Duidelijk en alles is verlopen vlgs afspraak. En we hebben enorm genoten van de workshop Dikke Dames schilderen.
Beste, Het bedrijfsuitje heeft een zeer positieve indruk op ons bedrijf gemaakt. We werden hartelijk ontvangen en het eten was heerlijk. Daarna zijn wij opgehaald door een aardige gids, die o... Näytä lisää
Wij hebben met een groep van 12 personen de workshop Mindf*ck gedaan, hartje Breda. We hadden een erg enthousiaste goochelaar (Jasper) die ons diverse kaartentrucks en grapjes met lucifers en bankbi... Näytä lisää
Zeer geslaagde avond gehad tijdens Hunted Dinner Breda. Er was helaas net 1 tablet te weinig aanwezig waardoor 1 groep wel heel groot werd wat de interactie een beetje minder maakte. Voor de rest:... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bij Breda Evenementen is inspiratie en originaliteit vanzelfsprekend! Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel groepsuitje in het hart van Brabant? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Breda Evenementen Support

- 076 20 30 005
- info@bredaevenementen.nl
- bredaevenementen.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Een super leuke, compleet verzorgde dag.
Afgelopen zaterdag hebben we mijn zusje verrast met haar vrijgezellenfeest. Smiddags hebben we een workshop sieraden maken gedaan, 3 uur lang (eigenlijk nog te kort) lekker friemelen en frutselen met kraaltjes. Iedereen maakte iets naar eigen smaak. Hartstikke leuk. Daarna heerlijk gaan eten bij De Sinjoor. Wat een leuke tent en het eten is er altijd zo lekker! Alles was zo compleet en goed verzorgd. Ik raad t graag aan andere aan!
Prima organisatie!
We hebben een zeer geslaagde avond gehad, dankzij Breda Evenementen. Al vanaf de boeking zijn we goed te woord gestaan en geholpen. Alles was duidelijk en de personen die ons te woord stonden, waren vriendelijk en behulpzaam. Een paar dagen voor de geserveerde avond zijn we nog gebeld voor de laatste dingetjes door te nemen. Erg prettig dat je dan zelf niet hoeft te bellen. We hebben het spel gespeeld de jongens tegen de meisjes tijdens een heerlijk en ontspannen diner. Ook was het prima gecommuniceerd met de locatie waar we het diner met het spel hadden. Niet dat het personeel daar met vraagtekens stonden.
Breda evenementen............jullie hebben het prima gedaan!
Zussendag in Breda
Het was een heerlijke dag, helemaal afgesteld op onze wensen. Het was prachtig weer zodat we genoten tijdens het varen met de sloep. De lunch was bijzonder lekker en gevarieerd. De gids vertelde leuke dingen. Al met al, helemaal toppie.
Leuke, gezellige, goed georganiseerde avond!
Het contact met Breda evenementen verloopt soepel. Ze hebben gezellige restaurants in het bestand en de beleiding is ook leuk!
Erg leuk uitje
Fijne samenwerking,1 vast contactpersoon, snelle reacties op mails.
De gids was ook erg leuk. Wel erg Nederlands - Engels, maar met wat handen en voeten kwamen we er wel aan uit.
Het bedrijfsuitje was harstikke leuk.
Beste,
Het bedrijfsuitje heeft een zeer positieve indruk op ons bedrijf gemaakt.
We werden hartelijk ontvangen en het eten was heerlijk.
Daarna zijn wij opgehaald door een aardige gids, die ons verhalen vertelde over de stad Breda. We zijn langs meerdere kroegen geweest, allemaal verschillend en heel gezellig.
Fantastisch bedrijfsuitje gehad
We hebben heerlijk gegeten, leuke en gezellige gids met veel wetenswaardigheden over Breda. Was in super bedrijfsuitje
Een gemoedelijk, informeel en strijdlustig Ik-hou-van-Holland avond!
Wij hebben met 25 medewerkers een ontzettend leuk Ik-hou-van-Holland avondje gehad. In een erg leuk aangeklede ruimte, streden we met 3 teams voor de Ik-hou-van-Holland medaille. Het was een erg informele avond en we hebben veel gelachen. De quizmaster was op de dag zelf ziek geworden, maar er was op tijd voor een goede vervanger gezorgd. Het eten was ook prima, met een 3-gangen diner en bij elke gang keuze uit 2 menu's. Voor een informeel en gemoedelijk personeelsuitje is dit een aanrader.
Geweldige organisatie van ons bedrijfsuitje
We hebben een fantastisch leuk uitje geboekt bij Breda Evenementen voor ons jaarlijkse kerstweekeinde. In plaats van de standaard stadswandeling met gids wilden we nu eens iets anders doen. Omdat onze groep bestaat uit verschillende leeftijden is het soms lastig iets leuks te verzinnen. De Monopoly Citygame was echt geweldig. Een aanrader voor jong en oud. Na 10 minuten werd iedereen toch fanatiek!
Aanpassingen in het programma zijn netjes verwerkt en in mindering gebracht op de rekening. Kortom een goed bureau wat met je meedenkt.
Prima volgens plan
Het is een relatief eenvoudige activiteit, die veel te duur is i.v.m. andere activiteiten. Het tarief van de accordeonist samen met de overige bijkomende kosten staan in geen verhouding tot de werkelijke kosten.
