Brejnholt Outlet Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Jeg skulle kun bruge en enkelt specifik vare, og efter at have undersøgt markedet, var det Brejnholt Outlet, der havde den absolut bedste pris. Oplevelsen med deres ekspedition var helt i... Näytä lisää

Helt vildt god oplevelse, min holdning er at det er når noget går galt at man kan vurdere en virksomheds serviceniveau. Fik en varer der var defekt, kontaktede dem og uden problemer blev problemet... Näytä lisää

Der manglede en del i den kasse vi fik. Og da vi manglede den akut, blev vi nødt til at købe den anden sted, for at komme videre. Vi blev mødt af en meget hjælpsom person i telefonen, der kom hurti... Näytä lisää

1. Remonttitarvikeliike
  2. Rakennustarviketori
  3. Työkalukauppa

Velkommen til Brejnholt Outlet – en del af XL-BYG Brejnholt. Her kan du gøre et kup, når vi sælger ud af værktøjer, arbejdstøj m.m., som vi ikke længere har plads til på hylderne. Vi tilbyder kendte mærkevare til Outlet priser. Spar helt op til 70%

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

12 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Enestående service og markedets bedste pris! ⭐⭐⭐⭐⭐

Oplevelsen med deres ekspedition var helt i særklasse:

*Imponerende hurtig ekspedition:
Jeg lagde min bestilling efter lukketid fredag, og allerede mandag morgen – over en time *før* deres officielle åbningstid – var min ordre behandlet og klar til afsendelse. Det kalder jeg effektivitet!

*Bedste pris på markedet:
De var simpelthen billigst med varen.

*Forsvarlig indpakning:
Varen blev leveret lynhurtigt og var pakket forsvarligt ind, så den kom frem i perfekt stand.

En super professionel og gennemskuelig handel. Fem store, velfortjente stjerner herfra!

30. kesäkuuta 2026

Dårligt pakket forsendelse

Værktøjet var pakket i en alt for stor kasse uden nogen form for fyld eller beskyttelse. Det var blot lagt løst i kassen og kunne bevæge sig frit rundt under transporten. Ved et kraftigere stød kunne det nemt have gennembrudt papkassen og faldet ud. Emballeringen var derfor utilstrækkelig og gav ikke indtryk af, at varen var forsvarligt sikret under forsendelsen.

1. kesäkuuta 2026

Brejnholt Outlet nailer den

Brejnholt Outlet havde præcis det, jeg ledte efter - til en rigtig god pris og med helt fine leveringsomkostninger og betingelser. Bestillingen gik gnidningsfrit, de sendte hurtigt, og kommunikationen var tilpas uden at spamme. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Anbefales.

3. kesäkuuta 2026

Svarer ikke på de mails man sender til deres opgivede mailadresse

Jeg handlede på siden fredag d. 27/3 kl. 18.25 så ved godt det er efter fyraften, men da I allerede reserverede pengene i banken med det samme, forventede jeg også at modtage en mail fra jer omkring købet. Jeg fik dog intet før om formiddagen mandag d. 30/3 hvor der kom en faktura. En eller anden form for ordrebekræftelse havde været rart - om ikke andet bare en mail med at i havde modtaget min ordre og kigger på den førstkommende hverdag. Det føltes lidt usikkert at gå og vente på.

Da jeg stadigvæk intet havde modtaget lørdag d. 28/3 skrev jeg en mail til jer samme formiddag, men har stadigvæk intet svar modtaget.

Jeg har oprettet en konto på jeres side, og I skriver i den mail jeg modtog umiddelbart efter, at jeg ved at logge ind bl.a vil kunne se tidligere ordre samt ordrestatus. Jeg oprettede mig netop pga. ordrestatus da jeg jo intet modtog fra jer efter mit køb. Jeg har dog på intet tidspunkt kunne se min ordrestatus eller mit køb derinde. Det skrev jeg også en mail og spurgte til d. 31/3, heller ikke den henvendelse har jeg fået svar på.

Jeg modtog dog varen onsdag d. 1/4 så der har været en fin og hurtig forsendelse, men de manglende svar fra jer gør mig dog alligevel usikker på om det er en butik jeg vil anbefale til andre eller selv benytte mig af på et senere tidspunkt. En track and trace kode havde også været rart.

Jeg sidder nu bare og håber på, at der ikke bliver problemer med den vare jeg har givet i svendegave til min nevø for kan jeg så til den tid forvente svar???

Når jeg vælger at give 4 stjerner skyldes det prisen og den forholdsvise hurtige forsendelse.

30. maaliskuuta 2026