Heel goed geholpen door de klantenservice van Breaking Limits toen mijn knee sleeves helaas toch net een tikje te klein waren. Ik ben toen heel goed te woord gestaan door een dame en die heeft ervoor... Näytä lisää
Hele fijne bestelprocedure; netjes, overzichtelijk, goede duidelijke communicatie en snelle levering. Je ziet dat er soort persoonlijke zorg zit in je bestelling, en ik had "maar" straps besteld. St... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jullie snelle afhandeling van mijn bestelling en het snel behandelen van mijn vragen. Gisteren 1e maal geoefend en het was een leuke ervaring. toch heb ik een kleine opmerking wat de oefening b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Service 10 op 10 zeer vlot geleverd t product zelf (pilates bar) en de bijhorende video's konden beter... voorlopig geen fan van Ook de app kan me niet echt bekoren gaat allemaal heel snel en weini... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Breaking Limits is een sportmerk die erin gelooft dat de mentaliteit van een atleet niet alleen het voortdurend streven naar hoge prestaties of het verleggen van grenzen is, maar het terugkomen uit een dieptepunt om nog sterker terug te komen. Wij bieden producten aan om je sportprestaties naar een next level te tillen!
Rotterdam, Hollanti
- info@breakinglimits.nl
- breakinglimits.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Supergoed bedrijf!
Hele fijne producten, voor een goede prijs, mooi verpakt en ook nog gratis verzonden! Ik heb hier nu 2 bestellingen geplaatst en zal dit in de toekomst ook nog zeker doen!

Vastaus yritykseltä Breakinglimits
Meermaals bestelt bij breaking limits…
Meermaals bestelt bij breaking limits beste fitness merk on the market service 10/10
Products 10/10 niks op aan te merken goed bezig

Vastaus yritykseltä Breakinglimits
De hoelahoep met gewicht is precies wat…
De hoelahoep met gewicht is precies wat ik er van verwacht had. En ik had het 's avonds besteld en de volgende middag al in huis, ook erg fijn!

Heel jammer
Heel jammer. Ik heb juist besteld omdat er staat: "Vóór 23.30 uur besteld, morgen in huis". Dus niet... Klantenservice heeft alleen te melden dat het pakketje nog niet is verstuurd, zodra het verstuurd is krijg ik bericht. Sorry daar heb ik niet veel aan. Als jullie het niet kunnen nakomen, zet het er dan net zo goed niet bij. Zeer teleurstellend.

Vastaus yritykseltä Breakinglimits
Super fijne service en de fles is van…
Super fijne service en de fles is van een mooie kwaliteit

Vastaus yritykseltä Breakinglimits
Bestellen en leveren ging zeer vlot maar..
Ik ben afgegaan op de beoordelingen van andere klanten maar had betere kwaliteit verwacht. Het bestellen en leveren liep zeer vlot hier is niets op aan te merken. Webshop is wat beperkt wat fitness en work-out betreft.

Snelle levering binnen 1 dag
Snelle levering binnen 1 dag. Product van goede kwaliteit, blij mee👍

Snel en Mooi
Het is was ontzettend snel geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden. Het product werkt fijn en is makkelijk in gebruik.

Prima product
Snelle levering, mooie verpakking en en eindelijk een grote fles die werkt

De Lifting Belt is een prettig te gebruiken artikel
Artikel omschrijving is duidelijk ook het You Tube filmpje is een leuke aanvulling.
Deze riem zit heel prettig om je middel, ook fijn omdat er klittenband is gebruikt.
Kort samengevat: ben blij met deze aankoop.

Vastaus yritykseltä Breakinglimits
Zeer snelle service en zelfs ruilen
Zeer snelle service en zelfs ruilen. Bestelde artikel is van goede kwaliteit. Erg blij mee

Vastaus yritykseltä Breakinglimits
Amazing service others could learn from
Ordered some bottles, the order arrived really quickly. Had a problem with the bottles I received. Mailed and got a real quick and kind response. They solved it fast. Super service, you don't see that everywhere!

Zeer tevreden over 2 bestellingen
In korte tijd 2 bestellingen gedaan. Website is fraai en werkt intuïtief. Bestellen ging makkelijk en levering supersnel. Materiaal is sterk en goed. Dik tevreden.

Vastaus yritykseltä Breakinglimits
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.