Dat neemt niet weg dat het zeer goed geregeld was, en ook zeer gezellig.
Ik Hou Van Holland Diner, een echte aanrader
Wij hebben een superleuk bedrijfsuitje gehad met Breda Evenementen. Iedereen had het prima naar haar/zijn zin. Veel lachen en lekker fanatiek meedoen. Minpuntje was het geluid, had iets beter gemogen, maar zelfs dat mocht de pret niet drukken. Menig traantje van het lachen over de wangen gerold.
Gastvrij en goed georganiseerde belevenis in een warme en gezellige stad. Be(st)geinig
Dit jaar viel was het mijn eer om het jaarlijkse bedrijfs-uitje te organiseren. Nu is organiseren niet hetgeen waarin ik uitblink. Dus je kan je voorstellen dat ik hierover mijn bedenkingen had. Via internet ben ik in contact gekomen met Breda Evenementen. Al mijn lijden was als sneeuw voor de zon verdwenen. Leuke en interessante manieren om Breda te verkennen en te beleven bieden zij aan. Ook de kennis van de lokale horeca is aanwezig. Op aanraden van het bureau uitstekend gegeten bij een plaatselijk restaurant. Op de dag zelf nog contact gehad en al mijn vragen werden meteen geregeld. Een fantastische dag in Breda beleefd, mede door de inspanningen van Breda Evenementen.
Geweldige boottocht gehad voor ons vrojgezellenfeest met een hoop mensen
Wij hebben met ons vrijgezellenfeest van 35 man een hele mooie dag gehad op de partybppt in Breda, was goed veel drank aanwezig en er was van alles mogelijk. Met die drank icm de goede harde muziek was t dat ook één grot feest en ervaring om niet meer te vergeten! Aanrader dus
Geweldige battle
Afgelopen zaterdag De jongens tegen de meisjes gespeeld in Breda, Was super de avond verliep vanzelf. Alles was geregeld. hoefde zelf niks meer te doen dan betalen. makkelijker kan niet. Ook leuk om een keer als vrienden onder elkaar zoiets te doen zonder reden. gewoon omdat het gezellig is.
Kei leuk spel we hebben en super gezellige middag gehad!
We hebben het spel "ik hou van Holland" gedaan met spelleider Dennis.
Het spel was heel goed voorbereidt, uitgelegd en in elkaar gezet. De tijdsduur van het spel is 2 uur en die zijn omgevlogen. Complimenten ook voor Dennis om zo'n grote groep met vrouwen te vermaken.
geweldig
Wij hebben zaterdag 29-06-2013 het spel ""Ik hou van Holland ""gespeeld .,dit hebben wij geboekt bij BREDA EVENEMENTEN .
De spelleider was echt top ,heel leuk en het klikte meteen .
We hebben ongelooflijk veel lol gehad ,waren met 12 vrouwen ,het was een verrassing
party voor een vriendin die 65 jaar wordt .
Ik kan iedereen aanraden zoek je iets dergelijks dan moet je zeker als eerste kijken op
BREDA EVENEMENTEN !!!!!!
Je zal beslist niet teleurgesteld worden en een geslaagd feestje hebben .
SUPER. Goed Georganiseerd
Een goede en betrouwbare organisatie.
Wij waren maar met een kleine groep, maar zelfs dat weten zij er iets leuks van te maken.
Ook het financiële plaatje was helemaal in orde.
TOP! Voor herhaling vatbaar
Vriendelijke groet,
Een zeer te vrede klant.
Supergezellige middag gehad
Ondanks dat het erg mooi weer was, geen seconde spijt gehad dat we binnen zaten. Het was een leuk spel, gevarieerde vragen, leuke quizmaster, echt iedereen in ons gezelschap (van 18 tot 65 jaar oud) vond het leuk. Echt een aanrader!
Super!
Op 11 Mei jl. hebben we een vrijgezellenfeest gehad, wat georganiseerd werd door Breda Evenementen. De activiteit die we hadden gedaan was de Candyman/girl. Dit was super goed georganiseerd. Van te voren een duidelijke factuur en draaiboek ontvangen. Kon zelf het aantal personenen nog wijzigen. Dit vond ik erg prettig.
De dag voor aanvang van het vrijgezellenfeest werd ik nog gebeld, met de vraag of dat alles duidelijk was en of er nog vragen waren. En daarbij kreeg ik op de dag van het vrijgezellenfeest nog een persoonlijk bericht toegezonden, waarbij Breda evenementen mij veel plezier toewenste. Dit bericht kwam helemaal als een verrassing, maar wel erg leuk!
Tijdens de activiteit kregen we een goede begeleiding met duidelijke instructies. Al om al een super leuke dag gehad!
Dus bij deze zou ik ook iedereen aanraden om een activiteit te boeken bij Breda evenemten. Alles wordt super voor je geregeld! En als je vragen heb, zijn ze altijd bereid om deze voor je te beantwoorden.
Leuke middag in Breda
We hebben een leuke puzzel-GPS tocht in Breda gehad.
Gastheer was goed voorbereid en gaf goede instructies. Hij was kort en bondig.
De tocht zat goed in elkaar en was erg interessant.
Na afloop gezellig wat gedronken tijdens de prijsuitreiking.
Al met al een geslaagde middag.
Tip:
Verbied het gebruik van smartphones. Dat maakt het allemaal een beetje eerlijker.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.