Brandbeveiligingshop.nl by FYRCO Arvostelua 1 814

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Brandveiligheidshop zijn oplichters. Ze leveren niet en zijn niet bereikbaar. We hebben in augustus 2025 3 brandmelders gekocht en betaald maar hebben deze nooit ontvangen.

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Inderdaad, de aanbiedingen van rookmelders is enorm! Maar, na enig speurwerk ben ik uiteindelijk uitgekomen bij de "Beveiligingshop". Mijn drijfveren om tot een keuze te komen waren met name... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

effectief. doet wat is beloofd. Wat ik wel wat mis, is een gebruiksaanwijzing / voorlichtingsfolder bij de brandblusser. Waar moet je zo'n ding zetten. wat zijn de meest voorkomende situaties, Van een... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Prettige betrouwbare shop, van aankoop, updates via mail en levering loopt perfect. Geleverde brandblussers zien er keurig uit, of ze werken hoop ik nooit hoeven uit te proberen. Compliment aan het... Näytä lisää

1. Palotorjunta

Tietoja yrityksestä Brandbeveiligingshop.nl by FYRCO

Yrityksen kirjoittama

Brandbeveiligingshop.nl is de marktleider op vlak van brandbeveiliging. Wij verkopen zowel aan bedrijven als particulieren.

Daarom kies je voor ons

1. Kwaliteit: Al onze producten voldoen aan de strengste normen (EN3, Rijkstypekeur, ...)
  2. Service: Meer dan 5.000 tevreden klanten per jaar. Beste score in brandbeveiligingcategorie op Trustpilot.
  3. Advies op maat: Bij ons ben je geen nummer. Wij nemen de tijd om je te adviseren bij de correcte aankoop.
  4. Scherpe prijzen: We hebben heel competitieve prijzen en zijn onklopbaar in prijs/kwaliteit.
  5. 100% tevreden garantie: minstens 2 jaar garantie & 30 dagen retourneren.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

2 t. arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Kaikki arvostelut

(1 814)

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Frauduleus bedrijf. Leveren niet!

Brandveiligheidshop zijn oplichters.
Ze leveren niet en zijn niet bereikbaar.

23. tammikuuta 2026

Dag Max,

Jammer dat je ons de laagste score geeft!

Ik heb je zonet een verzoek gestuurd voor meer informatie over je bestelling. Zou je ons eventueel je bestelnummer kunnen doorsturen? Dat begint met BNL, gevolgd door 5 cijfers (BNLXXXXX). Zo kunnen we zien wat hier misgaat en dit oplossen voor je.

Je kan ons contacteren op info@brandbeveiligingshop.nl.

Zou het eventueel ook kunnen dat je niet bij ons (brandbeveiligingshop.nl) aankocht, maar bij een van onze concullega's? Indien ja: zou je deze review dan willen verwijderen en bij het correcte bedrijf plaatsen?

Online reviews zijn voor digitale bedrijven van groot belang, dus het is ook fijn als ze de realiteit weerspiegelen.

Philippe - FYRCO

Saanut 1/5 tähteä

Oplichters. Koop hier niet!

Begin augustus 2025 heb ik via de website 4 rookmelders gekocht maar nooit iets ontvangen. Ik heb e-mails verstuurt waarop nooit is gereageerd. Het telefoonnummer dat vermeld staat op de website werkt niet. De betaling kon ik niet ongedaan krijgen dus ben mijn geld kwijt. Pas op, de website ziet er gelikt uit maar je wordt opgelicht.
Bij de fraudedesk heb ik een melding gemaakt over dit bedrijf.

29. lokakuuta 2025

Goeiedag,

Jammer dat je ons deze score geeft! Ik ben even in onze systemen gedoken maar vind op je naam geen bestelling terug.
Ook binnen ons mailingsysteem zie ik geen mailtjes van je.

Zou je ons eventueel kunnen contacteren via info@brandbeveiligingshop.nl met je bestelnummer? Dan zoeken we dit uit voor je. Onze bestelnummers beginnen met 'BNL'. Je mag ons ook telefonisch contacteren op +32 15 69 00 60

Er zijn heel wat bedrijven die met een vergelijkbare naam aan de onze opereren. Zou het kunnen dat je bij een ander bedrijf je bestelling geplaatst hebt?

Zoja, zou je dan deze review willen verwijderen en bij het juiste bedrijf plaatsen? Online reviews zijn voor een digitaal bedrijf als het onze heel belangrijk, dus is het ook fijn als ze de realiteit correct weerspiegelen. Zo help je toekomstige klanten de juiste keuze te maken.

Vriendelijke groeten

Saanut 1/5 tähteä

1augustus koolmonoxide melder besteld…

1augustus koolmonoxide melder besteld en met ideal betaald
Zou met 2 werkdagen bezorgd worden, tot nu niks ontvangen niet bereikbaar
Wel een mail, uw brandveiligshop bestelling is verzonden ordernummer.16084. 14 dagen later nog niets ontvangen.
Is dit wel een gerenommeerd bedrijf???

Heb de mail van mijn bestelling en betaling gebruikt via " antwoord" om de revieuw te schrijven. Duidelijk toch!!!!

14. elokuuta 2025

Goeiedag,

Bedankt voor je review. Zou het kunnen dat deze echter niet voor ons (brandbeveiligingshop.nl) bedoeld was? Onze ordernummers hebben namelijk niet deze structuur.

Kan je dit even nakijken? Enkele van onze concullega's hebben namen die nogal op die van ons lijken.

Blijkt je bestelling toch van bij ons te komen, zou je dan onze klantendienst willen contacteren met je bestelnummer (startende met BNL, gevolgd door enkele cijfers)? Je kan dat best doen via info@brandbeveiligingshop.nl.

Als deze review niet voor ons bedoeld zou zijn, zou je deze dan willen verwijderen? Reviews zijn een belangrijk element voor webshops, dus vinden we het cruciaal dat ze ook de realiteit correct voorstellen.

Edit - Zou je ons via onze klantendienst willen mailen? Dan bekijken we hoe we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen voor je. Ons mailadres is info@brandbeveiligingshop.nl.

Met vriendelijke groeten

Product wordt niet geleverd

Na 7 mails, 1 maal what's app contact gewoonweg geen reactie op een besteld product van weken terug. Onbereikbaar is men en of mijn product nog komt???

19. kesäkuuta 2025

Dag Gerrit,

Ik ben je bestelling even gaan zoeken in onze systemen, maar vind helaas geen bestelling van je, alsook geen mailtjes naar ons.

Kan het zijn dat je je bestelling geplaatst hebt bij een ander bedrijf?

Als je toch bij ons besteld hebt, zou je ons dan even willen contacteren via info@brandbeveiligingshop.nl? Je kan ons ook altijd even bellen op +32 15 69 00 60, dan klaren we dit graag voor je uit!

Mocht deze review niet voor ons bestemd zijn, zou je deze dan willen verwijderen? Reviews zijn als online bedrijf enorm belangrijk voor ons, dus vinden we ook dat ze de realiteit moeten weerspiegelen!

Vriendelijke groet

Saanut 1/5 tähteä

Bestelling niet ontvangen en onmogelijk…

Bestelling niet ontvangen en onmogelijk te bereiken

19. huhtikuuta 2025

Beste Marcel en Nanda

Bedankt voor het toezenden van je ordernummer, maar dat is echter geen ordernummer van ons, waardoor wij je hiermee niet kunnen helpen.

Onze ordernummers starten met BNL, gevolgd door 5 cijfers. Ik vermoed daarom dat je bij een ander bedrijf hebt besteld met mogelijk een gelijkaardige naam. Mogen we je in dat geval vragen je review aan hen te richten.

Heb je alsnog bij ons besteld, richt je vraag zeker nog even aan onze klantendienst via info@brandbeveiligingshop.nl, met je ordernummer (BNL, gevolgd door 5 cijfers). We antwoorden steeds binnen 2 werkdagen.

Als deze review niet voor ons bestemd is, kan je je beoordeling hier aanpassen of verwijderen (kopieer en plak in je browser: https://support.trustpilot.com/hc/nl/articles/201839063-Een-review-updaten-of-verwijderen).

Alvast bedankt en hopelijk kan je vraag snel worden opgelost.

Ilona - Brandbeveiligingshop

Saanut 1/5 tähteä

Het bedrijft claimt 10 jaar garantie op…

Het bedrijft claimt 10 jaar garantie op rookmelders, maar toen er één defect ging (herhaaldelijk vals alarm) bleek het onmogelijk om een vervangend product te krijgen.
De eerste reaktie was: je moet die dingen ook regelmatig schoonmaken.
Maar ook bij regelmatig schoonmaken bleef het probleem.
Inmiddels was er 2 jaar om en deelde het bedrijf mee dat ik bij hun leverancier moest zijn voor afhandeling van de klacht.
Erg teleurstellend, laatste keer dat ik daar iets gekocht heb.

9. tammikuuta 2025

Goeiemiddag

Bedankt voor je review. We vinden het erg jammer te horen dat je niet tevreden bent.

We loggen al onze mailtjes en garantieaanvragen maar via jouw e-mail kon ik echter geen aanvraag vinden. Ik vermoed daarom dat je destijds telefonisch contact met ons had. Dat kunnen we natuurlijk moeilijk nagaan en daarom wil ik het hier nog graag even toelichten.

