Butikkens brætspilspriser er blandt Danmarks laveste. Desuden sender Jonas ordren virkelig hurtigt afsted, samt min bestilling var pakket godt og grundigt ind. Jeg støtter gerne Jonas' lille brætspils... Näytä lisää
Yritys on vastannut
To gange har jeg handlet hos Brætspilsbutikken og begge gange var jeg intet mindre end tilfreds. I et marked hvor nærmest alt foregår online er det bare en fornøjelse at handle hos butikker der forstå... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Brætspilsbutikkens mål er at sprede glæden og hyggen ved analog underholdning. Brætspil giver os mulighed for at være sammen med dem vi holder af, over en fælles oplevelse. Brætspilsbutikken er med til at gøre moderne brætspil mere synlig i de danske hjem.
Havrevænget 15, 6823, Skovlund, Tanska

Vastaus yritykseltä Brætspilsbutikken
Hurtig levering, og spillet pakket godt ind. Fin pris i forhold til andre hjemmesider.

Vastaus yritykseltä Brætspilsbutikken
Bestilte 2 brætspil søndag formiddag og da jeg stadig ikke havde modtaget en ordrebekræftelse mandag, skrev jeg en mail og fik lynhurtigt svar og en ordrebekræftelse tilsendt + besked om at min ordre var pakket og sendt afsted. Dagen efter hentede jeg den i pakkeshoppen.
Super service og levering ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vastaus yritykseltä Brætspilsbutikken
God pris hurtig levering., jeg er meget tilfreds. :) kan kun anbefales.

Vastaus yritykseltä Brætspilsbutikken
Vi har handlet flere gange hos Brætspilsbutikken, og har hver gang fået en rigtig god service. Priserne er gode, og udvalget er stort.

Vastaus yritykseltä Brætspilsbutikken
Jeg havde et brætspil jeg skulle have byttet da det var et fejlkøb. Der var desværre rigtig mange problemer med DAO, men brætspilsbutikken var rigtig hjælpsomme og forstående igennem hele processen. Både da DAO sendte pakken forkert, og da det viste sig, at de havde åbnet den undervejs.

Vastaus yritykseltä Brætspilsbutikken
Super fin personlig service. Hurtig levering. Absolut ikke sidste gang jeg handler her🤩🤩🤩

Vastaus yritykseltä Brætspilsbutikken
Tilfreds med hele forløbet fra bestilling til modtagelse af spil.

Vastaus yritykseltä Brætspilsbutikken
Bestilte d. 26 dec. til afhentning, tænke at det var muligt at afhente d. 27 dec.
Men blev kontakte ca. 30min efter min bestilling, om hvornår jeg ville afhente de bestilte spil.
Jeg svarede inden for 20min. Så under 1 time efter bestilling, blev de afhentet. Fedt oplevelse. 1000 tak handler der gerne igen