Deze week heeft mijn Brekr binnen 2,5 jaar de 25.000 km aangetikt. Daarvoor is het ook aangeschaft. Met het oog op langjarig,dagelijks en duurzaam gebruik. Pas geleden zijn de banden, schokbrekers voo... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wat een geweldige service heeft Brekr. Ik had een probleempje met de voorvork en kon snel langs komen ondanks drukke agenda. Probleem is tijdens een bak koffie keurig opgelost. Heb direct ook een onde... Näytä lisää
De communicatie voor de levering was erg fijn. IVM met onrustige werkrooster waren ze hier erg flexibel in. Ik vond alleen de levering aan huis zelf erg rommelig gaan. De manier waarop 2 jongema... Näytä lisää
Yritys on vastannut
I'm riding no.22 of the first production series. Such a brilliant product. You can feel the product is built by team of specialists in innovative electric 2-wheel based transportation. I've had minor... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
The electric vehicle of the future has two wheels - and that electric power should be fun and exciting. That's why Brekr bikes have a futuristic design with real user benefits. Ride them, it will make you smile. We promise. ⚡️💚

Hogenslagweg, 10b, 7009 CD, Doetinchem, Hollanti
Beware they do not care about your bike even with the Connectivity service bought. I was asking about the insurance several times before the delivery, and the answer was always “not yet ready, but will be by the delivery day”. On the delivery day I asked the Brekr employee who delivered the bike once again about the insurance in case of a theft and he assured me that I will get a replacement bike in case of a theft due to my Connectivity service. Replacing a bike in case of a theft when an additional service is bought is a norm for other bike companies, so being assured, I accepted the delivery. Guess what? In three days my brand new bike was stolen and Brekr just demonstrates a complete lack of concern. The GPS tracker also does not work well, it went off in just a day or two.

Vastaus yritykseltä Brekr
Het was zeker het wachten waard. Na bijna een jaar heb ik me fiets ontvangen en hij rijdt super. Service van Brekr is ook top!
Ik heb de Brekr F250 nu ongeveer twee weken in gebruik en ik kan het volgende erover zeggen:
- Fietst heel prettig. Trekt snel op en rijdt soepel, alhoewel de gashendel die er voorheen opzat (die inmiddels is verboden), een mooie aanvulling was geweest.
- Ontwerp is ongeëvenaard. Uiteraard is het een kwestie van smaak, maar van alle e-bikes/fatbikes die je door de straten van A'dam ziet rijden, is dit verreweg dé mooiste ;)
- De long range accu moet ik nog binnenkrijgen, maar met de standaard accu (volle lading), haal ik +- 60 km op stand 2. Ik heb echter geen app om dit bij te houden, dus kan wel wat meer of minder zijn.
- Het zadel zit prettig (ook voor langere ritten). Het zadel loopt echter schuin af waardoor degene die achterop zit naar voren schuift tijdens een rit.
Geen enkel product is perfect, dus in het kader van constructieve kritiek:
- Volgens Brekr hebben ze geen vering aan de F250 toegevoegd, omdat de dikke banden voldoende zouden zijn om schokken op te vangen (als ik het goed begreep). Ik ben echter van mening dat het wel degelijk een groot verschil had gemaakt. Er zijn nou eenmaal hobbels/groeven op fietspaden en zelfs met een lagere snelheid gaat de fiets keihard op en neer. Ik hoop dat dit later nog beschikbaar komt op de website.
- Zelf ben ik vrij klein (1.68) en was een wat langer stuur voor mij prettiger geweest. Het stuur naar beneden kantelen heeft zeker geholpen, maar ik kom nog steeds wat "arm lengte" te kort. Iets naar voren schuiven kan natuurlijk ook, maar daar zit het zadel minder comfortabel ;).
- De oplader heeft helaas alleen een lichtje dat groen kleurt als de accu volledig is opgeladen. Het zou fijn geweest zijn als je ook kon zien hoeveel de batterij was opgeladen, maar hiervoor moet je dus de accu in de fiets plaatsen.
Voor de rest... Hoopte ik de F250 grotendeels krasvrij te kunnen houden, maar wellicht was dat een onrealistisch doel :P. Het materiaal is vrij krasgevoelig wat sowieso niet uniek is voor de F250...
