Brejner Entreprenørfirma A/S Arvostelua 19

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

1. Ränninpuhdistuspalvelu
  2. Betoniurakoitsija

Vi skaber fundamentet for godt byggeri. Som autoriseret kloakmester løser vi din opgave i jordhøjde. Vi er stærke indenfor både slamsugning, kloakspuling samt alle områder indenfor sug og spul. Dertil kommer alle opgaver indenfor kloak, fundament, klimasikring/LAR, belægning og anlæg – både det grønne når det kommer til hæk, græs og have samt det grå fra etablering, fliser, støttemure og sten og alt derimellem.

4,1

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Vi har haft Jesper ude hos os i to…

Vi har haft Jesper ude hos os i to omgange nu. Hver gang har der været en super kommunikation, både over telefon inden og mens han er her. Jesper har givet den ekstra service, ved at forklare og vise årsager, det er ikke alle firmaer der gør det. Godt humør også. Vi ringer igen når det bliver aktuelt.

27. helmikuuta 2026

Gør jer selv den tjeneste og hold jer…

Gør jer selv den tjeneste og hold jer langt væk fra den her virksomhed. Har forsøgt at snyde mig med over 10 forkerte fakturaer, og trods ufattelig mange henvendelser har sagen trukket ud i næsten 6 måneder. Helt unødvendigt og utrolig meget spild af kunders tid.
Ingen undskyldning fra virksomheden - kunne jeg give 0 stjerner gjorde jeg det. Øv.

24. lokakuuta 2025
Brejner Entreprenørfirma A/S-logo

Vastaus yritykseltä Brejner Entreprenørfirma A/S

Kære Caroline, Det gør os trist at se at du skriver som du gør idet vi har haft kontakt til dig flere gange og sendt dig kreditnotaer iht. aftale med dig og så forvente vi jo at fakturaen bliver betalt. Vi skal selvfølgelig beklage at tingende tog tid men vi mener vi har forsøgt at løse dette og dermed også ved at du har modtaget det aftale fra os.

Super imødekommende og professional…

Super imødekommende og professional betjening på akut telefonen i helligdagene mellem jul og nytår. Vores grundvandpumpe var ved at stå af og vi fik god vejledning og i sidste ende hjælp ved tilkald da pumpen døde natten til en søndag. Hurtig midlertidig løsning blev etableret af vagten indtil leverandøren havde den rigtige pumpe på lager et par dage senere. Samme tekniker fulgte sagen til dørs og han var professionel, rådgivende omkring eventuelle yderligere foranstaltninger og var i det hele taget et behageligt bekendtskab.
Kan kun anbefale firmaet.

29. joulukuuta 2024

Hurtig respons og god service

Jesper dukkede op en time efter vi havde ringet. Han afhjalp vores problem hurtigt og effektivt. Meget hjælpsom, kompetent og yderst behageligt. Hvis vi skulle have brug for hjælp igen ville vi klart ringe efter Jesper igen.

13. joulukuuta 2024

Kloak inspektion

To kompetente og venlige medarbejdere fra Brejner har netop udført en video inspektion af vores kloakker, alt foregik professionelt, effektivt og som aftalt. Har benyttet Brejner tidligere til andre opgaver med tilsvarende succes og vil højst sandsynligt bruge dem igen hvis behovet skulle vise sig.

31. lokakuuta 2024

Kvalitetsarbejde - hurtigt og effektivt

Har fået etableret ekstra brønd med højtvandslukker, samt fået skiftet 2 gamle betonbrønddæksler med nye af komposit og arbejdet udført af Brejner A/S
Lige fra den første kontakt til firmaet til den færdige brønd med højtvandslukker var etableret har hele processen været fuldt tilfredsstillende. Alle involverede medarbejdere er meget engagerede, dygtige og ansvarlige. De har lavet et rigtigt flot arbejde. Det er jo så et stort plus at de også er søde og rare.
Det er et firma i særklasse og jeg kan kun anbefale dem.

26. kesäkuuta 2024

Nægter at rette fejl i faktura

Vores vanlige slamsuger var desværre på ferie, så vi skulle bruge en anden.

Brejners slamsuger kom og tømte vores tank. Så langt så godt. Slamsugeren var her 45 minutter (jeg tager altid tid på håndværkere, jeg ikke kender fra tidligere, klog af skade).

Da jeg fik regningen, havde de skrevet en ekstra time på, hvilket bevirkede at prisen blev 2.000kr mere end hvad jeg plejer at betale (både hos vanlige slamsuger og når kommunen gør det)

Jeg skrev til dem og bad dem om at rette fakturaen, hvilket de nægtede. Derefter kom de med en søforklaring om, hvorfor de havde skrevet en ekstra time på.

Jeg kommer ikke til at bruge dem igen, og jeg kan ikke anbefale andre at bruge dem.

5. tammikuuta 2024

Stor tak for hurtig hjælp med mine…

Stor tak for hurtig hjælp med mine kloakproblemer.
Fin og kompetent service. Jeres medarbejdere er meget dygtige og ansvarlige og laver et flot stykke arbejde, og så er de søde og rare.
Kan kun på det allerbedste anbefale jeres firma.
Hilsen fra Sanne, Fredriksværk.

28. syyskuuta 2023

Høj kvalitet og god service

Totalt professionelt firma. Rykkede ud med kort varsel, og løste opgaven til fuld tilfredshed, hvor andre havde givet op fordi det var for besværligt! Følger op på telefonen efterfølgende. Sådan skal det gøres!

31. maaliskuuta 2023