Bravour® Arvostelua 205

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,4

Saanut 5/5 tähteä

Ten eerste ben ik erg tevreden over de oplaadkarren. Door onvoorzichtig gebruik was een onderdeel kapot gegaan. En ondanks dat dit niet onder de garantie viel kreeg ik een vervangend onderdeel toeges... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Onlangs een ipad houder besteld en deze retour gezonden. Eerst krijgen we vragen over waarom we het product retour willen sturen.Uiteindelijk retour gestuurd en bericht ontvangen dat de zending... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Habe mir bei Bravour eine iPad Wandhalterung bestellt. Auf den Produktfotos war allerdings eine andere Halterung dargestellt, deshalb habe ich schlussendlich die Halterung mit dem richtigen Prod... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 2/5 tähteä

Sinceramente nuestra experiencia es "penosa", hemos comprado y pagado el 15/11/2021...un armario para cargar tablets, y después de mucho preguntar, correo va..correo viene...y "ya lo enviamos hoy..."... Näytä lisää

Yritys on vastannut

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Ik en zeer tevreden

Ik heb een ipad case gekocht bij my sleeve en ben daar zeer tevreden mee.
Snelle service en goede telefonische hulp gekregen
Ik heb een maroo rimu gekocht , super case . Mooi leder , origineel , netjes afgestikt kortom meer dan tevreden
Ik zou het iedereen aanraden .

15. toukokuuta 2013

Zeer tevreden.

Ik ben erg tevreden over My Sleeve.
Ik ben goed behandeld en erg snel geholpen.
Ik ben echt zeer tevreden over alles en ze verdienen naar mijn idee 5 sterren.

10. huhtikuuta 2013

SUPER!!!

Beste MySleeve,

Super uitstalling van je producten en afhandeling van de bestelling!!

9. huhtikuuta 2013

Snel en betrouwbaar!

Voor het eerst een mooie Ipad minisleeve besteld. Na de bestelling wordt je keurig op de hoogte gehouden van de status van verzending. De super snelle levering zoals ze op de site aangeven hebben ze helemaal waargemaakt.

9. huhtikuuta 2013
Saanut 5/5 tähteä

MySleeve heeft klantfocus goed begrepen!

Fraaie site, gebruiksvriendelijk ingericht. Eenvoudige interface, waardoor je simpel door het aankoopproces geleid wordt. Na de aankoop direct een bevestiging over de verzending. Binnen 1 dag het product in huis en uiteindelijk een prachtig, solide en efficiënte Ipad Case.

27. helmikuuta 2013

Zeer goede service!

Pas een keer besteld. Snelle levering en toen er iets mis was gegaan werd er na een mail van mijn kant telefonisch contact met me opgenomen. Keurig en snel afgehandeld! Klasse!

21. tammikuuta 2013
Saanut 5/5 tähteä

Goede duidelijke website en bestelservice!

Een goede en duidelijke website met een duidelijke bestelservice. Bericht wanneer het product verzonden is en het pakket gaat gewoon door de brievenbus dus je hoeft er niet speciaal voor thuis te blijven! Super!

3. tammikuuta 2013

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin