We zochten naar een snelle en goede oplossing voor nieuwe brandblussers in de zaak. Fyrco heeft ons hier heel goed geholpen. Niet alleen is er een overzichtelijke webshop, ook de hulp per mail was sne... Näytä lisää
Het was positief om de technieker even te kunnen spreken voor de controle startte. Ook achteraf was er een korte bespreking van de resultaten van het onderzoek. Beide verliepen prima. Technieker was v... Näytä lisää
Snelle levering en een uitgebreid assortiment van top producten! Ook de mogelijkheid tot persoonlijk advies is een meerwaarde! Over dat de rookmelders het daadwerkelijk 10 jaar zullen uithouden kan ik... Näytä lisää
Fantastisch! Heel erg bedankt voor de snelle hulp en advies. Ik kon mijn bestelling onmiddellijk ophalen in het magazijn. Vlekkeloos, vriendelijk, snel en zeer veel kennis van zaken daar.
Tietoja yrityksestä Brandbeveiligingshop.be by FYRCO
Yrityksen kirjoittama

Brandbeveiligingshop.be is de marktleider op vlak van brandbeveiliging. Wij verkopen zowel aan bedrijven als particulieren En doen bovendien al het onderhoud en andere diensten na verkoop..
Daarom kies je voor ons
- Kwaliteit: Al onze producten voldoen aan de strengste normen (EN3, Benor, ...)
- Service: Meer dan 5.000 tevreden klanten per jaar. Beste score in brandbeveiligingcategorie op Trustpilot.
- Advies op maat: Bij ons ben je geen nummer. Wij nemen de tijd om je te adviseren bij de correcte aankoop.
- Scherpe prijzen: We hebben heel competitieve prijzen en zijn onklopbaar in prijs/kwaliteit.
- 100% tevreden garantie: minstens 2 jaar garantie & 30 dagen retourneren.
Wayenborgstraat 5, 2800, Mechelen, Belgia
- 015690060
- info@brandbeveiligingshop.be
- brandbeveiligingshop.be
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Heel snelle levering en zeer…
Heel snelle levering en zeer kwaliteitsvolle producten.
Eveneens een zeer duidelijke website!
Fantastisch
Fantastisch!
Altijd heel vriendelijk en duidelijke…
Altijd heel vriendelijk en duidelijke uitleg
Mooi materiaal.Ik kende het al van 6…
Mooi materiaal.Ik kende het al van 6 jaar geleden.
Zoals beloofd op het afgesproken uur…
Zoals beloofd op het afgesproken uur langsgekomen en op voorhand telefonisch verwittigd.
Snelle service.
Goede producten en stipte levering
snelle en correcte levering
Goed produkt en vlotte levering
Een dik verdiende 10/10
Zeer ervaren adviseurs die je correcte en eerlijke informatie meegeven. Perfecte service van zowel afspraken naleven als ter plaatse de controle uitvoeren.
Correcte dienstverlening (maken…
Correcte dienstverlening (maken afspraak, voorafgaande aankondiging tijdstip aankomst).
Eenvoudige montage
correcte service
Vlugge levering
Vlugge levering, goed product, duidelijke uitleg bij de kit,
ik heb wel hulp moeten inroepen om de kader te openen.
Misschien ook in de handleiding zetten?
Vlotte service.
Vlotte service.
Vriendelijk personeel
Eenvoudig, want je moet het zelf niet onthouden wanneer de jaarlijkse check moet gebeuren.
Snelle service vriendelijk zelfs…
Snelle service vriendelijk zelfs tijdens lunchtijd geholpen