Al met al is het een top fiets met hier en daar wat tekortkomingen. Ik ben nog altijd erg tevreden met mijn aankoop en verheug me erop deze zomer eindeloos te fietsen. Kan het alleen kiezen tussen 4 of 5 sterren op trustpilot, maar ik geef het een 4.5.
Zal na een paar maanden mijn review verder aanvullen als ik het me herinner...
WAT EEN GEWELDIGE FIETS! 🔥
Ik heb m vorig jaar besteld, bijna een jaar op gewacht, zat te twijfelen om het te annuleren. Blij dat ik het niet heb gedaan.
Vooral met mooi weer. Heerlijk fietsen.
Echt een top fiets geleverd. Het wachten is het waard.
Geweldig product. Zeer degelijk en doordacht. De service is top.
Top fiets en de service is helemaal top.
Ik had mijn brekr 1 week toen een pedaal eraf viel. Schroefdraad was kapot. Dit is door brekr snel en keurig opgelost. Tijdens het vervangen van het pedaal zijn ook gelijk nieuwe remblokken gemonteerd omdat deze inmiddels een update hebben gehad van brekr.
Zeer tevreden over de fiets en de service!
Helaas moet ik zeggen dat mijn ervaring met de Brekr Model F250 niet zo positief is geweest als ik had gehoopt. Na de aankoop van deze fiets ben ik tegen verschillende problemen aangelopen die mijn fietservaring aanzienlijk hebben verstoord.
Probleem:
- gps-tracker storing:
- Nieuw IMEI aanpassen
- Vertraagde levering
- Slordigheid met Montage
- Ontbrekende onderdelen na reparatie
- Storing en schade geleverd
Ten eerste was de kwaliteit van de fiets niet wat ik had verwacht. Ondanks de mooie uitstraling voelde de fiets niet zoals verwacht. Dit gaf me weinig vertrouwen in de duurzaamheid van het product, en het lijkt alsof het TWEEDEHANDS is. Op de eerste dag waren er problemen die gerepareerd moesten worden. De fiets leek niet consistent te werken en vertoonde regelmatig storingen, waardoor mijn ritjes vaak werden onderbroken en minder aangenaam waren dan gehoopt. Jammer genoeg was het, in tegenstelling tot wat werd gezegd, zeker het wachten waard. Dit vergrootte alleen maar mijn frustratie.
Al met al kan ik niet anders dan zeggen dat ik zeer teleurgesteld ben in mijn ervaring met de Brekr Model F250. Voor de prijs die ik heb betaald, had ik veel meer kwaliteit en ondersteuning verwacht.

Vastaus yritykseltä Brekr
Kwaliteitsproduct en de service is top!
Communicatie en afspraken verliepen soepel en correct.
Omdat zij graag willen dat hun klanten zo snel mogelijk de nieuwe F250 mogen ervaren (na een productie vertraging) hebben zij de fatbike afgeleverd begin januari 2024 met een kleine accu (540Wh). De grote accu (720Wh) die ik oorspronkelijk had besteld, had ik een paar weken later gekregen.
De kleine accu heb ik met korting mogen overnemen.
Na 2 maanden heb ik nog een extra checkup gekregen voor een klein probleem met de remmen.
Zij kwamen met hun mobiele werkplaats langs de deur en het probleem was snel opgelost.
De Brekr F250 fietst LEKKER!
De grotere wielen en de verstelbare zadel zorgen ervoor dat het precies goed afgesteld kan worden voor mij.
Ik ben zeer tevreden met Brekr.
Binnenkort ga ik de add-ons checken om mijn fatbike te upgraden.
Ich fahre das Bike seit ca. zwei Jahren und genieße jede Minute.
Service und Kommunikation sind absolute Spitzenklasse.
Weiter so Brekr!
De Brekr brengt me dagelijks door weer en wind en heel, heel veel regen naar het werk. Ondertussen ga ik richting de 7000 km. De 1e kleine beurt is ook prima afgewikkeld. Alleen maar lof !!! Mijn reiskosten nu zijn nog maar een fractie in vergelijking met dagelijks auto gebruik. En natuurlijk milieu vriendelijker (-:
Ik vond alleen de levering aan huis zelf erg rommelig gaan. De manier waarop 2 jongemannen de Brekr Model B aan mij uitlegde, vond ik niet duidelijk genoeg. Was erg koud weer buiten toen ze de Brekr kwamen afleveren, maar dat neemt niet weg dat ik graag duidelijk hoor hoe mijn Brekr Model goed werkt. Deze manier van communicatie viel mij tegen van de medewerkers. Wel belde ze netjes vooraf dat ze eraan kwamen wat erg fijn was om te weten!
