Attente reactie dat levering - anders dan gebruikelijk - vertraging zou oplopen omdat pakketdienst dagje niet meedeed vanwege feestdag. Ophalen kon ook want bestelling stond reeds klaar. Als toetje to... Näytä lisää
Brand heeft prachtige wijnen uit Italie. Ik had net Cepparello 1990 uit magnum mogen genieten, en toen kwam mailing over 2019 met 97 punten. Besteld via internet, opmerking over een prijs versc... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Sinds zo'n dertig jaar ben ik klant van Brand Wijnimport en partner wijnwinkel Noordman Wijn. Ik ben liefhebber van dagelijks een paar glazen goede wijn, vóór en bij het avondeten. Op de wekelijkse pr... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Groot assortiment mooie wijnen in verschillende prijsklassen. Dus de fles voor de borrel en de fles die je nog vijf jaar weg legt voor die ene, speciale gelegenheid. Je krijgt goede adviezen en je kun... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Brand Wijnimport - Specialist in Italiaanse Wijnen
Haagweg, 2321 AA, Leiden, Hollanti
- 0715790902
- info@brand-wijn.com
- brandwijn.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Topklasse wijnen
Blij met alle klasse wijnen die we bij Brand vinden. De kwaliteit uit zich in uitgebalanceerde wijnen, waarvan vele met vriendelijke alcoholpercentages. De keus is gevarieerd en veel is biologisch. Voor een echte fan van Italiaanse wijnen heeft Brand een uitgelezen assortiment. De laatste aanwinst een aantal loepzuivere Aglianico’s uit Campania zijn ongeëvenaard in toegankelijke complexiteit van donker fruit, tannine en vruchtenzuren die zich goed staande weten te houden bij pittige gerechten. Voorlopig hoef ik niet ergens anders te kijken!

Vastaus yritykseltä Brand Wijnimport
Snel geleverd en een heerlijke wijn
Fast delivery to Germany too
Fast delivery to Germany too! Good selection. Thank you.
Snel geleverd en goed verpakt!
Snel en goed afgeleverd
Uit de Brand met lekkere wijn …
Vlotte afhandeling en prima wijn zeker gezien de prijs
Lekkere wijnen van een prettige…
Lekkere wijnen van een prettige importeur.
Duidelijke enthousiaste nieuwsbrief.
Goed werkende website maakt het bestellen eenvoudig.
Snelle levering. En ik ben blij met de proefpakketten zodat je verschillende wijnen kan proeven.

Vastaus yritykseltä Brand Wijnimport
Snelle levering op het afgesproken…
Snelle levering op het afgesproken tijdstip en keurig verpakt.
Ruime keuze aan mooie wijnen
Veel keuze. Goede wijnen. Snelle levering. Goed verpakt.
Always excellent service and advice!
Brand heeft prachtige wijnen uit…
Brand heeft prachtige wijnen uit Italie.
Besteld via internet, opmerking over een prijs verschil werd direct opgepakt en ten gunste van mij verrekend.
Wijn stond keurig klaar toen ik het kwam afhalen.
Spaarpunten ook geboekt.
Helaas nu de wijn nog paar jaar laten rijpen ;-)

Goede wijn
Goede wijn, goede levering op afgesproken tijd. Ben niet anders gewend van BRAND.

Vastaus yritykseltä Brand Wijnimport
Wijnpakket besteld en in eerste…
Wijnpakket besteld en in eerste instantie klopte de jaartallen niet. Dit werd uitermate keurig opgelost met een gratis andere mooie wijn uit dat jaartal. Zeer correcte en vriendelijke service! Ben zeer tevreden!
Helemaal tevreden
Mooie aanbieding, uitstekende kwaliteit producten, heldere communicatie en snelle levering in een degelijke verpakking. Helemaal tevreden.

Vastaus yritykseltä Brand Wijnimport
Goede wijnen prompt geleverd!
Goed snelle levering en bijzonder goed verpakt. Voor een kleine fout in de geleverde artikelen is ook onmiddellijk op een zeer klantvriendelijke oplossing geboden. De prijs/kwaliteit is gemiddeld prima.
schnelle Lieferung nach Deutschland
schnelle Lieferung nach Deutschland, sicher verpackt, feine Weine, alles bestens