Deze week heeft mijn Brekr binnen 2,5 jaar de 25.000 km aangetikt. Daarvoor is het ook aangeschaft. Met het oog op langjarig,dagelijks en duurzaam gebruik. Pas geleden zijn de banden, schokbrekers voo... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wat een geweldige service heeft Brekr. Ik had een probleempje met de voorvork en kon snel langs komen ondanks drukke agenda. Probleem is tijdens een bak koffie keurig opgelost. Heb direct ook een onde... Näytä lisää
De communicatie voor de levering was erg fijn. IVM met onrustige werkrooster waren ze hier erg flexibel in. Ik vond alleen de levering aan huis zelf erg rommelig gaan. De manier waarop 2 jongema... Näytä lisää
Yritys on vastannut
I'm riding no.22 of the first production series. Such a brilliant product. You can feel the product is built by team of specialists in innovative electric 2-wheel based transportation. I've had minor... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
The electric vehicle of the future has two wheels - and that electric power should be fun and exciting. That's why Brekr bikes have a futuristic design with real user benefits. Ride them, it will make you smile. We promise. ⚡️💚

Hogenslagweg, 10b, 7009 CD, Doetinchem, Hollanti
Een goede klantenservice en mooie locatie! De mensen zijn er vriendelijk en staan je graag te woord. Er is een goede binding tussen jou als rijder en het bedrijf en ze helpen je ook verder.
Uitmuntende service. Komen op lokatie langs. Repareren kosteloos. Bellen even na. 100% score!
Superleuke ervaring vorige week!
Robin van Brekr kwam langs, helemaal bij ons in Zeeland om ons te kunnen laten proefrijden op locatie!
Proef gereden, samen met het vrouwtje...ge..wel..dig!
Gelijk een Brekr besteld, kan niet wachten tot ie er is :-)
De service van brekr is super.
Niet dat er veel problemen zijn, ding rijd geweldig. Maar al heb je vragen dan mail je even en heb je binnen een dag je antwoord. Vaak word er ook nog gebeld. Voor check ups of reparaties komen ze met een bus naar je huis. Brekr word dan gelijk helemaal na gekeken en dan kan ie er weer tegen aan. Brekr zelf is robuust en kan prima tegen regen, modder en een stootje. En anti diefstal service (tracking en app etc) werken ook goed. Brekr is klant gericht, persoonlijk en professioneel.
Een prachtig product met daarbij geweldige service. Wat wil je als klant nog meer?
Het is duidelijk dat het team van Brekr zelf echte liefhebbers zijn met verstand van zaken. De brommer is tot in de puntjes geperfectioneerd en rijdt als een zonnetje. Het is dan ook elke dag weer een plezier om er mee rond te rijden, zowel woon/werk als grotere afstanden. De accuduur (in mijn geval 55km) is prima!
Na de brommer online besteld te hebben ben ik telkens goed op de hoogte gehouden van de status, ook toen corona wat roet in het eten begon te gooien. Na de (zeer persoonlijke!) aflevering zijn er wat kleine servicedingetjes geweest welke telkens weer professioneel en razendsnel opgelost werden.
Achterhoekse no-nonsense, liefhebberij voor alles wat rolt en goede service. Daar kunnen nog velen van leren!
Goeie kwaliteit brommer en goeie klant vriendelijkheid
Mooie toelichting bij een mooi product. Ik heb de brekr aangeschaft.
After 5 months every ride on my Brekr is still so much fun. It's a great machine made by great people. Thanks for the fun & service!
Super service, snelle antwoorden op al onze vragen en achteraf fijn genieten wanneer we met onze Brekr cruisend door gans België rijden.
Ik merk een enorm enthousiasme onder de mederwerker. Zowel telefonisch als per mail. Hoewel ik zelf trost op mijn Brekr ben zie je dat ook bij de medewerkers. Dat is leuk om te ervaren. Ook had ik eens een melding gemaakt van een klein mankement en enkele dagen later stonden ze bij mij op de stoep (in Amsterdam) om het te repareren. Alles zonder kosten. Super service noem ik dat.
Van bestelling tot aflevering dacht Brekr mee. Helaas werd de levering door Corona meerdere keren uitgesteld. Toen hij uiteindelijk geleverd kon worden kwam mij dat niet goed uit ivm een verhuizing. Geen probleem, Brekr hield mijn brommer graag als showmodel totdat ik de brommer wel kon ophalen.
Tijdens de aflevering in Doetinchem werd alle tijd genomen, en in de januari kou ben ik daarna naar huis gereden.
Het enthousiasme, de duidelijke uitleg, de rondleiding door het bedrijf in Doetinchem en natuurlijk de proefrit hebben mij doen overhalen om voor de razend originele Brekr te kiezen.
Ook de service is helemaal top! Of het nu het regelen van de verzekering is of het bezorgen van de Brekr, je wordt goed geholpen.
Deze is eigenlijk net zo degelijk en betrouwbaar als de Brekr zelf.
Leuke enthousiaste meisjes en jongens met een mooie missie en een prachtig product!
Prachtig bedrijf, met dito product.
Zeer goede service door goede bereikbaarheid met korte lijnen en daardoor direct oplossen van (mogelijke) problemen en het geven van advies.
Een Top bedrijf, goed en mooi product ontwikkeld.
Ook service na aankoop was goed.
Prima communicatie en bij problemen met het product werd er snel gereageerd en actie ondernomen.
Er werd snel een afspraak gepland om bij mij op locatie het probleem te verhelpen. Ook werd door de vriendelijk medewerker meteen een aantal ander zaken van de brommer nagekeken.
Brekr rijdt lekker, je kan er flink hard mee door de bocht.
Na een half jaar ontstond er een software probleempje. Hij reed gewoon nog, maar bij remmen remde hij wel extreem op de motor. Er is meteen een monteur langs geweest en heeft alle nieuwe aanpassingen toegepast op de Brekr.
Nieuwe software en hij rijdt nu nog lekkerder en sneller. Dit was gratis.
Ik krijg veel complimenten over de Brekr en hij trekt ook wel wat bekijks.
In december 2020 heb ik mijn Brekr uitgeleverd gekregen. Het contact met Brekr is rondom de uitlevering en daarna zeer laagdrempelig en goed verlopen. Het is 1 keer voorgevallen dat ik niet verder kon rijden door een storing, mijn Brekr is toen vlot opgehaald en ik kon tijdelijk verder rijden op een leen-Brekr. Nadat de storing was opgelost werd mijn eigen Brekr weer thuis afgeleverd. Het team van Brekr is altijd goed bereikbaar en denkt met je mee, hun enthousiasme over de Brekr werkt daarnaast ook aanstekelijk.
Geweldig team. Er is snel contact en vooral een fijne persoonlijke benadering. Net zoals de Brekr zelf een fijne ervaring. Je bent direct in contact met de makers, ze weten waarover ze het hebben. Website helder en overzichtelijk.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.