fantasties apperaat en makelijk in gebruik. De app van brekr is ook een goede toevoeing voor een veilig gevoel dat je altijd weet waar je brekr is en die een push melding geeft zodra er een beweging opgemerkt word. De service van het brekr team is erg duidelijk en snel.

Trotse bezitter van een Brekr

Ik ben nu 5 maanden de trotse bezitter van een Brekr en heb al vele mooie kilometers mogen maken. Het is niet alleen een super mooi design maar heeft ook fantastische rijeigenschappen waardoor een ritje door het Limburgs landschap nog meer genieten is. De Brekr parkeren bij een terrasje en je hebt gelijk aanspraak met mensen en kun je jouw verhaal doen over jouw ervaring over het Brekr team, en daar kan ik alleen maar positieve verhalen over vertellen.

Saanut 5/5 tähteä

BREKR ongeëvenaard op eenzame hoogte

De BREKR nu bijna 7 maanden intensief in gebruik. Kwaliteit van de bromfiets is eigenlijk motorkwaliteit. In mijn ogen overgedimensioneerd en daarmee zeer robuust. Ook in het verkeer word je voor vol aangezien en dus veiliger. Goed over nagedacht. Accu is van Duitse degelijkheid en dus betrouwbaar. De BREKR is een beleving op de weg! Je moet er op rijden om het te ervaren. Ongeëvenaard en op eenzame hoogte in zijn klasse!

Zeer warm aanbevolen

Heel sympathiek klein bedrijf met enthousiaste, behulpzame medewerkers. Een verademing en voorbeeld voor veel anderen, in een tijd waarin service en communicatie nauwelijks nog lijken te bestaan.

29. syyskuuta 2022

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin