Persoonlijke benadering en een helder en goed afgestemd plan waarmee ik echt vooruit kom! Nieuwe hoop gekregen sinds ik in behandeling ben bij Brain and Spine Rehab!
Na jaren zoeken naar wat er mogelijk aan de hand zou kunnen zijn, hebben we 3 weken geleden voor eerst kennis gemaakt met Arjan. Na gesprek en behandeling informatie ter verdieping gelezen en de puzze... Näytä lisää
Ik ben gezien in mijn klacht, waardoor mijn eigen waarneming bevestigd werd. Daarna werd op subtile wijze de behandeld, waardoor mijn lichaam (vegetatief gevoelig)de behandeling aan kon. Het geeft v... Näytä lisää
Ik ben na een lange weg met duizeligheidsklachten bij Arjen terecht gekomen en ben voor 98% van mijn klachten afgekomen. Ik ben heel enthousiast over de behandelingen en het resultaat. Arjen is he... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Specialized Post-Stroke Fitness Training in Tampa, Florida Specialised Chiropractic Clinic and Post-Stroke Training by Brain and Spine Rehab in The Netherlands www.brainandspine.rehab www.stroke.fitness www.stroke.rehab
Hollanti
- brainandspine.rehab
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Vriendelijk en zeer kundig
Heel blij dat ik heb gedaan
Heel blij dat ik heb gedaan. Neemt het probleem serieus. Arjan pakt het kern van het probleem aan. Zag dicert met mijn evenwicht en houding. Na de behandeling van Arjan is waardevol merkt dat lopen anders werd. Op weg naar meer hersteld na twee jaar. Arjan zeide tegen mij je gaat nog mooie stappen maken. Ik ga ervoor om meer mooi stappen kunnen maken
Al jaren ben kom ik voor rugklachten…
Al jaren ben kom ik voor rugklachten bij Arjan. Een rustige man,die je serieus neemt en de tijd voor de behandeling. Ik heb zeer goede ervaringen.
Expertise ten top
Arjan met zijn expertise maak je niets wijs. Je kan wel zeggen dat het goed gaat, hij ziet aan de manier hoe jij opstaat van de stoel in de wachtruimte hoe het met je gaat.
Ik en mijn lijf hebben heel veel baat met de behandelingen.
Arjan is een aller aardigst man, geduldig en de rust zelve.
Arjan heeft fantastisch geholpen met…
Arjan heeft fantastisch geholpen met mijn nekhernia's en rugproblemen. Bij verslechtering wordt er tussentijds wat geregeld voor een afspraak en kom er altijd beter vandaan.
De beste Chiropractor voor lijf en hersenen
Wij komen ruim 20 jaar bij Arjen voor de chiropraxie.
Eerst met de kinderen en later voor onszelf.
Arjen heeft mijn vrouw geholpen met serieuze nekklachten. 1/2 jaar meerder keren langs geweest om de nek (en rest van lichaam) weer in balans en pijnvrij te krijgen. Dit is gelukt en wat een bekwaam persoon is Arjen.
Voor mijzelf is een kwartaal bezoek om , met name mijn rug, alles weer in de goede richting te zetten.
En dan kan ik er weer tegen voor een tijdje.
Nee, Arjen is niet de eerste de beste Chiropractor maar is een Chiropractor op wereldniveau. (dit is geen aanname....)
Wat een geluk dat wij ooit bij Brain & Spine Rehab terecht zijn gekomen!!!
Peter, Dronten 03-09-2025
Top bedrijf Arjan weet wat hij doet kom…
Top bedrijf Arjan weet wat hij doet kom er meerdere jaren. Ook bij spoed altijd een plekje.
Mijn ervaring met Brain & Spine is zo…
Mijn ervaring met Brain & Spine is zo positief door de kennis, vakmansschap, klantgerichtheid.
Brain & Spine heb ik dingen zien oplossen die door anderen bestempeld werden als "jammer, leer er maar mee leven".
deskundig en correct
Erg tevreden
Erg tevreden, al vanaf kinds af aan Patiënt bij Arjan.
Alles gaat goed en meestal erg snel, na een aantal handelingen sta je zo weer buiten.
Vriendelijke benadering
Vriendelijke benadering. Geen abrupte handelingen. Soepeler gevoel na de behandeling
Arjan weet precies wat hij moet doen en…
Arjan weet precies wat hij moet doen en past de juiste behandeling toe.
I was wary of what was going to happen…
I was wary of what was going to happen during my week in South Carolina. Every day I was worked with for physical, occupational, and cognitive and visual therapies.
I’ve never felt more loosened up in my shoulders, my posture, my neck. It was amazing.
The occupational therapy was a total surprise to me. I’m 11 years post stroke and really had given up on using my arm, hand, fingers. Amazingly, I was using yoga poses to put weight on my arm. I was given a little ball to grasp and let go of, to just use my elbow to move some was shocking!
It was a beautiful experience. I’m so glad I was able to go.
PRETTIGE PLANNING
PRETTIGE PLANNING, COMMUNICATIE OOK IVM VERANDEREN eerdere AFSPRAAK EN GASTVRIJE TOEGANKELIJKE LOCATIE en heldere deskundige uitleg en screening van mijn status en het advies im mijn vervolg mogelijkheden qua verbeteringen
na 15 mnd revalidatie na een herseninfarct;
Goede chiropractor
Arjan Is rustig goed in omgang, verteld alles begrijpelijk en beheerst zijn vak
Zeer tevreden
Ik heb een prettige behandeling van Arjan en Christine de oefentherapeut gehad na mijn ongeval waarbij ik op mijn hoofd ben gevallen.
Hierdoor voel ik mij weer stukken beter en kan ik veel meer aan doordat mijn klachten verminderd zijn.
Vriendelijk en inhoudelijk zeer…
Vriendelijk en inhoudelijk zeer vakkundig en transparante intake.
Voortraject mbt afstemming van invullen van vragenlijsten en facturering kan inzichtelijker en toegankelijker ingericht en gecommuniceerd worden.
Arjan Kuipers houdt me als 80 jarige al…
Arjan Kuipers houdt me als 80 jarige al jaaaaaaren mobiel en ga elk half jaar - preventief - naar hem toe. Ik hou van zijn aanpak en persoonlijke benadering.