De rookmelders die je besteld hebt bij ons hebben een garantie tot 10 jaar, waarbij de eerste 2 jaar via ons loopt en de verlengde garantie loopt wettelijk via de fabrikant. Wanneer je een garantieaanvraag doet en het gaat om een vals alarm, is ons eerste advies steeds om de melder te reinigen, zoals ook aangegeven op onze webshop en in de handleiding van de betreffende rookmelder. Uit ervaring weten we dat dit het probleem meestal oplost. Wanneer je het periodieke onderhoud niet regelmatig hebt toegepast, kan het echter zijn dat de sensor van de melder beschadigd raakte. Helpt het reinigen dan niet, dan kan helpen we je ook graag verder, maar vragen we steeds om ons even te mailen of ons online formulier in te vullen opdat we alle nodige gegevens van je hebben om je verder te kunnen helpen.

Wanneer je garantie vraagt na 2 jaar, klopt het dus dat we je doorverwijzen naar de fabrikant hiervoor. We hebben een heel goede samenwerking met hen en geven dan ook aan in ons mailtje dat wanneer je onverhoopt toch vastloopt, je alsnog bij ons terecht kan. Zoals ik begreep van mijn collega werd telefonisch ook meegedeeld dat we je middels een mailtje of invullen van ons garantieformulier konden doorverwijzen. Behoudens vergissing hebben we dit via de gegevens die we van je hebben, niet ontvangen. Ik stuur je daarom vandaag een mailtje met deze informatie.

Ik hoop dat ik het zo voor je kon verduidelijken.

Ilona
Brandbeveiligingshop

Saanut 2/5 tähteä

Bestelling 16 augustus geplaatst tot op…

Bestelling 16 augustus geplaatst tot op heden nog niks ontvangen! Geen gehoor op mail of telefoon nummer. Hopelijk krijgen we nog contact! En word onze bestellingen verzonden.

Order nummer 13223
Mark

26. elokuuta 2024

Dag Mark,

Bedankt om je ordernummer door te geven! Het lijkt me echter dat dit geen bestelling is die je bij ons gedaan hebt. Onze bestelnummers beginnen namelijk met BNL, gevolgd door 5 cijfers. Ook als ik je bestelling volgens dit format nakijk, kom ik op een bestelling uit 2021 van een andere klant.

Er zijn heel wat webshops met gelijkaardige namen aan de onze. Is het mogelijk dat je je bestelling bij een ander bedrijf geplaatst hebt?

Mocht dit het geval zijn, zou je dan wel deze review willen verwijderen? Online reviews zijn voor ons enorm belangrijk, dus is het ook noodzakelijk dat ze een correcte weerspiegeling zijn van de werkelijkheid. We zouden het heel fijn vinden mocht je dit rechtzetten!

Hier lees je hoe (kopieer deze link in je browser): https://support.trustpilot.com/hc/nl/articles/201839063-Een-review-updaten-of-verwijderen

Met vriendelijke groeten,

-----------------------------------------
-----------------------------------------
Dag Mark,

Dat is niet fijn uiteraard! Ik ben even gaan kijken in onze systemen, maar ik zie helaas geen bestelling van je, alsook geen bericht op mail of telefonisch contact. Zou het kunnen dat je je bestelling bij een andere webshop hebt geplaatst?

Indien niet, zou je ons dan eventueel kunnen contacteren op Info@brandbeveiligingshop.nl met je bestelnummer? Dan bekijken we graag hoe we dit kunnen oplossen voor je.

Met vriendelijke groeten,

Saanut 4/5 tähteä

Geen bericht terug bij een…

Geen bericht terug bij een gedeeltelijke retour melding.

Kennelijk is er iets misgegaan, want bij de tweede melding werd vlot gereageerd!

23. toukokuuta 2024

Beste Huib

Bedankt voor jouw review. Wat jammer te lezen dat je niet tevreden bent.

We ontvingen een aanvraag voor een retour op zaterdag 15/6, waarop we vandaag gereageerd hebben met daarbij ook de nodige retourinstructies.
Behoudens vergissing ontvingen we eerder geen andere communicatie van je.

Indien je ons met een ander e-mailadres contacteerde, antwoord gerust even op onze e-mail en dan bekijken we uiteraard graag waar het is misgelopen. Voor andere vragen blijven we ook beschikbaar via onze klantendienst via info@brandbeveiligingshop.nl

Als je door deze extra toelichtingen een ander gevoel hebt bij onze service, kan je je sterrencode steeds hier aanpassen. Hier lees je hoe: (kopieer in je browser) https://support.trustpilot.com/hc/nl/articles/201839063-Een-review-updaten-of-verwijderen

Ilona - Brandbeveiligingshop

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin