Volgens mij gewoon ordinaire oplichters. Besteld en product werd binnen 3 dagen geleverd. Uiteraard al betaald. Daarna mail excuus wordt wat later 7 tot 10 dagen. Tussentijds gemaild. Weer standaa... Näytä lisää
Bestelling geplaatst. Daarna een mail, die een onvoorspelbare verlate levering inhoudt. Ik kwam er telaat achter dat dit bedrijf, van alles verkoopt. Pilletjes tegen adhd, anti-roest etc. Uiteraard g... Näytä lisää
Spookbedrijf !!! Adres in Groot-Brittannië, maar Nederlands telefoonnummer dat zelfs niet toegekend is. Op de site verkopen ze een stuk of 5 producten die niets met de gezondheid te maken hebben. Wel... Näytä lisää
het heeft lang geduurd. maar toch mijn bestelling gekregen. en ja ben tevreden uiteindelijk. werking voldoet aan wat ze zeggen. verwarmt behoorlijk en gebruikt 500 w stroom voluit. ik had het o... Näytä lisää
Muut katsoivat myös näitä
Potjes zalf besteld tegen eczeem
Potjes zalf besteld tegen eczeem, helaas was het een zalf tegen kalknagels. Dus terug gestuurd naar een postbus nummer ( niet doen dus) Vervolgens meerdere e-mails over en weer. Maar geld terug? tot nu toe niets!
Niet bestellen bij Brammt, goedkope troep uit China.
Geen service.
Stop contact verwarmer
Stop contact verwarmer
Als eerste hervormt uit China
Als 2 de er komt geen warmte af
En als je het retour wil zenden krijg je als antwoord je kunt hervallen naar China zenden
Dus oplichting
stopcontactverwarming
het heeft lang geduurd.
maar toch mijn bestelling gekregen.
en ja ben tevreden uiteindelijk.
werking voldoet aan wat ze zeggen.
verwarmt behoorlijk en gebruikt 500 w stroom voluit.
ik had het op 20 graden en dan gebruikt het 250 wat p/m
Oplichters! Brammt.com
Bij deze website wat besteld. Later zie ik dat ze gevestigd zijn in Londen. Via DHL krijg ik door dat de afzender Alibaba is.
Krijg bericht dat het brievenbuspakje door DHL in de betreffende brievenbus is afgeleverd, maar helaas zit er echt niets in de brievenbus.
DHL zegt dat verkopende partij Brammt.com een onderzoek moet starten voor de (niet) ontvangende partij naar het verdwenen pakketje.
Maar Brammt mailt terug ondanks mijn toevoeging van het schrijven van DHL:
U moet zelf een onderzoek opstarten.....
DHL herhaalt nogmaals dat ze dit alleen mogen opstarten in opdracht van de partij die het pakket verstuurt heeft.
Maar daar trekt brammt zich niets van aan.
Met deze oplichters valt blijkbaar wel contact op te nemen, maar niet te communiceren.
Einde verhaal, begin slechte review.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.