Voor de rest erg positief over mijn ervaring van Brekr. Een hele grote aanrader!!!

Vastaus yritykseltä Brekr
Snel en goed geholpen na het constateren van een ontbrekend extra onderdeel na een bestelling. Vriendelijk en no nonsens.
Enkele maanden geleden mijn Brekr gekocht. Helaas wilde mijn knipperlicht niet meer knipperen. Gebeld voor reparatie. Binnen een paar dagen netjes de bus voor de deur op het werk. Probleem uitgelegd en meteen nog even aangegeven dat ik de zitting niet altijd goed in het slot viel. Beide problemen netjes opgelost. Bij thuiskomst zag ik dat zelfs nog even de afdek dopjes van de accu aansluiting weer compleet waren en heel. Was ik zelf vergeten te vragen. De Brekr en de service zijn beide top in orde.
Ik raakte geïnteresseerd in de Brekr B4000 vanwege het fraaie ontwerp en het idee van een elektrische brommer sprak me erg aan. Ik ben bij Brekr langsgeweest voor een proefrit en kreeg een rondleiding. Gastvrij ontvangen en goede uitleg. Ik had besloten om de Brekr aan te schaffen. Ik rij er inmiddels 5 maanden op, geweldig. Zeer tevreden over de service en aflevering.
Ik ben sinds 16 oktober eigenaar van een prachtige Brekr Model B4000. Ik ben superblij met deze elektrische bromfiets! Over de Bekr zelf, de brommer 'klopt' en is 'logisch' qua ontwerp. De kwaliteit is degelijk en het rijgedrag is fenomenaal! De service van Brekr is ronduit goed! Ik had een aantal vragen omtrent technische werking van o.a accu en bediening bromfiets, deze vragen werden zeer snel beantwoord en opgelost! Brekr is een Top Bedrijf!
Ik heb mijn B4000 inmiddels bijna 1 jaar en kan zeggen dat het bij Brekr echt top geregeld is. Tijdens aflevering erg gastvrij ontvangen en goede uitleg gekregen. Ook de Riders Day afgelopen september was erg goed georganiseerd. Bij vragen denken ze graag mee ook eventuele problemen worden snel en goed opgelost.
De B4000 is dan wel niet de goedkoopste maar hij is zijn geld zeker waard.
De Brekr b4000 is echt een top brommer van het bestellen tot aan de aflevering van de brommer zijn ze heel vriendelijk en netjes dus echt een top bedrijf en product de Brekr b4000 rijd super wat een comfor
Ik rij nu 3 weken met mijn nieuwe Brekr model B 45km/u van en naar het werk 18km heen en terug door weer en wind. Wat een prachtig retro, vintage caferacer ontwerp.
Deze top brommer plakt gewoon aan de weg. Ik heb even moeten zoeken naar de juiste afstelling van de vering maar ook dit is kinderspel om dit aan te passen. Lekker stil " cruisen " in de bossen en met geluid door het straatbeeld vlammen tegen 50km/u. Alle 4 de modussen testen leert je al snel rekening te houden met het bereik. Ook de volgorde van de batterij op te laden had ik snel onder de knie dankzij de deskundige uitleg bij de levering. Die was zoals beloofd na 3 weken piekfijn geleverd. Wat een fijne service van een topbedrijf dat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel draagt. Dank je wel aan alle Brekr medewerkers om deze prachtige brommer te ontwerpen en te bouwen! Van begin tot nu ben ik een zeer gelukkige Brekr rijder. Prijs kwaliteit is gewoon top!
Na lang wikken en wegen en dromen, de stap gezet en een Brekr model B aangeschaft. De bestelling deed ik bij MOEVS te Antwerpen, alle communicatie verliep zeer vlot. Toen werd ie geleverd... wat. een. plaatje. Rijden en handling is gewoon een droom.
Ik laat de wagen vaak thuis staan wanneer ik enkele dorpen verder een afspraak heb, voor deze situaties is dit vervoersmiddel ideaal.
Een nadeel: de vele vragen wat en hoe ;-) (grapje, geen nadeel, maar vele mensen stellen vragen bij het aanzien van dit pareltje).
Gewoon top!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.